ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 480
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
цамбууур тук
днес имахме лято
май лятото свърши за тази година
стига ни един ден  Mr. Green
бяхме рибари, но по-големи шарани от нас нямаше
хванахме нщо, но от сърце

3в1 и подобни боклуци са ХИМИЯ
в тях няма нищо истинско
даже и кафето кой знае какъв е боклук
мляко НЕ съдържат, а смесица от глюкоза и др. благини

аз ли4но откакто окрих вкуса на истинската сметана друго в кафето не слагам

в дюканската тема писах наскоро за млякото от машините за кафе
попадна ми опаковката на работа и се за4етох  ooooh! ooooh! ooooh!
и сега си взимам само 4исто кафе от такива машини

закуска: сирене, домат, кафе, разредена сметана
обяд: пушена шунка (бяхме навън и това намерихме в ЛИДЛ)
ве4еря: 2 яйца, домат, малко гюве4е

крем фреш е квасена сметана, не прясно сирене
ужасно е вкусна
мога да излапам поне 1 кг

от крем фреш, салмбал оелек (смлени люти 4ушки) и майонеза става супер сос ммм...

# 706
Добър вечер   bouquet
Към 17.30 хапнах един домат със сирене и масло
18.30 започнах да тренирам - общо 60 мин вело + няколко упражнения за крака, корем, дупе
След тренировката 2 яйца
За вечеря пъстърва във фолио със зехтин и подправки + салатка със зехтин и маслини
Олях ли се с хапването Simple Smile

# 707
  • софия
 Kalinchica , звучи като три вечери  Laughing, не знам как е според режима. обаче и бая си потренирала, аз ако клекна 10 пъти в седмицата е добре  Embarassed

# 708
eropampero Честно казано и на мен храненето  ми идва в повече или по скоро мазнините защото когато бях на Дюкан това ми беше също вечерята доста често Simple Smile За тренировките - 6 дни седмично са и ОКБ ми идва малко висок 1569 калории. Предполагам да не кажа че съм сигурна че ще намаля количеството храна Simple Smile Утре ще кажа как се чувствам след толкова хапване днес Simple Smile

# 709
  • София/Осло
аз ако клекна 10 пъти в седмицата е добре  Embarassed
Joy Joy Joy Joy Joy
Ами изпускай по често нещо на земята де  Laughing
 Hug

# 710
  • софия
аз ако клекна 10 пъти в седмицата е добре  Embarassed
Joy Joy Joy Joy Joy
Ами изпускай по често нещо на земята де  Laughing
 Hug
оф мани, единствения ми развит мускул е на дясната ръка, от ядене  Joy

# 711
  • Варна
Добро утро, моя мушмул още в 04ч сутринта скочи да играе-светнах му лампите,пуснах Дисни-канала и отидох да легна-ама пак сметката без кръчмаря съм я правила...дойде да ме дърпа, паркинг да му строя.... Tired
Та играх малко с него и в 05ч реши пак да спи....Сега спи,ама аз...дърто,не мога да заспя пак

Калинчица, много тренираш бе.. Grinning 6 пъти в седмицата,ако блъскаш по един час....Ще се изхабиш  Laughing-шегувам се, дано не се засягаш...За мен тоя къртовски труд е недостижим, по-приемливи са ми 3 до 4 пъти седмично сериозно натоварване...Моята теория е,че мускула иска време за почивка...

Калинчица,моля-пробвай без 3 в 1, или направи си го ти вкъщи-с естествени продукти, кафе-прясно мляко-сметана...И как тъй не можеш без някакво пакетче, без някакво прахче-че да не е наркотик,че е толкова трудно да го откажеш, я  малко воля, или инат-не знам кое имаш повече  Grinning...
И аз не ходя на пързалката всеки ден, но -колкото -толкова, пълно щастие няма...Ям мазинини,пия вода, пия и кафе...чувствам се добре

Еропамперо, мазнини и белтъци на всяко хранене-това е правилото  Peace
Как го преглъща изобщо тоя дроб,аз вчера ти писах, че всичко с изключение на корнито и уискито е ОК, но мислех,че поне дроба е с мазнини...а то подметка било...

Да ви споделя за една странна дама, незнам дали не чете форума, пък не искам да я обидя,ама за мен тая "странност" има друго име-но да бъда възпитана рано сутринта  Crazy

Три дни-една ябълка,фитнес всеки ден или през ден, с програма от треньор,който е наясно с храненето и, и вероятно я поощрява, по 2 часа блъска във фитнеса-колело, крос-тренажор и коремни преси...

Слаба, с мускули повечко по краката-но явно от колелото е развила повече прасец и задната част на бедрото(не знам как се казва)... Но отрича всякаква храна, освен ябълките и тук-там някои кълнове...

Цикъл-от врем на време...Как да му помогнеш на такова същество,като когато говориш с него и не чуе думата "ябълка" и изобщо не обръща внимание , а се разсейва с други неща....

Хем не искам да съм безучастна,хем как да съм участна...да се хабя и плюнча.....Мма, ти как успяваш да говориш на твоята приятелка,дето и тя не и чува главата....?

На такива хора как им се отварят очите, не искаме да се стига до последната врата-болестта,която като се отвори и нещата вече ще са изтървани...

# 712
Добро утро на всички   Grinning
Госпойца Димитрова За тренировките доста са да ама не го усещам това пусто натоварване доставя ми удоволствие да се потя всеки ден  Laughing.... Само веднъж имах мускулна треска и почивах след нея разбира се Simple Smile Пък и по цял ден като седя тялото ми след това има нужда от движение Simple Smile
За храната днес мисля да съм по скромна  Laughing
Закусвах с 2 яйца + овесени ядки с прясно мляко и малко мед + нес кафе с прясно мляко  Laughing
Хубав и усмихнат ден желая на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 713
Тони,те на такива хора няма какво да им обясняваш! Говори на човек който има желание някой да му помогне и да го ориентира. Ябълки,ябълки  Simple Smile
За ВЦ нуждите да кажа. Топла вода,чаша кафе с мааалко мляко колкото да го стреснеш и после половин грейпруд. След 2 часа закуска с мазнини.Яйце с масълце и малко краставичка.И така...
Пилето ми няма да стане по начина по който си мисля,че детенце иска супичка и ще го варя. Което ми напомни,че му забравих макароните  ooooh!

# 714
  • Варна
За храната днес мисля да съм по скромна   Laughing
Закусвах с 2 яйца + овесени ядки с прясно мляко и малко мед + нес кафе с прясно мляко  Laughing
Каква ти скромност, само от закуската имаш над 70гр въглехидрати...Някои изкарват деня с 30-50....
Кажи за яйцата-варени ли са? Къде са мазнините на закуска? Нямаш Simple Smile.
Корегирана закуската ти би била следната-варени (примерно)яйца с бучка масло върху тях, кафе с мляко(до 50мл)...
....или овесени ядки с масло и сирене...

После какво ще хапваш, мисли ги предварително менютата, защото на момента като си гладна и вземаш първото пред очите ти

# 715
  • София/Осло
Много добре се чувствам  Laughing
Закуска - омлет от снощи останал/ яйца ,бекон, червена чушка ,масло, лук.../..мързеше ме да го топля сутринта и студен го Апнах на 2 на 3
След малко ще изям  1 грейпфрут.
Обяд- още от омлета ако не са го омели в къщи...или беконче с домат.
Вечеря- ще е обилна Confused ..месца на тиган с ябълков сок, зелева салата, авокадова салата с кисело мляко и чесън и дип от орехи със сметана....това по повод рождения ден на големия ми син днес- Марти става на 15г.  bowuu

Сигурно ще дрънна и  1 джин с тоник лайт... Blush

# 716
  • Варна
Честито порастнало момче Госпожичке  Sunglasses Много здраве и малко грижи да ти създава  Heart Eyes
А менюто за такъв празник-където обикновено се яде на корем и торта е направо чудно Sunglasses
Ти със сигурност ще се спреш някъде по време на вечерята,защото няма да можеш да погълнеш толкова храна,ама пак много разнообразна си я натъкмила...
За джина-не казвам нищо, не пия алкохол, или пия само при подобни случаи и то 50гр...Затова не критикувам,но и не поощрявам, обаче пък когато е изключение- позволявам  Wink

# 717
Здравейте от мен Hug
Чета ви и се опитвам да спазвам режима от около две седмици.Да ви се представя-на 21 години съм, нямам кг за сваляне, но определено усещам, че имам мазнотия за сваляне-висока съм 164 на 53 кг. Никога не съм била закръглена, пълна или дебеличка, но! от хранителните безумия, които съм си причинявала и тоталната липса на движение, съм се омазнила...И то в паласки и бричове (и бюст, ама той не ми пречи, де  Mr. Green) Та, желанието ми е да се поизчистя.Хубаво, обаче без пързалянето се чувствам като балон Sick и веднага си прибягвам да стария и гаден навик с 3в1.Освен това наистина нямам време да спортувам...Може ли да ви помоля, дами, да ми напишете примерно меню за човек с моята анулева активност и да ми дадете изпитани илачи за ВЦ?Стана дъъълго, дано не съм отегчила никого, желая хубав и спокоен ден на всички малини Laughing

# 718
  • Варна
Pipi- менюта колкото искаш-само на тази страница виж колко храна има изписана....Харесваш си нещо,дето го ядеш и го ядеш...Ако нещо не е наред -нали виждаш, веднага пишем и правим бележки  Grinning

# 719
Да, чета ги, но все съм с усещането, че прекалявам с манджата Mr. GreenВсе пак това са менюта за движещи се хора, аз затова питам:)Ще прегледам пак и ще намаля количествата примерно...

Общи условия

Активация на акаунт