Пирография( рисуване с пирограф в/у дърво)

• 202 057
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Добре дошла rali_smiles   bouquet

Ааа, няма отпуска още  Tired newsm45 Ама пък такъв нечовешки мързел ме е налегнал, че нищо не ми се подхваща...

Mumita , страхотна фтичка!!  thumbsup От къде взе дъска без дупкаааааааааааа??
И на мен ми е удобен този формат (дъските за рязане), но искам без дръжка и без дупка  Mr. Green

# 436
mumitanewsm10 smile3501 за птичето.

# 437
rali_smiles е ако аз съм у тая група - на майсторите- в коя са другите  rotfImbo
ГОООлем смЕх, за човек, който НЕ може да рисува   redecoration  smile3532
Lei@ Благодарности!   bouquet
night дъсчетата мъжО ми ги носи периодично като подарък /сигурно Га е Згазил лука  Crossing Arms/ от Женски пазар.
Така и не разбрах от кой магазин, ама със сигурност може да се спре с кола отпред,
и са на цена 2- 2.50 лв. Много са готини за работа
Аз до кутиите не съм го докарала, ама намерих сандъчета на далавера... Mr. Green
и изжулих "чичо Гошо"  newsm53  за картинки!
Весела и щастлива седмица юначета!   love001

# 438
Доста да се замисли човек  Thinking  изобщо да качва ли нещо или да ви  #Sniper казано културно  Mr. Green
Айде, изпити, айде отпуска, айде работа, айде лИбоФ, ама това вашето просто... нямам думи! Crossing Arms
Не стига това, ами се изнесохте и в друга тема  Sick
Все някога някой ще се престраши да сподели  lalalala
С две думи - приятни почивни дни момичета и момчета!   bouquet

# 439
Творческа почивка.На къде с пирограф в тия жеги Joy Зимата ще рисуваме ,а лятото ще пласираме Wink.Да не пишем много,че ще минем 50 страници и ще ни закрият темата smile3532Шегичка,пишете,пишете,ще си отворим нова.Сега лятото по-нямам време,все сме навън с децата,по площадки и паркове.Ходим на Дунава,до Баба Вида и така.

# 440
Здравейте на всички.
Отскоро се занимавам с  пирография. По-точно от 1 седмица и исках да попитам  понеже съм скаран със рисуването Joy Joy Joy...Дали някои може да даде линк за разни картини които могат да се копират.В смисъл да се принтират и след това с оризова хартия да се нанесат върху дървения материал. Благодаря предварително.
И се надявам след време да успея да правя по-хубави произведения. Simple Smile

# 441
# 442
  • София
Здравейте , случайно открих темата и много се зарадвах , защото имам нужа от помощ .Искам да подаря на племеницата ми пирограф , но нямам никаква идея къде се продават.Бихте ли ми казали къде мога да купя и горе долу колко струва?
Благодаря

# 443
  • Стара Загора
Ами  от днес  има  в Лидъл  дори  са на промоция
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_11175.htm
Дано  съм била  полезна

# 444
 doh Това и да ти го подарят не става! 30W - и на мустаците епилация не можеш да си направиш  Sick а трябва дърво да гориш  Mr. Green
И за каква промоция става въпрос, отдавна ги има по магазините за електроника
"Black & Decker" има на "сносна цена" 
На Женски пазар има за 15-20 лв от старите руски Узор, някои са като нови де, но трябва да ги "опитате" преди покупката

# 445
  • София
doh Това и да ти го подарят не става! 30W - и на мустаците епилация не можеш да си направиш  Sick а трябва дърво да гориш  Mr. Green
И за каква промоция става въпрос, отдавна ги има по магазините за електроника
"Black & Decker" има на "сносна цена" 
На Женски пазар има за 15-20 лв от старите руски Узор, някои са като нови де, но трябва да ги "опитате" преди покупката
Благодаря ти .Кажи ми къде да намеря този магазин и какво значи сносна цена?
А от женския пазар не искам защото е за подарък и не мога да взема стар.

# 446
По големите вериги магазини- Бриколаж, Практикер и др. Най- добре викни на търсачката.
Аз лично бих се зарадвала и на стар Узор , но добре разбирам ситуацията !

# 447
  • София
mumit  благодаря ти , много ми беше полезна, ще проверя в бриколаж.

# 448
Като гледам се колебаеш между ново Тико на промоция и Мерцедес втора ръка.
И една идея към подаръка: с пирографа подари и 15-20 основи за гравиране. Така подаръка ще влезе в действие веднага. Може и няколко картинки да разпечаташ от нета, че комплекта да е пълен. Peace

# 449
  • София
Не не се колебая , искам да е нов , но не знам къде да си го купя , а картинки не ми трябват тя рисува супер. Има една пирография която е правила на 13-14 години , направо е разкошна.

Общи условия

Активация на акаунт