Ане, ужасно съжалявам. Кошмарно време, днес ни е първият ден, в който Маги не си е подала носа на вън. Хич не ми се разправя какво е у нас.
Независимо дали празнувате днес или не, аз ще си ви поздравя и ще ви пожелая винаги да бъдете обичани и ценени, да постигате най-съкровените си мечти и да бъдете щастливи такива, каквито сте сега, в момента! 
Надявам се бързо да започне да се оправя. 

То много отдавна съм те питала "ще ми станеш ли приятелка", ама сега виждан, че още не ме искаш 

Скоро едни младежи на улицата му се радваха на Крумчо, че очичките му били като на хъскито им 
Оказа се ,че 8 души не ме приеха-3 ме игнорираха многократно,5 ме държаха с месеци неприета.Разбира се никой не е длъжен,но защо тогава пускате линкове във форума?Една позната ми каза,че отдавам голямо значение на това,но май не е така,защото аз единственно исках като Ви разгреждам снимките и да напиша един мил коментар под тях-нищо повече,но явно за другите "приятел " е нещо повече във Фейса.Най-странното е,че с тези,с които съм контактувала най-много не ме приеха-на 35г. явно не познавам още хората.Благодаря на всички,които ме приеха и поканиха
,аз спрях да каня вече от страх за игнориране.Извинявайте за отрицателният ми пост,но това е истината за мене. 

, а?

Наблъскаха детето ми с какво ли не. Зиртек и Фенистил също пи 3 пъти
Остана само една група антибиотици, която не изпробваха, но нито на мен нито на тях им се рискуваше повече.
А съученици мен едва ме познаха, гледат една такава спретната и с дете на снимката...
М/у другото аз точно за тия тестове с драсването на ръчичката си мислех, но явно не са достоверни и те.
)
Сама съм с двете деца и съм тотално сдухана, затова не пиша. Иначе Зойката е добре, прави бели, боледува като кака й донесе някой вирус и така
Ето я маймунката да й видите бретончето след фризьор 

На показаната снимка наистина си приличат много. 

Със сигурност никой не те е пропуснал умишлено. Особено, ако са се зачудили коя е тази Теодора. Аз и досега се чудя коя е Иванка Ламбова. Явно не съм само аз.
Аз идея нямам кого съм аднала, защото не ползвам ФБ. Ако ми се види познат - адвам го. Да ме питаш защо, като не влизам там.
Препоръчани теми