Пирография( рисуване с пирограф в/у дърво)

• 202 060
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Здравей di74,

Този поялник е абсолютен боклук, това беше първото, което купих...

Пирограф Узор е най-доброто, което можеш да купиш на ниска цена! (20лв.) Повечето хора тук работят с такъв и са що-годе доволни...

Този, който предлагат на Блек енд Декер също е поялник, но май е по-мощен- цената му е около 60-70лв.

В магазин Слънчоглед има пирографи, но цените са над 150лв. (Все пак са истински пирографи, предназначени за обработка на дърво).

# 451
  • София
Здравей di74,

Пирограф Узор е най-доброто, което можеш да купиш на ниска цена! (20лв.) Повечето хора тук работят с такъв и са що-годе доволни...

Този, който предлагат на Блек енд Декер също е поялник, но май е по-мощен- цената му е около 60-70лв.

В магазин Слънчоглед има пирографи, но цените са над 150лв. (Все пак са истински пирографи, предназначени за обработка на дърво).

А КЪДЕ ДА КУПЯ ТОЗИ  УЗОР?

# 452
Здравей di74,

А КЪДЕ ДА КУПЯ ТОЗИ  УЗОР?

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 20:01 от ichi761

# 453
Здравей di74,

А КЪДЕ ДА КУПЯ ТОЗИ  УЗОР?

Аз например такива Узор си купих 7бр. /и то чисто нови с щепсел то руският стандарт/  от различни онлайн търгове. по разрови се из нета и ти ще си намериш, трябва само време и спокойствие.  newsm10   . А ето ти и едно рамо  от мен http://www.bitak.net/393196-pirograf-uzor.html

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 13:29 от ichi761

# 454
  • София
Благодаря ви   bouquet

# 455
Аз да се похваля- участвах в едно местно състезание/пленер, където рисувахме на открито, аз имах и 2 пирографии ( може да ги видите тук: http://artcraft.anniesartbook.com/2011/08/niskayuna-train-statio … art-out-2011.html) и спечелих 2-ро място с едната. Като се има предвид, че за пръв път рисувах от натура с пирографа диреткно, съм много доволна.

П.С: Спечелих с пирогафията, която е на гарата и околностите и.

# 456
  • София
Аз да се похваля- участвах в едно местно състезание/пленер, където рисувахме на открито, аз имах и 2 пирографии ( може да ги видите тук: http://artcraft.anniesartbook.com/2011/08/niskayuna-train-statio … art-out-2011.html) и спечелих 2-ро място с едната. Като се има предвид, че за пръв път рисувах от натура с пирографа диреткно, съм много доволна.

П.С: Спечелих с пирогафията, която е на гарата и околностите и.

Браво на теб!   bouquet Много са красиви творбите ти.

# 457
Tandoori   bouquet
При тези постижения как може да си само доволна!?  Shocked
Аз щях да пощръклея от кеф  newsm68
Радвам се, че сподели с нас!   Heart Eyes

# 458
Мумита, аз изобщо не знаех, че ще дават някакви награди ( не знам защо не го бяха обявили официално) и че ще има класиране. Аз мислех, че просто само ще ни предоставят галерията после за изложба и малко преса и това е. Та..много ме изненадаха. Особено пък като се оказа, че даже и съм спечелила нещо, при това с пирография дето за пръв път опитвах като похват. Това, което ме зарадва обаче беше, че после дойде главния от комисията и ми каза, как дълго са спорили дали да спечеля с пирографията или с моята рисунка бяло в/у черно. Накратко каза ми много добри думи, като за любител да бъдеш похвален от професор ръководител на катедра по Арт....това ми беше по-голямата награда. Simple Smile

Сега ще участвам пак в едно като конкурс, на 10 септвмери, пожелайте ми успех! Simple Smile

# 459
  • София
Мумита, аз изобщо не знаех, че ще дават някакви награди ( не знам защо не го бяха обявили официално) и че ще има класиране. Аз мислех, че просто само ще ни предоставят галерията после за изложба и малко преса и това е. Та..много ме изненадаха. Особено пък като се оказа, че даже и съм спечелила нещо, при това с пирография дето за пръв път опитвах като похват. Това, което ме зарадва обаче беше, че после дойде главния от комисията и ми каза, как дълго са спорили дали да спечеля с пирографията или с моята рисунка бяло в/у черно. Накратко каза ми много добри думи, като за любител да бъдеш похвален от професор ръководител на катедра по Арт....това ми беше по-голямата награда. Simple Smile

Сега ще участвам пак в едно като конкурс, на 10 септвмери, пожелайте ми успех! Simple Smile

Давай момиче , стискаме ти палци да обереш всички награди и овации   bouquet

# 460
Tandoori, стискам ти всички палци, дерзай!
Пиша само с цел да не ви изтърва от поглед, признавам си - започнах нова работа и изобщо, ама изобщо не ми е до горене......Пък и с тия температури навън...  ooooh!
Поздрави на всички сръчни майчета.   bouquet

# 461
# 462
цвети,изтрий си малко от съобщенията в кутията,че да мога да ти пиша.

# 463
# 464
някой ще ми каже ли актуална информация от къде мога да си къпя Узор-1. На битака няма - днес бях там. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт