MAC и Sephora в България април 2010г

• 72 849
  • 704
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Мадам Мираж извади чантите и чака ме клипчетата ви тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=465107.msg13887590#msg13887590

# 76
  • In transit
Преди месец бях в една от двета магазина Sephora в Констанца, този в Carrefour. Останах доста неприятно изнендана от невероятно високите цени на всичко. Представете си цените в Бюти зон х2. Разочарована съм и си мисля, че тук картинката няма да е по различна и, че цените няма да имат нищо общо с тези в Париж или Милано (т.е в нормалния свят). Дано да не съм права!

# 77
  • София
В Щатите Sephora си бяха на цени, конвертирани в лева, доста по-ниски от тези на Бюти зоните...Дано не ги завишат тук, нямам идея дали ще е на франчайз или техен си магазин, но все пак е хубаво да има избор  Hug

# 78
Аз съм сигурна, че цените ще са космически за съжаление.
С две думи не се научихме да правим бизнес.

# 79
Е момичета, най-много да излиза по-евтино човек да се разходи и да си напазарува от Париж например.
Хем да видиш свят, хем романтика и шансони, хем Сефора. Simple Smile

# 80
Aya_Cuervo Аз след месец се прибирам, ако искаш мога да грабна една палитра да ти донеса след като толкова му се точиш и не можеш да намериш. Не ми е проблем.  Mr. Green

Убедена съм, че цените ще са надути. Предполагам, че ще продължа да си пазарувам от Щатите / има кой да ми праща кашончета от там/.

Та... исках да попитам след като сме зачекнали двете марки.
Как са фон дьо тените на Мак / течните/ и доста съм се чудила на Сефора спиралите за очи?

Ако не ти е проблем ще съм мнооого много благодарна. Аз съм я пробвала реално защото са ме гримирали с нея.
Та ако се сетиш..
Пробвала съм Studio Fix Fluid от MAC. Доста е покривен, издържа дълго и е по-скоро матиращ някак си. Прилича ми на Color Stay na Revlon малко. За съжаление не бях нацелила точния свят и го смесвах с един от друга марка. Пак се получаваше добре.
Гримирали са ме и със стиковете на МАС. Те са много икономични, поне така ми каза гримьорката и имаха много силна покривност, та тя мажеше по супер малко.

Color Stay Revlon  с това е известен че  е пълен дубликат на Studio Fix FLiud, дори професионални гримьори го коментират наляво и надясно....Studio-то също така е известен с това че е тежък и на много хора не им понася и се изриват (и аз в този клуб) Като цяло повечето им ФДТ и пудри са тежки и със много сериозна покривност (нали са уж професионална марка) и абсолюно неподходящи за ежедневна употреба. Това в което MAC нямат равни са червилата, сенките и пигментите, акто червилата дори са на много достъпна цена.

Не виждам как Sephora  ще оцелее на българския пазар, предлагат основно марки като Urban Decay, Benefit, Two faced,NARS  и така нататък, който (не ме разбирайте погрешно, страхотни са) не са много популярни на българския пазар, освен пред определен (и сравнително ограничен) кръг от заинтересовани като нас.  Пък и цените не са по джоба на всеки ( няма начин да не ги надуят, трябва да избият парите за франчайза)
Намаления сериозни правят предимно на тяхната си марка и на козметика която вече няма да предлагат и искат да изчистят по мои наблюдения...

А най-яката коледна промоция на Sephora  беше коплекта с тестерчета на наи-продаваните им парфюми в който имаше ваучер с който после си вземаш голямата версия на който парфюм най ти е харесал!  Peace

# 81

eee тази е страшна!
Чак толкова нямам..
Само един такъв шкаф горе-долу

Pixiwoo има толкова голяма колекция защото са две професионални гримьорки , Сам и Ник, британки, и им трябват по 50 ФДТ защото все пак трябва д а имат продук за всеки тип клиент. Абонирайте се, правят страхооотни tutorials! Heart Eyes

# 82
MissNellie включвай се по-често, подаваш доста заинтригуваща информация. Peace

# 83
MissNellie включвай се по-често, подаваш доста заинтригуваща информация. Peace

хехе, амиии ще се постарая щом върши работа... Peace особено за мнение за козметика, енциклопедия съм  Grinning

аз доскоро бях на 24-часовия работен цикъл но сега си дадох дъъълга творческа почивка и ми остава време...иначе винаги се обръщам към този форум когато имам нужда от конкретна инфо и винаги ми е бил много полезен!   bouquet

# 84
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Az moga da se pohvalq  s neshtichko rabotih nqkolko meseca v Parijkata Sephora i ne se samnqvaite
vsichko shte e na nivo!!!

# 85
Ти си била истинска щастливка тогава.
Какви са промоциите за служителите?
Мога да сменя попрището. Thinking

# 86
 Аз пак да си кажа  Sunglasses

Sephora,  20% от всички марки, 50% от тяхната марка, но заплащането (поне в щатите) е мизерно, 9-11$ на час (абсолютния минимум е около 7 според щата)

МАС от друга страна, ако работиш в МАС магазин, 60%, и получаваш безплатно 1/2-1/3 от продуктите от нова колеция (за незапознатите, МАС имат постоянна колекция и пускат лимитирани колекции, та  за лимитираните става въпрос)  и при започване получаваш безплатен комплект за начинаещи с най-важните и известни продукти! ако не е  МАС магазин а щанд в друг магазин, и технически погледнато си служител на този магазин, е по -скоро 20%
  bouquet

# 87
  • USA, Steak State
Аз засичах обяви за работа. Търсят за магазина на Сефора консултанти. Ще взема да се пробвам като се прибера.  Twisted Evil
Съмнява ме, че ще има гювеч обаче в българската Сефора за работниците.

# 88
  • Belgium
Обявите на Сефора за набиране на персонал в България изтекоха.

Търсеха управител на магазина и продавач-консултанти.

# 89
Ох,парижката Сефора...Мога да си живея вътре. Laughing
Дали има шанс в нашата на има Benefit и Urban Decay? newsm78
       Скоро бях в Сефора в Истанбул имаше Benefit и Urban Decay ,но цените им бяха брутални направо..Бях си харесала много един руж на Benefit ,в Истанбул беше 55 $ #Crazy..Накрая си го поръчах от сайта на Benefit на реалната му цена..Дано ако тук ги има 2те марки да са на по-нормални цени,че иначе ...лошо Thinking

Ужассс.... Аз гледах в един сайт Urban Decay Primer Potion за 22 лв бе з доставка (сайта е бългрски)!!!!! Ужас! В Америка нещта са мн по -евтини, но се опасявам че тук ще е по-скъпо и от Бюти зоне, където, да вметна четка за лице от естествен косъм е 160 лв, и не знам чак до колко са професионални (по този въпрос да се изкаже някой компетентен хихих)а като знем как при нас има 100% надценка.....не ми се мисли..... Cry

Общи условия

Активация на акаунт