По повод храненето, ами Ками категорично отказва АМ, други млека не съм пробвала, сега сам се подготвила да пробвам пак със сирене и да видим дали ще има проблем. Предният път когато пробвах имаше бурна реакция от слуз и кръв в изпражненията, но тогава и давах и банан, та след като доказахме че банана определено не и понася, сега ще видим дали и сиренето е в тази категория. Искрено се надявам да няма проблем. Иначе сукането е безконтрол и по всяко време. Аз все се оправдавам, че веднъж да намерим подходящ източник на калций ( млечен по възможност ) и ще направя постъпки да променя и изкореня ( дано ) млечните оргии по цяла нощ.
Бях си в България за 1 седмица за да съм с майка ми след като я изписаха от болницата. Макар че е имало усложнение по време на операцията ( изпаднала е в кома за кратко ) възстановяването се движи в правилната посока.
Пътуването и в двете посоки беше съпроводено със закъснение на полети, та се отвисяхме двете с Ками по летищата, а тя си се надивя на воля. Определено хич не я притеснява пътуването, че дори и обратното. Само в самолетите след първият час пробваше всякъкви методи да се изниже на пътеката между седалките и да потърчи. Великденската ваканция ще я изкараме в България. Ще пътуваме на Свети Патрик, та живот и здраве март/април с удоволствие бих се присъединила към някоя сбирка на мами и дечица.
Аз ще спирам до тук, много неща имах в главата си като мнения и отговори , но всичко ми изфиряса...
Лека вечер на всички.
и да не ви се случва да изживяваш такива неприятни моменти отново. 
и трябваше да измислям друго за следобедна закуска.

) за около година и после, ако е рекъл Господ да си подарим още едно детенце 
). Първият рожден ден с две цифри... Имам си десетгодишен мъж 
Мони като беше уж с пневмония имаше и ларингит,и аз изкарах преди 2 месеца.Тя не общува с други деца,но ще я следя.