Да видим какво запомних...

Бързо да оздравяват всички болни мъници

Страйп,успех с работата и дано Ема се справи леко с новата ситуация!

Стефина , присъединявам се и аз към питането за трите цвята на кекса!Изглежда мнооого апетитно!На мен ми е време да се спра с подобни кулинарни изкушения,защото с мъжо ще започнем да се търкаляме вече
Уж често има гости у дома,а пак остава достатъчно и ние да похапнем подобаващо Относно имунизациите-в петък сложихме последния Пентаксим и доки каза,че Превенар на 2 годинишна възраст от здр.каса няма да ни огрее
Новият имунизационен календар важал за деца родени от февруари 2010 нататък.На въпросите на Мирето:
1.Яна се храни само в столчето!Аз лично нямам нерви да я гоня из цялата къща с лъжицата..
2.Закусва овесени ядки със сирене или с плод,кус-кус със сирене,кисело мляко с плод или бисквити,понякога ако правя качамак с царевичен грис за вечеря варя повече и за закуска за другия ден.А корнфлейкса и аз го загледах тия дни в шкафа и се зачудих кога ще го предложа...
3.Порциите и са около 200 г.
4.Има 12 зъба,които с удоволствие мие по няколко пъти на ден-само да види четката и не мирясва докато не я използва по предназначение

Жуже,Яна вечеря от няколко месеца със супичката от кухнята.Много ги харесва!
За бърборенето-преди седмица казваше "ба"за бате,кучето беше "бау-бау",котето "мау",а от 2 дни вече казва бати,коте,куче,пате
Казва "ако "за малката и голямата работа и се усети ,че тая думичка е вълшебна
Самостоятелното хранене-само с вилица го владее ,лъжицата ни е огромно предизвикателство!
Аз не пиша,не пиша и като се разпиша се унасям

За едно е прав, обаче- че не е добре това постоянно изместване на мъжа ти от ежедневието ви и че ти самата имаш нужда от почивка и пълноценен сън.
Всяка промяна е свързана с трудности, особено що се касае до рутината, с която са свикнали бебоците. Ако наистина го искаш, сигурна съм, че ще намериш вашия начин.