ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 737
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Да се оправя бързо!!!!

Симба,същата работа е и моята щерка за дрехите-претенция голяма, сама си ги избира ,нарежда ги в гардероба по цветове ,всеки ден иска да е с различна пола,различна блуза,пита ме: "мамо тези дрехи в тон ли са?" Има си и собствени желания.Пример : "Искам блузка на розова кака Стефани , жълта блуза на Уинкс,където са всичките или пък пола с волани ,но от тези големите( демек тип балон)Панталонки и анцузи отказва категорично да облича,прави компромис само за дънки Wink

За яденето е малко трудна ,не се храни много добре,трябва да натискам като е в къщи,на градината просто не знам ...

# 586
  • София
Ади днес са имали гърлен контрол на входа в градината. Иначе тяхната група е под карантина от варицела до Гергьовден.  Peace

# 587
аз пък всяка сутрин сама си водя звяра при сестрата да му хвърли персонален поглед, че с неговата алергична кашлица буди подозрение от околните родители.

Аман от кръвясали погледи, хвърлени през рамо  #Cussing out , освен явно болни деца, има и кашлящи от алергична асма.

# 588
Аман от кръвясали погледи, хвърлени през рамо  #Cussing out , освен явно болни деца, има и кашлящи от алергична асма.

Ами как според теб да разпознаят обикновените хора алергичната кашлица, особено ако навред се водят болни деца. Нормално е всеки да се съмнява  Peace

Днес си изкаах ангелите в ДГ. Отивам да взема К, децата на площадката, но нея я няма  Shocked Питам г-жата къде е тя почва да ми мънка, тука беше сега ще я намерим. Качва се горе в групата и се връща с думите" НЯМА Я". Сърцето ми спря. Сетих се АЗ, не тя, че може да е в салона, където са танците им (днес имаха) и да там беше, танцува с другата група. Подивях, казвам ви. Почнаха една след друга да ми се обясняват как незнам какво станало. Казах им само, че са длъжни да знаят къде ми е детето във всеки един момент и си тръгнахме.  #Cussing out

# 589
Леле Симба ,ужас,настръхна ми косата като четях.....
Как да го коментираш това,да ходят да търсят детето тук и там  Shocked

Аман от кръвясали погледи, хвърлени през рамо  #Cussing out , освен явно болни деца, има и кашлящи от алергична асма.
Нормално е ,и на мен ми се е случвало да ме гледат на кръв,когато миналата година водих малката с алергична кашлица- повече от месец кашляше...Дори на една дет. площадка една майка на висок глас заяви "Ама кое е това кашлящото дете, остава да ни навлече някоя пневмония..." Не и се сърдя изобщо,тя няма как да знае диагнози ..затова и не обичам да обикалям по площадки ,играе си предимно на двора Peace

# 590
Xamelion, голямата ми дъщеря е асматик,и съм носила бележки от лкк че е диспансеризирана,и че е е асматик.Но да си призная - не съм я пращала кашляща на градина,т.е когато е в криза.
Симба, нямам думи.........Да си спестя епитетите. Но аз щях да реагирам доста остро.
Аурора,Стефка втори месец подсмърча.Тва е положението............

# 591
Аз бях толкова притеснена (още ме държи), че не можах да реагирам никак. Но утре смятам да кажа на тази учителка, че искам във всеки момент да знае къде е дъшеря ми, да я изпраща до входа, ако трябва да я води и в тоалетната. И че ако разбера, че не го прави (тя или друг от персонала към групата), ще ида при директорката  Twisted Evil Даже обмислям варианта ако утре почне пак да мънка, да ходя при директорката. И да, спирам я от танци. На оная пикла, дето им води танците явно и на нея толкова й е акъла  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 592
Симба,върви при директорката.

# 593
Симба,върви при директорката.
И аз съм на това мнение. PeaceИ аз нещо май подсмърчам.Аман  вече от болести иде ми да се  #2gunfire.А и да ви се оплача  моя много не слуша направо   на луди ни прави  всичките.И на вън въобще ме не чува викам като луда  направо не знам какво ще права.И забелязвам че много се влияе от децата  дали щото е най малък  но много го командват и му се карам но той си знае.Когато е със тях  аз му приказвам той грам внимание не ми обръща  .Не са лоши деца комшийчета на едно израснаха  но не искам от сега да го въртят  на пръсти.И направо полудявам.Стига съм ви занимавала.Утре пак.

# 594
Здравейте!
Явно К се е уплашила и тя. Притеснена е, постоянно ми казва да не тръгвам от градината без нея Sad И аз мислех да ида при директорката, но днес я оставих вкъщи, за да се поуспокои малко и да забрави случката. Аз обаче цяла нощ не спах, ума ми не го побира тая патка за какво е там. Вместо да се стегне, че носи отговорност за толкова много деца, тя седнала на пейката и даже не се усеща, че едно от децата липсва. Нямам думи просто. Мисля даже в писмен вид да се оплача пред директорката, за да няма после ама ти първо каза така, после еди-как си  #Cussing out

# 595
Симба, на мен ми се случи подобна случка наскоро, не бях на себе си няколко дни. Живеем близо до църквата, отивам на Цветница следобяд да запаля свещичка, влизам да си взема върбинки , и докато  оглеждам масата с клонките, Дани да вземе да  избяга. Направо откачих, как съм обикаляла из квартала и двора на църквата...няма да ви казвам  Tired, накрая го намерих пред нас, как е пресякъл улицата, която всъщност е нещо като площад с пет пресечки  Shocked, как е стигнал...и стои пред нас до входната врата и ми се смее. Така му се накарах ooooh!. Принципно има страх от коли, все се оглежда, но ...

# 596
Симба, направо без думи останах от случката и косата ми чак настръхна! Добре че си оставила Криси в къщи, хем и ти и тя да се успокоите. Но може би е по-добре, че и тя се е изплашила, защото това означава, че е осъзнала сериозността на случилото се и това ще я направи по-отговорна. Поговорете си сега двечките, обясни й пак че не трябва да прави така, че много те е уплшила! Дано не се случва повече такова нещо! Hug

# 597
Здравейте момичета.

Да знаете че много ми липсвате и се опитвам да ви чета от време на време за да не изоставам с инфото.

Но нещо време не остава за писане с тези две диванета  Rolling Eyes.

Имам нужда от малко съвети относно воденето на зъболекар. Имаме крещяща нужда от оправяне на зъбите но вече два пъти я водя при зъболекарката ни и не успява да седне дори на стола. Плаче дърпа се и така. А аз не искам да я насилвам, трябва сама да разбере че трябва да го направи.

Приемам всякакви съвети, както и препоръки за филмчета или книжки. Просто нямам време да търся по книжарнците и ще се радвам да ми помогнете   bouquet

# 598
  • София
Здравейте момичета.

Да знаете че много ми липсвате и се опитвам да ви чета от време на време за да не изоставам с инфото.

Но нещо време не остава за писане с тези две диванета  Rolling Eyes.

Имам нужда от малко съвети относно воденето на зъболекар. Имаме крещяща нужда от оправяне на зъбите но вече два пъти я водя при зъболекарката ни и не успява да седне дори на стола. Плаче дърпа се и така. А аз не искам да я насилвам, трябва сама да разбере че трябва да го направи.

Приемам всякакви съвети, както и препоръки за филмчета или книжки. Просто нямам време да търся по книжарнците и ще се радвам да ми помогнете   bouquet

При детски стоматолог ли я водиш?

# 599
Не я водя на детски зъболекар. Водя я при моята зъболекарка. Разчитах че е ходила там с мен и баба й. Но явно това не помага.

Ако някой познава добър детски стоматолог нека да ми даде контакти.

Общи условия

Активация на акаунт