Ние още сме в Банско,тази сутрин навън е зимна приказка!!!Всичко е бяло и след малко излизаме да се радваме!!!
Вчера писах,писах и нета спря!!!
Нели и ние сме на този етап,само че сучем всяка вечер преди да заспим,сама е стигнала до тук,не съм я отказвала насилствено и май се надявам сама да спре

Спирам ,че Инчето сега ще дойде да ми се кара ,е само за кърмене пиша!!!
Инче къде си?
Иринка дано Ради днес е по добре
И да кажа и аз ,че снахата и сина са уникално сладки!!!Флу ще ги свалиш,три кила ли ще ти се опрът!!!
Аз сега съм 46,хапвам стабилно и ми е много добре!!!Дълга и клечава

И последно да кажа ,че Вики не говори въобще,само мама ,мамо,мами...ама като му дойде времето,бърбори си цял ден на нейн език и е много сладка!!!

Аиде ,лек ден на всички!!!По късно ще пусна някоя друга нова снимка!!!
Нарочно хвърля телефоните и дистанционните със сила на земята и гледа как се разпадат.Вече го къпя през ден,защото и в банята не слуша-тръгва да излиза от коритото иска да си играе със сапуни,четки за зъби,шампоани... 

С вилица се справя доста добре, с лъжица - все още зле, с ръце много обича да си яде сама отдавна
) - няколко поредни нощи не се е будила въобще, чак към 6 сутринта си посуква и после спи пак до 8. Иначе традиционно има едно будене между 11-12, малко преди аз да си легна, и ако имам късмет- след това пак в 6 (а ако нямам - сто пъти помежду тях).
/.