Пирография( рисуване с пирограф в/у дърво)

• 203 477
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Ани, разгледах галерията, много са красиви и рисунките и пирографиите. Виждам, че рисуваш и по поръчки- превърнала си пирографията в професия или ги правиш само в свободното си време?

Сияйно мечтание-красиви са, изградила си си собствен стил, чудесно!!!  smile3501

# 376
СИЯЙНО МЕЧТАНИЕ "заплювам си" мадамата с луната   love001
Ооообаче, малко ми е тъжна  newsm12 и е почти сигурно, че ще я разведря  smile3521
Ще показвам задЛъжнително!   bouquet

Ееех, Аничка, ако и аз можех така да рисувам, нямаше шаблон да погледна, ама като не съм го развивала когато е трябвало...

Навалицаааа в тематааааа  newsm44

# 377
Качих и клиповете,дано се виждат от всички. Flutter
Радвам се,че мога да споделя моите творби. Hug Flutter
night Hug mumita Hug

# 378
Ани, разгледах галерията, много са красиви и рисунките и пирографиите. Виждам, че рисуваш и по поръчки- превърнала си пирографията в професия или ги правиш само в свободното си време?

Сияйно мечтание-красиви са, изградила си си собствен стил, чудесно!!!  smile3501

По-скоро хоби в свободното време,че в тая криза,все по-трудно става продаването.Когато имам време,творя,а когато ми се отдаде възможност ,продавам и правя неща по поръчка.
Сияйно мечтание,много мечтание и въображение има в твоите картини.Хем са графики,хем са пъстри,със всички тези орнаменти!Аз графиките предпочитам да ги правя с химикал,отколкото с традиционния молив.А ти каква техника използваш?

# 379
ana1С туш и перо рисувам,не е никак трудно,а колко романтика има....От дете мечтая за това да си имам свое перо...А сега вече не е и само едно,а са няколко...Рисувам с  чешски туш,има и цветен,но предпочитам черния и синият,имат друга дълбочина..До като червеният и зеленият още са ми някак за допълнение... http://www.prikachi.com/images.php?images/814/3327814f.jpg

# 380
За момичетата от София, дето все се чудят на какъв материал да рисуват и изкупиха всички дъски за рязане на луканки от магазинчетата за 1лев  Mr. Green- мисля, че намерих решение и през уикенда ще проверя: Става въпрос за плочи естествен фурнир от различни видове дървесина, плочите са с размери метър и нещо на два,дебелина 2-4-6 и т.н. мм, цените започват от 1-2лв./кв.м. в зависимост от вида на дървото и стигат до много високи за екзотичните дървесини.
Дано да изляза права... ще проверя няколко магазина за мебелни материали в които се продават Simple Smile

# 381
Ти майтап си правиш, ама вярно, че започнаха да се намират трудно из тези магазинчета  ooooh!
Поне аз имам като за склад на едро!  Embarassed

# 382
СИЯЙНО МЕЧТАНИЕ много ми хареса графиката карнавал във венеция.продължавай в същия дух.всички са страхотни,но наистина нека са по-усмихнати,жизнерадостни,че то и без това ежедневието е сиво.   newsm10

# 383
на вашето,внимание египетския бог на слънцето-бог РА. 

# 384

Arhangel 777
Животът е театър,а ние сме артистите-това бе водещото при Венецианския карнавал,нищо не е такова,каквото изглежда,усмивките,сълзите.. Wink Радвам се,че са ти харесали!  bowuu

Виждам египетската митология си захванал,много сполучливо се е получило!

# 385
Здравейте,всички!Arhangel777,чудесно изпълнение,от Азия ни прехвърли в Африка!Интересно е да видим къде ще те насочи вдъхновението след това,в кой континент и коя култура.

# 386
  Евала,  Архангел777 Hug Ти , ако   продължаваш с това темпо, до края на годината се пиши професионалист.Браво  smile3501
  Всичко това с Узор ли го направи?

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 19:39 от Lei@

# 387
Здравейте на всички,от доста време искам да си закупя пирограф но изобщо нямам идея откъде.Много ще съм благодарен ако някой ми каже от къде в София може да се намери,не държа да е супер страхотен модел тъй като по често пирографирам върху липа.
Надявам се скоро да мога да покажа мои творения но за целта.....първо трябва пирограф.
Предварително благодаря.  Peace

# 388
Здравей Stenben, добре дошъл!

Някъде назад в темата бях дала контакт на един човек, който продаваше руски стари пирографи, но не съм сигурна дали все още има. Аз и други хора тук си взехме от него. В интернет има обяви за продажба на такива пирографи (Узор) също.
Другият вариант е поялник-пирограф, който аз не препоръчвам! Имам такъв, голяма мъка е с него...

Дано да си намериш скоро и да покажеш първи творби! Simple Smile

Arhangel 777 много добре, браво! Simple Smile

Пожелавам ви слънчев петък   bouquet

# 389
Поялник- пирограф  Shocked просто забрави и не се лъжи!
Руските Узор ги има по Женски пазар- 15-20 лв. Днес питах на случайни две места- имаха  Peace

Общи условия

Активация на акаунт