Гардения не мога да помогна за съжаление,но смятам,4е това,което док ти е казал...е глупост.Единственото,което смятам за нередно е ти да спиш с детенце в спалнята,а мъж ти в друга стая
Но може би ще го кажа за милионен път-против съм детето да спи в общото легло.Моето не го е правило и живот и здраве ако имам второ и то ще е така.И пак-мое мнение.Успех ти желая.Виждам,4е ве4е си се посъвзела от първона4алната депресия 
Жуже ние сме го пили това.Симона беше още съвсем малка.Разказвала съм за одисеите ни с по 4-5 4аса сън на денонощие
До 6 месец бяхме така.И това не ни помогна.Дори имах 4увството,4е и действа като наркотик,още по-дейна ставаше и за сън и помен нямаше
Сега пак сме в такъв период.Ляга съм 9 и в 4 е ококорена.Стоим и тримата будни до към 6 и тогава и давам да яде.В 4 само бебетата закусват
Тази сутрин и дадох към 5 мляко и о 4удо
Може пък това да е на4инът.Отделно по 5-6-7-8 пъти на нощ се будиМоарейн ве4е съм на ясно,4е това е просто период.Убедих се,4е след като е яла пове4ко няколко дни по ред,след това има спад.Същото е и ако е хапнала обилно на обяд-отказва ми закуска следобед.И другото-не искаме грис,каши,кисели,бисквитени торти....филии оба4е си умираме да ядем

Давате ли филии с детски пастет и детска лютеница? Понеже имам 5 кутии и 5 буркан4ета
Носи ми свекито пък мен ме е страх да давам...С масълце и сирене много оби4а,но само това+ плод всеки ден не върви май 
Ето пак писах много.Целувки за мъниците

Детски пастети и лютеници не давам. Ние и не купуваме. Давам само домашен пастет, домашна лютеница нямам, но бих дала. Иначе като ядем и тя си поиска, ако не е от най-здравословните неща

Беше супер, бебоците избухнаха!

Само си признавам, 4е наскоро и дадох 1 шоко блок4е
Е, няма такава отврат. не бих дала. Лично мнение.