Флу, Ане дано всичко е наред при вас!
Междудругото сега се сетих нещо....да сега погледнах в Фейсбука и да точно на 9ти ден от поставянето на ваксината Криси беше така един ден ту вдигаше, ту сваляше Т от само себе си.
Суити, обрива от морбили наистина ли изглежда така?На Криси обрива й беше доста по-ситен и по-ярко червен.И не само на нея, докато обикаляхме цяла седмица кабинетите напред назад, видях и други дечица с морбили и беше като на Криси.С две думи нищо общо с това на снимката.
Благодаря ти за линка, пълно е с много информация, намерих и за тези вируси, за които ще правим изледвания тази седмица. 
Криси от 3 дена е доста по-добре.Има още съвсем малко обрив, който всъщност днес се появи.Крачетата и те са малко по-добре, Т няма и да кашля не съм я чула.Само има още мааалко сополки и си похърква.Общо взето подобрението почна след като почнахме антибиотика, дано ни се е разминало.Утре пак сме на контролен преглед, този път при педиатърката, имала и да ни казва нещо, дано не е нещо лошо.

Курмуване и листовки от раз си взех всичко, без грешка.Само дето нещо съм забравила как се кара вече.Абе не съм, но ми е притеснено с паркинга, миналият месец карах няколко часа градско.
Галениус изненадана съм изобщо как си сменяла досега памперс.Този номер с говере и пеене, отдавна не минава при нас.След него имаше период на играчки в ръцете, а сега вече съм спец на слагане и на памперс и на обличане в движение.За приспиването...много ми е мъчно, но аз близо месец се борих с него.Лятото приспивах Криси по 2-3часа на вечер, а тя не спираше да плаче през цялото време, каквото и да правих.Като се прибрахме вкъщи също и се принудих да я оставям да плаче.Оставяла съм я за не повече от минутка(буквално), просто хиляди пъти я взимах и слагах в кошара и се криех, не излизах от стаята.Сега се приспиваме като я сложа в кошарата и сядам до нея и чакам да заспи за 5-10мин, без рев.Доволна съм, нито аз, нито тя се мъчим.Иначе песничките и приказките не проработиха при нас, половината лято пях, другата половина разказвах, като беше само на ръце в безспирно реване.
Май се поолях малко с писането, надявам се да ме извините!
Първата Т° в живота й, не беше болна, както имаше два дни, така беzследно иzчеzна после... Естествено, не раzбрах какво стана и zащо беше, но...
Така заспива и това си е... Тя нали е и без биба от половин година насам... Надявам се скоро да дойде момента да заспива с приказка, но засега няма изгледи.

.
. Нищо ЖЗ ще има още много зими и ще наваксам
. 
Е, тогава играта свърши, последвана от преобличане с рев