ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 647
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Хиляди извинения, Дами, но тук ми се струва удачно да си задам въпроса, защото темата за тази ДГ е заключена. Интересува ме детска градина "Пумукъл" - на бул. "Цар Борис" до НАП Овча купел. Мои познати от чужбина ще се връщат с детето и им казали там да го дадат и ме питат за инфо, но нито я намерих в списъка с лицензи на градините към Министерството, нито тук получих подобаваща информация от досега писаното. Някой може ли да ме светне или да ми кажете къде да попитам? Благодаря предварително!

# 106
# 107
  • София
...
А я да питам, сега като се водя на работа до 18.01, за този 1/2 месец през който не се водя на работа трябва ли да ходя до НОИ да си ги плащам????/Спяща разчитам на теб, и на всеки който е запознат разбира се Hug/
...

Sunsunny, доколкото съм запозната - не. Ако имаш поне 5 работни дни в месеца, работодателят трябва да ти плати осигуровките. Междудругото точно тази материя не ми е от най-запознатите (както вече си и пролича, де).  Wink  Peace Иначе аз за месеци, в к. не съм работила/ взимала обезщетение за целия месец, здр. осигуровки не ми се е налагало да доплащам. Междудругото онлайн базата на НОИ върши работа в случая да си следиш коректно ли ти отразяват направените вноски. Само че вече май и за това трябваше да си знаеш кода за достъп.

# 108
Мерси Спяща! Hug
И аз така подразбрах. Иначе днес проверих в НОИ - до момента съм с непрекъснати вноски, ама това към 01,01,2010. Другия месец ще видим!
Още веднъж се извинявам за off-a.

# 109
Сънсъни, съжалявам, че са те прецакали така Confused Явно е, че колегата ти нарочно си е трайкал 10 дни, можеше един телефон да ти звънне поне.

Симба, права си, но поне човека е усмихнат и лъчезарен. Атмосферата в екипа е шеговита, подхвърлят се майтапи, което значи, че се работи леко откъм взаимоотношения /като цяло/. Което си е важно. Човека ми се усмихва в продължение на един час, аз също насреща, но накрая леко ми се беше схванала физиономията Laughing А за него специално имам отзиви и от вътрешен човек, дано да е прав Praynig Да ти кажа баба ми гледа на кафе и карти и засега всичко, което каза за работата стана. Нещо ми е казала и за понеделник, ама ще видим дали ще стане този път Laughing

Натали, не е за министерство, за международна компания е и официолния език в компанията е английски. Дори помежду си говорят на английски често, защото има колеги чужденци. Процедурите по назначаване са им тромави просто Grinning

Мерси за палците и пожеланията Hug

# 110
Именно от там започнах и видях заключената вече такава, но тя е от времето когато се е откривала, а сега са минали 5 години вече и най-вече не я открих в списъка на МОН. Звънях там, но нали знаете че там "веднага" вдигат телефона...
Не ми е спешно, но ще се радвам на прясно инфо!

# 111
  • София
Май нямаме никого от "Пумукъл" в темата.  newsm78 Дано все пак някой може да ти даде инфо!  Hug

# 112
Мерси, Спящата Огняна,  дано!  bouquet

# 113
  • София
Здравейте и от мен.

notar, това намерих в чичо Google. Надявам се да ти свърши работа. Поне на техния телефон могат да ти вдигнат. http://www.pumuckl.org/index.php?topic=home

Иначе при нас нищо особено няма. Яна пак е със запушен нос и кашлица и вече не знам. Аман от всички болести  ooooh!

# 114
Мерси, Fair Lady, но него отдавна съм го изпитал. Притесни ме че ги няма в списъка на МОН, а всеки си хвали стоката - нали се сещаш какво ще ме замаяват! Както и да е...

# 115
  • София
Ако на някой му се гледат снимки от ски-училището, моля!  Hug

# 116
Спяща,разгледах ги,много са хубави.Когато писа,че Ади е на ски училище ,точно когато бяха големите студове бях скептично настроена.Но съм се лъгала.От снимките личи,че дори да е било студено е слънчево,Ади е доволна и всички дечица са много въодушевени .Браво!
И едно въпросче- грейката с панталончето от къде са и за колко?

# 117
  • София
Наталка (знам, че ти е партизанското име  Laughing ), снимките са от петъка, времето тогава беше супер, но и големите студове горе беше слънце - гледах онлайн камерите.  Blush Грейката е оттук.  Peace
Ето я, само че др. цвят и размер:

Цената беше някъде там (снимката е линк  Peace ), не помня дали я бяха намалили още.  newsm78 Имай предвид, че тези грейки са си за ски - крачолите са по-широки заради ски-обувките.  Peace

# 118
Сия, горе е било рай! Много хубави снимки ,децата видимо в добро настроение Peace

# 119
  • София
Ох, Кали, вярно беше рай, и на мене така ми се докара!  Whistling

Наталка, намерих си фактурата, за 50 евро съм я взела грейката (барабар с якето естествено).  Peace Ако решиш да поръчваш, имам талон, важащ до 31.03., за 5 евро отстъпка за нов клиент, ще ти го дам.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт