ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 742
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Добрич

Жени също пее. Само, че пее добре и ще става ..... Преслава Crazy. Родителите на Преслава били приятели със семейството на едната приятелка на Жени. Явно от там идва почитта към певицата. Обяснихме, че може да стане певица, но не Преслава, защото тя е Жени. Само, че не и стана много ясно. Освен с пеенето и с танците много сполучливо се справя.  Rolling Eyes  Чак се замислих дали да не забраня музикалните канали. Само, че решихме с баща и, че няма смисъл, защото музиката явно я влече силно и забраната няма да промени това. Върхът беше, когато в един магазин като чу музиката по уредбата започна да прави доста необичайни чупки, Shocked докато избирам стоки от рафтовете.

# 421
Натали, радвам се ,че ти харесват цветята Hug Работата криво-ляво върви Laughing Свиквам вече.

За да съм по темата мишките са на градина, чукам на дърво. За миналата седмица им подарих по един чичко Тревичко, преди време много им харесваше да постригват тревичката отгоре, но пожълтя тревата и изгни плата, та сега нови им купих. Сега чакаме да поникне тревата и ще стрижат на воля Mr. Green Поне мотивацията с подаръка помага в убеждаването на Ники сутрин като ми заяви че няма да ходи на градина Laughing

Намерихме едната пижама на Ники и дрешките на Ели Laughing Оказа се, че нашата госпожичка отказала да каже на госпожата, че са нейни дрехите, явно не й харесват много, аз и затова съм ги оставила дежурни за резерв в градината Laughing Днес госпожата се оплакала от Ели, че е много устата Embarassed Ама то това и вкъщи се вижда ooooh! Снощи баща й й казал да му остави чинията на плота в кухнята, а нашата ес обърнала и му казала "Аз да не съм ти слугиня" #Crazy  Татито дойде така Shocked Беше загубил дар слово, а това много рядко му се случва Laughing Днес я наказал в ъгъла пак по такъв повод и минавайки покрая нея се питал къде е сложил нещо си и нашата устатница не пропуснала да се включи с "На главата ми е, къде да е" ooooh! Ужас просто Tired

# 422
  • София
Кали, на кого се е метнала такава?  hahaha

# 423
Здравейте, Кали пак ме разсмя  Joy А по повод въпроса :
Кали, на кого се е метнала такава?  hahaha

онзи ден вървеше един от испанските сериали - или Моите мили съседи или някой друг. И една майка пита дъщеря си: На кого си се метнала такава? И отговорът: На тебе, само че съм по-хубава  hahaha Много се смях, въпеки че не бях наясно нито с героите, нито със сюжета  Joy

Криси е вкъщи, здрава е, обаче сестра ми изкара един вирус - стомашно- чревен, страшна работа ви казвам. И се наплаших малко  Shocked Ама ще ми мине скоро де Wink И пак ще ходи  Blush

Теди, скорошно оздравяване на адаша Wink

# 424
Мишле,твоята Ели бие всички по дар слово Simple Smile

И моята щерка има разни изцепки,веднъж в един магазин за дрехи сме двете и аз разглеждам  ,а тя нещо ми говори ,но аз си гледам и не я слушам особено  и по едно време тя ми изтърсва "мамо ,абе ти имаш ли уши?Май са запушени нещо,отпуши ги и слушай какво ти говоря" и аз ей така Shocked JoyДо нас имаше една довойка ,не се сдържа милата и започна да се смее Crazy

Теди,бързо оздравяване Hug

# 425
  • Добрич
Наталия, като прочетох случката с "ушите" се сетих какво ми каза снощи Жени-  днес в групата щели да имат ден за почистване на ушите.  Shocked Госпожата щяла да вземе една помпа и да им почисти ушите. Crazy Попитах я "Защо? Много ли са ви мръсни ушите?". Отговорът беше, че  децата не чували като говорела госпожата, затова трябвало да им отпушат ушите.  Laughing

# 426
Това " на главата ми е" е и в нашия репертоар. А когато ме ядоса и откажа да му отговорям на въпросите, ме пита "ти ненормална ли си?".  Shocked
А иначе и Илко пее, когато никой не дава вид, че го слуша.

# 427
Сийче, не знам  на кой се  е метнала, аз си отварям устата предимно като има някаква несправедливост. А тя на всяко нещо намира какво да каже отгоре Crazy Щом и баща си затапва, при положение че не можеш да му спреш устата на него, значи не ни чака нищо добро ooooh!

Добре че споделяте и вие по някой бисер, та да не се депресирам съвсем. Май пак ще посещаваме психоложката скоро Whistling

Симба, аз съм голяма почитателка на испанското кино, за съжаление като е преведено се губят нюансите, на испански е 100 пъти по-смешно и по-цветисто. Като живях там преди години имах случаи с някои филми да си ги пускам 2 пъти един след друг, такъв кикот падаше Laughing Съжалявам, че не си ги купих тези специално. В тази връзка снощи гледах по новините за някакъв курс по смехотерапия и ми прозвуча много добре Party

# 428
Къде сте всички?  Hug

Да ви се оплача, К беше болна. Едни сополи като текнаха от нищо във сряда вечерта. Ей тъй както си беше здрава и вкъщи, кихна и се почна. Тече като чешма и не спира  ooooh! За една вечер носа й и устните й се зачервиха и изпръхнаха. На другия ден казах на баба й да я лекува уж с Олинт (само това дава, Виброцил - абсурд) и Стеримар, пък каквото стане. Ама баща й чел в нета за тия капки на д-р Михайлов: 10мл физиолог.р-р+5к. клеева тингтура. Това нещо в едно шише с пръскалка, че диването не ляга да му се капят капки. И на всеки час по едно пръсване в ноздра. Ако щете вярвайте, ама днес е 2-я ден от тази терапия и К почти няма хрема. Чат=пат потича по някой сопол, ама днес по схемата пръскаме на 2ч веднъж. Утре разреждаме повече и така. Препоръчвам тези "капки", дано не ви се налага де Wink

Сега в градината ще почват да ги извеждат сигурно и направо се виждам в чудо как ще я обличам  ooooh! Някой се беше зачудил като мен, ама кой беше не помня.

Сега виждам, че има някаква Кифла в темата  Hug Айде честит нов ник Wink

# 429
И аз в петък като я прибирах от градина ми казаха, че са ги извеждали навън, дори 2 пъти. Според мен това е супер. За обличането - не виждам какъв е проблема- с якенцето отгоре и готово.  Peace

# 430
И аз в петък като я прибирах от градина ми казаха, че са ги извеждали навън, дори 2 пъти. Според мен това е супер. За обличането - не виждам какъв е проблема- с якенцето отгоре и готово.  Peace

Ами аз я пускам с тънки панталончета. Явно трябва да й слагам ватирани  Thinking Аз още ходя под дънките/панталона с чорапогащник  Embarassed и си мисля, че ще й е студено на нея без чорапогащник.

# 431
Симба, аз още миналата година ги похвалих тези капки, но те имаха ефект при мен, при Илко - не. Бързо да се оправя малката и никакви болести вече  Praynig

# 432
Какви  са тези капки Продават ли се по аптеките  или  сами  си ги правите.И на моя изведнъж му тръгна  хремата  даже и  зелени.Още по имва  но във  вторник го пращам.Понакашля от  време на време.Утре отиваме  за бележка.

# 433
  • Mediterraneo
Какви  са тези капки Продават ли се по аптеките  или  сами  си ги правите.

Правят се. Препоръчвам с две ръце, много са ефикасни. Само че аз вместо физиологичен разтвор слагам сребърна вода. Действат безотказно.
Докато бях бременна, лепнах зверска хрема. Всеки път положението ми се утежнява, понеже ми се обажда и синузитът и хремата се влачи с месеци. Този път за 2 дни всичко премина. Сега наскоро пак се отървах от гадна хрема само за 2 дни. На каката също капя, само да я усетя, че нещо се задава.
На бебето пък промивам носа със сребърна вода, вместо физиологичния разтвор.

# 434
Какви  са тези капки Продават ли се по аптеките  или  сами  си ги правите.

Правят се. Препоръчвам с две ръце, много са ефикасни. Само че аз вместо физиологичен разтвор слагам сребърна вода. Действат безотказно.

Точно така, само да добавя схемата, по която се капят - първият ден слагаш на всеки час, 2я - през 2ч, третия вече хремата видимо е намаляла, да не кажа изчезнала и слагаш 3-4 пъти на ден.
Днес излизахме, много хубаво време Simple Smile Купих си 2 чифта дънки, намалени от миналогодишна колекция Wink Ама съвсем мой тип. Аз от 10 години нося все еднотипни дънки - без блестящи работи, без кабзи и пр. Wink Абе намерих си ги все едно са ме чакали мене  Hug Утре още няма да пращам К на градина, но във вторник или сряда, ако се е оправила окончателно, заминава.
Теди, не искам да ти се меся, ама с тези зелени сополи, да не стане по-лошо, като го пуснеш на градина  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт