ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 748
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Симба  той сега  не е  със сополи.Миналата  седмица беше  и  тръгнаха  зелени направо  изведнъж.Не съм  от майките  .който  си пускат  децата болни.при положение  че съм си вкъщи.Просто  прочетох за  капките  да знам  за друг път.Не ги бях чувала.

# 436
Мацки коя от вас е Велина Маркова  постоянно  ми излиза  във фейсбук като  нова.Като гледам  общите  приятели  сте  другите  мами от тук.Ако е  някоя от вас  да я добава.

# 437
  • София
О, аз така си мислех, че Екатерина Т. във ФБ е някоя от вас, а то се оказа жената на един колега!  Laughing

# 438
  • Mediterraneo
http://www.marica.bg/show.php?id=23649

С едната от майките пишем в отчетната на бебетата. Ужас, само като си помисля, се разтрепервам. Аз в магазина като изпусна от очи дребната, изпадам в паника, а в такъв случай сигурно ще умра...

# 439
Оле ужас.И аз съм голяма паника.Да съм получила  някой удар на място сигурно.Да не дава  господ.Бог да  пази децата ни.

# 440
Мацки коя от вас е Велина Маркова  постоянно  ми излиза  във фейсбук като  нова.Като гледам  общите  приятели  сте  другите  мами от тук.Ако е  някоя от вас  да я добава.
Моя приятелка е PeaceДобави я ако искаш  Wink

# 441
Моя приятелка е PeaceДобави я ако искаш  Wink
Ок

# 442

С едната от майките пишем в отчетната на бебетата. Ужас, само като си помисля, се разтрепервам. Аз в магазина като изпусна от очи дребната, изпадам в паника, а в такъв случай сигурно ще умра...
Радвам се, че децата са живи и здрави. Може да се случи на всекиго.

# 443
Здравейте мацки  Simple Smile.

Ние не се разминахме тази зима с антибиотика за съжаление. Миналата седмица започна да кашля и в началото провахме с други средства но положението се влоши и започнахме антибиотика. Но не се ядосвам защото все пак ни е за първи път тази зима. ДАно и така да си остане. Днес я пратих на градина защото най накрая ще имаме тържество с родителите. Чак не мога да повярвам. Ще разкажа как е минало довечера.

Но периода в който си беше вкъщи ни побърка това дете........ Ревност ли е какво е не знам....... В Неделя вечерта и на двама с баща й ни избиха балансите и имаше голямо крякане и въвеждане на строги правила които ако не се изпълняват нищо не се купува повече за нея. Въведох сисък с черни и червени точки. Ама какво му стана на това дете, по цял ден се върти около мен, всъщност не само през деня ами и нощем. Не се заиграва сама въобще с абсолютно нищо. Иска само да тича и да танцува и да се закача с нас.
А да не си помислите че не й обръщам внимание, напротив даже повече се занимавам с нея отколкото с бебето. Добре че Дамянчо не смее да се обади горкото бебе, страшно е кротък и усмихнат.
Основните правила които въведох са следните
спане в стаята й цяла нощ
хранене сама
обличане и събличане сама
занимания в стаята самостоятелно поне по половин час на ден

Не знам дали е правилно или не е но друго не ми хрумна. От приказки и молби не разбира това дете. Само трябва да й се развикам за да ме чуе, а аз не искам да я тресирам по този начин, само дето се получава така ме тя мен ми стресира  ooooh!.

Ох дано да е само период и скоро да минава, че не ми издържат нервите.

# 444
Здравейте, момичета !

Радвам се, че дечицата са живи и здрави! Hug

Гери, мисля, че това си е ревност, която скоро ще премине!Пожелавам ви го от сърце! Wink

При нас всичко е едно и също - ние на работа, детето на градина.Оказа се, че и ние ще имаме тържество - рецитал на стихотворения и драматизация на две приказки.Вали има стихотворение и ще участва в една от приказките, та ще бъде петле. Laughing

Хубав ден! Heart Eyes

# 445
  • Добрич
А на мен за сайта на вестник Марица ми излиза, че може да навреди на компютъра ми.

gerygirl , на мен също ми се налага да използвам изнудване и поощрения при общуването с Жени. Обикновено като купувам нещо правя уговорката, че ако не слуша ще го дам на някое друго дете. Laughing И после при неободимост напомням.  Mr. Green

# 446
Добро утро!
При нас нищо ново. Радваме се на хубавото време  Hug
Вчера К се наакала на градината.  Embarassed Като си легнали да спят, не казала и не могла да се удържи, а като станала вече било късно. Надявам се да не се случва повече. Не говорим за това много, за да не се срамува. Питах я само дали са й се карали. Отрече. Дано да е така. Много жално ми стана като ми разказа. Милата душичка. Сигурно им се карат, ако се обадят, след като са си легнали и тя за това не е посмяла  Confused

Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 447
Симба, наистина не говорете. Случвало се е Илко да се напишква от притеснение да каже. Вчера ми вдигна темп., а сега няма нищо  Thinking В групата му има варицела, та го оглеждам постоянно  Rolling Eyes

# 448
  • Добрич
... Сигурно им се карат, ако се обадят, след като са си легнали и тя за това не е посмяла  Confused
...

Симба и Жени веднъж още миналата година се беше напишкала така. Когато се опитала да каже, госпожата казала "Ш-ш-ш-т!", без въобще да я остави да се изкаже. Естествено казах го съвсем тактично на другия ден - беше другата учителка. Беше еднократно. Надявам се и при вас да е така.

Желая  приятно прекарване на този чудесен ден на всички!

П.П. Жени в момента гледа упражнения по йога по телевизията. Постлала си е гимнастическата пътечка и повтаря каквото види.  Laughing

# 449
Simba и на мен ми стана много жално като прочетох. Но е факт, че не им разрешават. В нашата ДГ или поне група на децата не им позволяват като имат урок или спят да говорят и да ходят до тоалетната. Веднъж Вики ми беше казал, че Г-жата била излезнала за малко и той набързо притичал да се изпиша. Та това са малки деца, егати! #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт