ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 757
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Наталия честито и от мен, макар и на патерици!!  Grinning

Ето малко нови снимки и от нас

Дамян              http://family.webshots.com/album/575832752TwCAYH?start=24

Василенка         http://community.webshots.com/album/576994093YFaWXk

# 406
Привет, момичета! Hug

И при нас няма нищо ново.Вали си ходи на градинка, с голямо желание.
За 8-ми март са правили много хубави картички и всяко дете вечерта е зарадвало майка си.
Честно казано, когато Вали ми я подари даже се насълзих.
Иначе тържество нямахме и доколкото знам за момента не предвиждат.

Всички тържества са минали страхотно,снимките са много хубави, а дечицата - прекрасни!

Спорен петък! Heart Eyes

# 407
Мале Наталке лигите ми потекоха  от твойта торта.Нали съм отказала сладкото уж да отслабвам.

# 408
  • Mediterraneo
Не знам дали писах за нашето тържество за 8 март. Беше миналия петък. Децата изнесоха хубава програма, беше "Море от любов за мама"- песни, танци, стихотворения, знаете как е. Много ми хареса. После ни подариха по едно хартиено цвете, правено от децата, както и поименни грамоти за най- добра мама на света  Grinning

Вчера пък имахме Ден на отворените врати, който се провежда за втора година. Всяка група е работила по различен проект и децата са правили различни неща по него. Проектът на нашата група беше "Моят род". Имаше измайсторени семейства от ръкавички, братчета и сестрички от картон, семейните коли, родословни дървета. Обикаля се от група на група, разглежда се изложеното и се събират печати. Накрая децата получават награда срещу попълнената с печати карта. Сещате се за каква лудница иде реч- децата от 8 групи, заедно с поне един родител, обикалят като щурави по залите. Обаче пък за децата е абсолютен кеф  Heart Eyes

# 409
Здравейте, момичета  Hug

Как сте? Аз качих малко снимки от РД във фейсбук  Hug Който иска, нека да ги разгледа  Simple Smile

При нас всичко е едно и също - К ходи на градина тази седмица, ние на работа и така. Аз също имах подарък картичка с апликацийка за 8 март. Много се зарадвах  Hug До сега обаче не е имало тържество с родителите.

Гери, разгледах и вашите снимки. Много са сладки и двете дечица и си приличат, въпреки че Дамянчо е по-светличък  Heart Eyes И К ми сервира, че иска братче. Аз я питах, ако дойде сестричка, какво да правим - тя каза, че нямало такъв вариант - да кажа на лекарите, че искаме братче  Hug

# 410
Здравейте, момичета!

Натали, честит рожден ден! Желая ти много щастие, любов и да бъдеш много здрава и обичана!

Ние нямахме тържество по случай 8 март, нито за първа пролет. Много ми е мъчно Rolling Eyes Щяха да се радват дечицата. Иначе госпожата е правила картички, които ни подариха на 8 март.

В понеделник ще помоля да се кача в групата ,вече втора пижама му изчезва безследно на Ники, а и на Ели в раничката имаше този път само 2 чифта гащи и 2 потника, няма й суичера, панталона, блузата и чорапите. Ще отида да видя какво става, че Ники онзи ден ми обясни ,че са му дали пижамата на едно момиченце да я облича #Cussing out И това при положение ,че им надписвам пижамите!

# 411
Мишле,благодаря ,страхотни цветя Hug
Как върви новата работа,нищо не казваш...

Аз да напиша накратко за нашето тържество- беше миналия петък.Много съм доволна - страхотно тържество,надмина очакванията ми- песни,пиески,стихчета,децата облечени в костюми на пролетни цветя.Щерката беше кокиченце,каза си и двете стихотворения ,обаче направи бойкот на песните- не и харесвали Crazy.Записваше се с професионална камера- 5 лв диска ,за госпожите - букети , за децата- малки пакетчета, за майките- картички Party
Това ,което ми направи впечателние е,че нямаше нито едно болно дете.Не чух кашлица,не видях сополиви деца,изобщо всички бяха във форма Heart EyesМежду другото това ни е първото тържество в детската градина(изключвам новогодишното в едно заведение).Още ме държи..
Заради една моя глупост сега нямам снимки,ей на това се ядосвам аз...

Симба,вече разгледах снимките във Фейсбук,много са хубави,Криси е видимо пораснала Hug
Гери,големи сладури са,Дамянчо е голям бузан,да ти е жив и здрав Hug

# 412
Е всъщност и при нас няма тържество то какво ли има в този градина. Само изисквания   и претенции. Въпреки че с цел подмазване на госпожите им подарих по цвете за 8-март те пак са недоволни. Не предлагат на децата никакви кой знае какви занимания. Embarassed

# 413
Криси  тази седмица  ще пропусне градината.В събота  следобед  се събуди с температура и  едни  гъсти зелени сополи.Преди това  му нямаше нищо .При нас  3 ден е  един отвратителен вятър.Писна ми от  болести край нямат.Аз бях миналата  дседмица сега е той.Ужас.

# 414
Къде сте?Излезте от  този фейсбук.Ние  сме на  антибиотик  .не можахме да  минем без него.Сигурно и  другата  седмица  няма да го пусна.Много  са му зачервени сливиците.Бяхме на  гости при нашите и  там си попи  газирано  и  веднага  го лепна.Но как да го увардя  от  всичко.Гледа  от  братовчедите си и  той иска.Кво да го права.Но повече  няма да му давам да  пие.

# 415

Аз съм тук,но само чета.Няма нищо ново при нас засега.Надявам се обаче другата седмица Вики да е на градина.

# 416
  • София

Аз съм тук,но само чета.Няма нищо ново при нас засега.Надявам се обаче другата седмица Вики да е на градина.
И аз така. При нас нищо ново няма. Чакам с нетърпение тържество, което са ни обещали през април (живи и здрави) и тогава ще видя по-ясно на какво са ги научили. Но и сега ми пее песнички (фалшиво като мама  Confused) и казва стихчета, та съм доволна.
Малко ми е притеснено, че започнаха да ги извеждат на двора, а са облечени тънко като за в стаята, само якета отгоре. Решението ми беше, че помолих баща ми да я вземе доста по-рано, преди да ги изведат навън

# 417
Теди,от какво е болен?
Аз газирано не давам NaughtyИска, не иска - това е положението.

Днес я взех от градината с връчени две стихотворения- едното- три ,другото - четири куплета #CrazyЗа кога да ги учи така и не разбрах....

Феърче,твоята поне пее, моята не иска и това е,ама не си го слагам много много ,явно няма да става певица Wink

# 418
Но и сега ми пее песнички (фалшиво като мама  Confused) ....

И моята пее.......  ooooh!  И така го извива .....  като някой пияница(буквално) Определено няма да става певица

# 419
Теди,от какво е болен?
Аз газирано не давам NaughtyИска, не иска - това е положението.

Днес я взех от градината с връчени две стихотворения- едното- три ,другото - четири куплета #CrazyЗа кога да ги учи така и не разбрах....

Феърче,твоята поне пее, моята не иска и това е,ама не си го слагам много много ,явно няма да става певица Wink
Много  зачервени сливици.И гъста зелена хрема.3 ти  ден  вдига тем.Не ми се искаше антибиотик.но се предадох дадох го.Дано  почне да  действа вече.

Общи условия

Активация на акаунт