ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 649
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
При нас пък е пекнало едно слънце CrazyСтуденичко е ,но е много приятно за разходка.
Спяща,ти такъв контрол ли осъществяваш Joy

Като един Биг Брадър Wink

МерСедес, не питай как сме в тоя студ. В офиса също е студено, не може да се стопли след сб-нед. УМИРАМ от студ, не мога да се стопля.

# 76
  • София
А, намерих още няколко уебкамери на Алеко, както и температурата в реално време.  Laughing Само че разделителната способност е ниска и не мога да различа отделните деца - само дали са в градинска възраст.  Crazy Нямам търпение да стигна до градината, з. д. разбера как е минало. Да, ама има още 1 час в работа и после поне още 1 час до ДГ - зам.-гл. счетов., к. ме вози, остава след работа, че са в год. приключване и съм с градския транспорт.  Tired

# 77
  • София
P. S. Иначе ДГ тръгнаха надолу към София още преди ок. час.  Sunglasses

# 78
Спяща колко е тепм. на Алеко? Че тука на ниското не е за хора Wink

# 79
  • София
Качи се до -10.  Peace Сега вече взе да пада. В 7 сутринта е била -17. Иначе грееше слънце, даваха го без вятър (или почти - на Витоша такова нещо като "без вятър" няма). Аз нали излизам в 7 за работа, та и в града си беше студено. В работата иначе ни е топличко, не знам навън как е, ама след ок. 30 мин. ще разбера.  Crazy

# 80
И в  Ловеч цял ден пече  слънце но си е  студено.Сутринта беше -17  сега  е  около  -9.И  утре го  дават  така студено и след това  нови снеговалежи.

# 81
  • Mediterraneo
И тук е студ на бучки. Тази сутрин в стаята беше 14 градуса въпреки отоплението  Stop

Днес най- после прибрахме бебето от болницата. Каката е на седмото небе, цял ден е отгоре й, иска да я разнася, целува я, мачка я...  Grinning http://media.snimka.bg/5422/017098444.jpg

# 82
  • Пловдив
Тарталетааааааааааааааа, добре дошла на бебка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Разплаках се от умиление, да знаеш, толкова са сладки двете сестрички  Hug Hug Hug Много здраве, много усмивки и само хубави мигове за цялото семейство  Heart Eyes Малката май е бузанка голяма, пу-пу  Heart Eyes

# 83
Не знам за градусите, но не беше чак толкова студено днес, даже се и разходих.
"Малката" Тарталетка много е пораснала, а бебо е разкошна пу-пу.

# 84
И си приличат двете сестрички.Тарталета, желая на цялото ти семейство много здраве и много,много детски усмивки да ви радват! Heart Eyes

# 85
  • Добрич
Таратлета, чудесно е, че вече сте заедно цялото семейство.

На който му е студено у тях, да заповяда и нас. Сутринта в Добрич беше -25 градуса, а у дома + 25 градуса. Като излезеш навън: 50 градуса амплитуда. Вчера през деня температурата не мина -13 градуса, за днес прогнозите са за още по- голям студ.

# 86
Мда, и при нас е така, навън беше минус 22 сутринта в 8.30.

# 87
  • София
Тарталетке, много с сладки сестричките, пу-пу.  Simple Smile

Ади днес пак са на ски-училище. На Витоша го дават по-топло, но по-мрачно, от вчера. Оказа се, че са на горната база на Мотен, не на Алеко, а точно там няма камера. Май ги видях покрай хижата като се качваха нагоре към 10 ч. Вчера според мене Ади беше въодушевена от ските, макар че беше и много изморена. Попитаха дали не можем да я взимаме по-рано - вчера е чакала към 2 часа след ски-училището в градината да дойда. За съжаление май не можем.  Sad Баща й вика, че днес не й се ходело на ДГ - мрънкала, плакала. Дано довечера всичко да е наред.

# 88
Срам....да се запиша чак на 6-та страница.  Embarassed

# 89
Тарталетке, много с сладки сестричките, пу-пу.  Simple Smile

Спяща, как пускаш Ади на ски в тия студове? А тя последно доволна ли е или не?

Виктор днес го оставих вкъщи и до края на седмицата няма да е на градина. Водих го на лекар, т.е.при 2-ма - джи пи-то каза: много червено гърло+хрипове, сухички някакви, не било пневмония, бронхит. Shocked Айде вентолин+АБ ако се влоши. При което аз се изцъклих буквално, защото очаквах ларингит или нещо такова, ама чак пък бронхит /няма Т иначе/. И айде беж при пулмоложката - чисто гърло, чисти гърди - само сироп за кашлица, вит.С, осциоскокцинум и за мазане Пулмекс бейби/нещо като камфоров спирт/. Е сега на кого да вярвам  ooooh! Имам повече доверие на пулмоложката. Сякаш джи пи-то го кара по инерция като преди 1 година когато бяхме всеки месец на АБ. Но пък факт е че Виктор кашля доста гадно, та към лечението на пулмоложката включих и вентолин...
На всичкото отгоре новата им учителка е бременна и април излиза в майчински, което означава че за поредна година ще са с нова учителка. А тези смени Виктор ги изживява и докато свикне с нова учиктелка се почват едни ревове сутрин, гушкане, изрази от рода"ще ми липсваш мамо" оффф....

Общи условия

Активация на акаунт