Аз си возя всекидневно на ескалатор, просто няма друг начин
Суит прекрасто стихотворение. Немога да си представя как ти се е напълнила душата от радост.
Ние сме си от вчера следобед в София, но само за 5 дена, заради сватба в събота.
Но от вторник следобед Яна е с доста висока температура.
Водих я във вторник вечерта на дежурен лекар в Мюнхен, за да видя дали можем да пътуваме и той я преслуша, и каза, че е добре, урината изследваха и е добре, има малко зачървено гърло, но каза, че няма проблеми да се пътува. ОБаче преда да отлетим вдигна пак, дадох нурофен. Като падна поле супер се разиграва и си дивее. Вечерта пак вдигна и то 40,8
Сложих парацетамол свешичка. Разни оцетни кърпи и изстудяване не приема, пищи и се криви. Мазах и сгъвките с белтък и пак много плака 
Ако и утре е така мисля да я заведа на лекар, но нямам идея къде да ида. Тук нямаме педиатър и искам да ви помоля, ако някой може да ми даде координати на такъв, който приема на частно и по възможност, да е някой който няма голям афинитет към антибиотици. Ние сме в Павлово, но и към центъра да е, няма проблеми. Мерси предварително.
Ако нямам друга алтеринатива мисля в болница "Доверие" да идем при някой на сляпо.
Стеф радвам се, че при вас е минал проблема с пишлето.
Моарейн надявам се да мине всичко успешно с баба ти и при теб скоро да има подобрение от иглотерапията.
БРАВО на Константин! Специални поздрави за труда и желанието!

. Браво на баткото. Ще ми се Ясен да обича някой ден така бъдещата си сестричка
. 

.
. Тези два дни са ми само за мъжете ми, особено сега като се върнах на работа. Затова сега ви поздравявам и ви пожелавам весело изкарване на празника.