ДЕТСКАТА ГРАДИНА - 35

• 23 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Симба  ще  позабрави ама трябва време.И моя е много чувствителен.От днес е и хремав  след първото сабличане по къс ръкав.

# 616
 Hug
Добре, някой може ли да ми каже зашо не си виждам постинга от вчера  newsm78 А гледам, че Теди ми е отговорила.... Хмммм  Crossing Arms

# 617
Аз го виждам. newsm78

# 618
Симба, не се обвинявай, все пак си се притеснила за детето. В такива ситуации никой не мисли кога и как коментира. Дано ви действа киетюда, на Илко му го бяха изписали като бебе, понеже не спеше това диване, но не действаше.
Илко е с кашлица. Според новия ни лекар е алергия. Обясних му, че сме го тествали ноември месец, но сега държи на кръвен тест. Е, край няма. Иначе вчера и аз го пуснах по къс ръкав, но само докато риташе топка, после го облякох, че въпреки температурите, доста духаше. Лек ден на всички!

# 619
Симба виждаме ти поста, споко! Hug Ама Криси наистина много я изживява тази случка, явно много се е наплашила. Гледкайте си се в къщи, разнообразявайте се и дано бързо да го забрави това! Hug
Аурора, ама верно при вас край няма. Илко вече е достатъчно голям за този тест, направете го, че поне да знаеш на 100% има ли алергия, няма ли!
И аз да си кажа сега - вчера ме "сюрпризираха" че сестра ми е болна от морбили  Shocked Ние не сме се виждали с нея от 4 месеца, така че поне не сме контактни, но тя като чувам доста тежко го кара - Т, главоболие, хрема, кашлица, отпадналост и пъпки. Не може от леглото да стане дори. Сега е на инжекции и АБ. Но тя е нямала имунизация.
А ние в неделя бяхме в Зоопарка и най-после усетих че идва лято!
Хайде хубав ден на всички! Hug

# 620
Честит имен ден на всички именници!

# 621
  • София
Поздрав за празника и от нас с Ади:

# 622
  • София
Честито на всички празнуващи. Здраве и късмет на всички, малки и големи!
p.s. Спяща, танца е чудесен, ама пак се чуват кашлици  Rolling Eyes

# 623
  • София
Честито на всички празнуващи. Здраве и късмет на всички, малки и големи!
p.s. Спяща, танца е чудесен, ама пак се чуват кашлици  Rolling Eyes

Може да са алергични.  Grinning А сега сериозно - да чукна на дърво, Ади всъщност не е е боледувала от февруари миналата година (розовия лишей - еднократен дълготраен незаразен обрив при чувствителна кожа незнайно от какво, тази година и херпангината - еднократно температура, миналото лято не ги броя). Дали някой кашля или не май не е от голямо значение, т. е. преди и никой да не кашляше около Ади, тя пак си боледуваше, а сега, пу-пу.  Peace

# 624
Здравейте и на патерица честито на именниците  Hug

Ние вчера се прибрахме в София. Много добре ни се отрази това пътуване. Криси и тя се порадва на баба си и дядо си. Надявах се днес да е хубаво времето, а то валяло и около нас е кално заради съседните сторежи  Twisted Evil Утре мисля да я пращам на градина. Тя не е никак въодушевена от идеята за тържество, ама няма как ... Whistling

# 625
Привет момичета! Hug
И ние вчера се завърнахме, а днес сме съответно на работа и на градина. Вече ще чакаме летните отпуски.
Спяща, много добре сте се справили с танците - отдават ви се, браво! Hug
Симба, кажи как й се е отразило днешното градинско присъствие. Криси не я ли забрави вече случката ?

# 626
Симба, кажи как й се е отразило днешното градинско присъствие. Криси не я ли забрави вече случката ?

Надявам се, че я е забравила. Сутринта помрънка, че не иска на градина, ама аз вече свикнах всяка сутрин да ме проверява дали ще мине номера, та не й се вързах. Ще видим следобяд като я взема в какво настроение ще бъде Wink Само не знам в сряда за тържеството как ще иде, че от сега ме осведоми, че няма да иде на тържество и точка  Mr. Green

# 627
Темичката опустя. Дано поне децата са здравички, а на болничките - бързо да се оправят. Ние чакаме с нетърпение тържеството с тема "Водата", за което все още няма дата. Момченцата ще са корали и ще казват едно стихотворение. Илко го знае, но г-жата сподели, че щом другите млъкнели и той с тях, та почивните дни репетирахме усилено  няколкото реда  Wink Общо взето от едно от изостаналите деца, сега е едно от най-знаещите, поне по точки (покривали са някакви нормативи), но и едно от най-приказливите. Няколко пъти вече е наказван, че говори по време на следобедния сън  Mr. Green

# 628
И в ДГ на Вики ще имат тържество вдруги ден, някакво пиратско парти.  Simple Smile Идея си нямам дали ще казва нещо. Бяха й дали преди месец едно стихче от 4 реда и тя го знае, но ще видим дали ще го казва.  Peace

# 629
  • София
Вдругиден Ади имат тържеството от английския.  Peace Аз още съм тук:

Общи условия

Активация на акаунт