Започва "Тюдорите" по Нова

• 39 991
  • 471
  •   1
Отговори
# 405
  • Враца
Тъкмо това щях да кажа , като се замсилих и сериите с вятърничавата принцеса Катрин, също бяха по-слабички от предните  newsm78

# 406
Епизод 7 на сезон 4 - нищо особено. Изобщо, като цяло не съм очарована от 4сезон , струва ми се най-слаб от всички .

# 407
  • Велико Търново
Епизод 7 на сезон 4 - нищо особено. Изобщо, като цяло не съм очарована от 4сезон , струва ми се най-слаб от всички .
Е, да, ава това е все пак развръзката. Хенри вече не е млад и като не може да прави любов един вид прави война. И тука вече се набляга не на страстта, а на политиката. Аз нямам търпение за следващия епизод Simple Smile

# 408
Ох, умирам за Хенри.. но за Хенри Кевил!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Все по-хубав става!!

# 409
Ох, умирам за Хенри.. но за Хенри Кевил!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Все по-хубав става!!
И аз  Heart Eyes
Мнооооого красив мъж  Crazy

# 410
  • Враца
Защо толкова се бави 8-а серия ???  Rolling Eyes

# 411
Защо толкова се бави 8-а серия ???  Rolling Eyes

На 6ти излиза  Peace

# 412
Да ,наистина е страхотно чаровен мъж .И определено сега в последните серии като е малко по "състарен" е още по-чаровен!
А бях чела за този актьор , че преди "Тюдорите" не е имал късмет с ролите, в няколко филма, за които се е явявал накастинг е бил резерва и все не е стигал до ролята .
Добре ,че тук не са го пропуснали ,щеше да бъде голяма загуба!

# 413
Той е `83 набор, има време да направи хубави роли! Дано и повече главни, че да му се радвам още повече! Heart Eyes
Снима някакъв с Мики Рурк - http://www.imdb.com/name/nm0147147/ Аз съм го гледала в разни второстепенни, в 'Тристан и Изолда" и още някой май..

# 414
Аз гледах 5 серия, и за Катрин ми беше мъчно, както и за Ан. Този Хенри е бил отврат........толкова хора уби, а какви мъчения #Crazyнякой беше писал, че Катрин си получила заслуженото.......е, как извинявайте? Омъжила се е на 18-19г. за болен и злобен старец. Омъжила се е, защото на краля не се отказва..........наивна, глуповата, но пълна с живот. Никой не заслужава да бъде убит, имам чувството, че Хенри е убивал за удоволствие, ей така да си докаже колко е велик, болно его. Никаква човечност. Благородник да успее да оцелее по негово време си е било чудо.

# 415
  • Велико Търново
Аз гледах 5 серия, и за Катрин ми беше мъчно, както и за Ан. Този Хенри е бил отврат........толкова хора уби, а какви мъчения #Crazyнякой беше писал, че Катрин си получила заслуженото.......е, как извинявайте? Омъжила се е на 18-19г. за болен и злобен старец. Омъжила се е, защото на краля не се отказва..........наивна, глуповата, но пълна с живот. Никой не заслужава да бъде убит, имам чувството, че Хенри е убивал за удоволствие, ей така да си докаже колко е велик, болно его. Никаква човечност. Благородник да успее да оцелее по негово време си е било чудо.

Да ,бе що народ изтрепа и то кадърни и умели  политици и благородници и творци наред!!!

# 416
За фенките на Джонатан Рийс майерс препоръчвам горещо филма "August Rush" - не знам как съм го пропуснала... - разтърсващ, великолепен, красив филм! Който го е пропуснал да наваксва, защото филмът си заслужава, ама наистина!  Heart Eyes

# 417
Ще има ли още серии? Колко епизода е сезона?

# 418
  • Враца
мисля че са 10 епизодите.

# 419
  • Велико Търново
За фенките на Джонатан Рийс майерс препоръчвам горещо филма "August Rush" - не знам как съм го пропуснала... - разтърсващ, великолепен, красив филм! Който го е пропуснал да наваксва, защото филмът си заслужава, ама наистина!  Heart Eyes

Аз съм го гледала..и много много плаках Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт