СЕПТЕМВРИЙЧЕТО лудува у дома, чака пак да дойде пролетта

• 34 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Иринче не мога да си представя какъв ужаст сте преживели. Настръхнаха ми косите. Дано няма никакви последици. Надявам се да успееш да се оттърсиш от стреса и тревогата и да се заредите с планински въздух и забравите неприятния момент.  Hug
Аз си возя всекидневно на ескалатор, просто няма друг начин  Confused То на всички ескалатори пише, че е забранено за колички, но всички масово така правят защото не винаги има асаньори и е по-бързор но ще го имам предвид и ще сам на тръни. Аз гледам по възможност да съм под количката, но понякога като бързам се качвам както дойде.

Суит прекрасто стихотворение. Немога да си представя как ти се е напълнила душата от радост.

Ние сме си от вчера следобед в София, но само за 5 дена, заради сватба в събота.
Но от вторник следобед Яна е с доста висока температура.  Cry Водих  я във вторник вечерта на дежурен лекар в Мюнхен, за да видя дали можем да пътуваме и той я преслуша, и каза, че е добре, урината изследваха и е добре, има малко зачървено гърло, но каза, че няма проблеми да се пътува. ОБаче преда да отлетим вдигна пак, дадох нурофен. Като падна поле супер се разиграва и си дивее. Вечерта пак вдигна и то 40,8  #Crazy Сложих парацетамол свешичка. Разни оцетни кърпи и изстудяване не приема, пищи и се криви. Мазах и сгъвките с белтък и  пак много плака  Confused ПРез нощта падна, но към 3 пак вдигна, после падна, на сутринта пак около 10, после в 15, после пак около 21. И супер високи тимператури. Аз редувам някакви свещички парасетамол и сироп нурофен, но почнах да лудвам.  Sad
Ако и утре е така мисля да я заведа на лекар, но нямам идея къде да ида. Тук нямаме педиатър и искам да ви помоля, ако някой може да ми даде координати на такъв, който приема на частно и по възможност, да е някой който няма голям афинитет към антибиотици. Ние сме в Павлово, но и към центъра да е, няма проблеми. Мерси предварително.
Ако нямам друга алтеринатива мисля в болница "Доверие" да идем при някой на сляпо.

Стеф радвам се, че при вас е минал проблема с пишлето.

Моарейн надявам се да мине всичко успешно с баба ти и при теб скоро да има подобрение от иглотерапията.

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 23:05 от Медената питка

# 481
Лелеее, Суитиии, това е  newsm45 smile3501 БРАВО на Константин! Специални поздрави за труда и желанието!

Иринко, само така!   bouquet  newsm24  Hug

Май нейм, целувки и поздрави за Ива и теб! И не спирай да пишеш - поне информацията нама да ни дойде в повече, даже пиши по-подробно  Heart Eyes

# 482
Уф много кофти така, като вече не се пише и чете толкова редовно в темата, кькто миналата година  Confused Дали да си напиша питанката във ФБ? Там май повече четат  Wink

# 483
Мле, Суити  Heart Eyes Страхотно е, сигурно се гордееш, а и така трябва, поzдрави умния батко от нас  Blush

Петка, аz си zная една докторка, тя би те приела на частно вероятно, но няма как по всяко време, има си кабинет и е на смени.. Иначе в "Доверие".. не zная как са педиатрите, никога не съм ходила (все си ходя при нашата), въпреки, че живеем на 10 минути път от таzи болница. Дано се оправи Яна и приятно иzкарване в София. Малко (или не съвсем малко) ви zавиждам колко честичко си ходите до БГ. Липсва ми.. често. Но ние не можем така да си ходим. Най-вече zаради ученика...  Confused

# 484
  • София
Ух пет пъти писах, пет пъти се изтри
Петка
д-р Димитър Ковачев жк. Павлово тел.               0898 432854  хвалят го из нета, май ходи на домашно
Масларски във Вита http://www.vita.bg/spec.php?sp=11&d=6
Медицински център Детско здраве http://www.zdraveto.com/ близо до Пирогов.
Мила ми е със зверско повръщане, току що повърна-това вече трета нощ и то като като легне да спи.. ooooh!
Пускам поста да не го изтрия пак

# 485
Петка в никакъв случай не ходи в Доверие. Познавам и 2-те педиатърки там. Не стават!
Иначе да, Масларски много го хвалят. Ковачев също. Но и от двамата нямам лични впечатления.
Суити стихчето е  Heart Eyes. Ще стане страхотна песен по него, стига някой да се хване да напише мелодийка Simple Smile. Браво на баткото. Ще ми се Ясен да обича някой ден така бъдещата си сестричка Wink.
Иринка  Hug Hug Hug. Надявам се да сте преодолели стреса вече. Аз редовно ползвам ескалатори с количката и много внимавам винаги.

Ние още сме болни, няма подобрение Sad. Ужасна хрема, много кашлица, повръщане (от секретите, които не може да изкара). Не вдига Т изобщо, няма зачервено гърло, нищо. Но пък кучешките зъби са много подути и прозират връхчетата вече  Thinking.

# 486
Суит, стихотворението е страхотно. Личи си, че всички обичате Галето Simple Smile
Много е хубаво.

Иринче, дано никога не преживявате този ужас отново. Приятно изкарване на почивката!

Ема е малко хремава и се гледат с баща си.

# 487
Флу, как е Ели с адаптацията? Има ли напредък? Аз много се впечатлих от това, че Ели седи на столче и гледа кой идва. Направо ми се къса сърцето като си я представя. Същевременно знам колко е важно за теб да се върнеш на работа .Аз едвам издържам вече в къщи и нямам търпение да се върна на работа, но пред мен стои първо същият проблем с Ками, а после и да си намеря работа. Дано свикне по-бързо и да се чувства конфортно и сигурно с децата в яслата, за да сте спокойни и двете.
Ками не дава да пиша повече. Ще я изкарам на пазар.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 14:21 от BAE

# 488
  • София
Здравейте!

Суйт-страхотно стифотворение-много мил батко. Peace
Дианченце-бързо оздравяване.
Мъжа ми беше хремав-зарази мене и вчера Васко- хоп 38 температура.
Петка-Яна карала ли е розеола?

Ето и моята първа торта с пълнеж "Династия"

Това е предварителна почерпка за именният ми ден Heart Eyes

# 489
Петка, как е Яна?
Стефина, кви лиги точа по тази торта....Здраве, щастие, любов, успехи от все сърце . Дано мине темп. при Васко без други екстри.

# 490
Бора мерси много за телефоните, Дианчице и на теб.

Стеф карали сме розеолата.

Тази сутрин около 6 за последно дигна иначе сега пак си дивее. Дано повече не вдига  Praynig

Флу дано Ели свикне по-бързо и лесно с яслата

# 491
Петка дано повече не вдига Т Яна и да си е добре.
Стефи и вие бързо се оправяйте  Hug. Тортата ти е разкошна. Аз отдавна точа лиги по Династията, но все си мисля, че няма да се справя. Сложна ми е. Затова днес забърках на моите мъже бисквитена  hahaha.

Честит имен ден в аванс! Да ти хиляди името!
Както и на Тео на Дидка и всички други именници утре! Здрави да сте!

Аз събота и неделя имам железен закон - компютър не пускам  Naughty. Тези два дни са ми само за мъжете ми, особено сега като се върнах на работа. Затова сега ви поздравявам и ви пожелавам весело изкарване на празника.   bouquet

# 492
Здравейте мам4ета!
Силни гушки за всички.
Аз не съм писала от много дълго време. Като се прибера от работа съм изцедена и не ми се пише.
Искам да попитам софийските мами относно детските ясли и ОДЗ-та - аз кандидатствах миналата година на 5 места общо и отвсякъде ни казват, 4е нямаме шанс. Направо се побърквам. Как е положението при вас?
Искам да ви попитам и за ваксината SYNFLORIX. Днес ми се обади педи да ме попита дали ще я правим 2 ваксинации през 2 месеца - едната струва 160лв. Споделете мнението си моля  Hug

bouquet

# 493
bora, съжалявам, че ви е сполетяла болест. Ходихте ли на лекар? Струва ми се много страшно да повръща нощем. Горкото дете, бързо да се оправя.
ми6ленце, Синфлорикс не е ли пневмококова и тя? Ако е така да знаеш, че на 2 години предстои да се слага на децата пневмококова ваксина. Влиза в имунизационния календар. Но до колкото помня ще е Превенар.

# 494
  • София
То на всички ескалатори пише, че е забранено за колички, но всички масово така правят защото не винаги има асаньори и е по-бързор но ще го имам предвид и ще сам на тръни. Аз гледам по възможност да съм под количката, но понякога като бързам се качвам както дойде.
Петка, това ми каза и брат ми в едната му част. Той живее в САЩ. Там имало огромни табели, че е забранено. Но и го спазвали. Даже каза, че ако се случело такова нещо там, полицията щяла да дойде преди линейката! Тук обаче нямаше табелка, а и асансьорът спираше само на 1-ия и последния етаж. Не че това ни оправдава. Повече - никога. Но защо трябваше на такава цена да го вземем това решение.  Sad Яна да оздравява бързо. Мила - също!  Hug
Ние днес се прибрахме. Минахме на преглед при хирург. Свали превръзката. Огледа раната. Каза, че добре заздравявала.  Praynig Сложи само лепенка и каза, че утре можем и да го изкъпем.
Дано сме добре и оттук-натаък.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт