ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 427
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Ох,аз  имам намаление...днес съм 66,500....дано не е някаква измама на кантара,утре ще го видя какво ще покаже ,ако е истина значи 2 свалени кила за  10 дни,или 2 седмици,не съм сигурна точно,,ама бях 68,500...  е,да не мислите ,че в огледалото много си личи?  /ох,а га стана 57,500...въх въх.... #Silly

# 31
Здравейте момичета!
Гледам готина тема сте Заформили, под ваШата диета сЪм се подлагала след бременността. Тогава от 68кг бях стигнала 57кг и след това се отпуснах малко, но миналите празниците ме довършиха и отново съм над 60  Rolling Eyes . Та от днес отново съм на диета.
АЗ имам вече година Beurer кантар и съм много доволна, има 10 места , показва килограми, мазнини, мускули, вода и кости. Като има са всяка категория 4 скали/усмивки. Има го и в сиво.
ПО принцип обичам доста сладкото, и ми е доста трудно да го "откажа". Дайте ми някой идеи какво е позволено и как си подсладявате живота  Wink.

# 32
Йееее Pinkito много се радвам браво на теб.Така е общуването с баткото помага Mr. Green.УФФФФ утре май ще трябва да се тегля,хич не ща ама няма накъде,дано не припадна върху кантара.Приключихме вечерята - сина ми каза ,че дръвчета не иска да яде,разбирайте броколи hahaha.Отчета ми за днес-няма да цитирам отделните храни,само калориите и процентите.ККал. - 1510,92,белтъчини - 48,15%,мазнини - 46.44%,въглехидрати - 5,41%.vanche_mamche добре дошла при нас,за начало си прочети първата страничка,информирай се и стааарт.За сладкото ще те разочаровам-   People No Good

# 33
Пинки, Тонче Hug Hug Hug
Връщам се пак при вас!

# 34
Кейки... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Ама то крайно време беше бе Мила,само те гледам от имейла си,4е си там някъде...и си викам,Ок е...още мърда ! Laughing    Виж старите Бойни другари как се надушват бързо! Много ти се радвам,как си ,що си,разкажи...как са килцата,децата,имате ли сняг и студ,аз моят сняг го пратих на Тончето,че имаше проблем с пързалката.... Wink  Ох,как ме болеше главата днес...до сега полежах,подремах,денят ми замина в главобол,е така най- мразя...Отивам да се е пооцаферя...Да ви кажа  как се яде в моята къща...Днес готвих на населението телешко със зеленчуци..Мъж ми каза,че било телешко варено... #Crazy, сипва,потретя...аз си сипвам само от телешкото,защото си режа пресни зеленчуци,а малката обира само картофите,и само тях си сипва...  голям майтап!  
  пс/   забелязвам,че вече не си слагаме лентички с килограмите.... Laughing

# 35
Пинки,

Килата са зле, от една година все нагоре отиват.
Махнаха ми жлъчката и почнах да се подувам, така се надух, че е време да взема да изпусна малко въздух.
Сняг по наше село нямаме , но студ и нас ни удари, нo сега времето е чудесно 20 градуса- приказка.
От утре с пълна сила в режима.

# 36
О,миличката.. Hug  ,а какво казаха светилата,трябва ли от нещо сега да се ограничаваш,да не ядеш някои храни? И аз си качих всички свалени кила,ама от лакомия и както знаеш...тортички... Embarassed, но сега съм сюриозен!  Свалям по малко,но доволно,защото имам и издънки ,но рядко.  За лятото  трябва да съм приключила със сланините и само да поддържам килцата,така съм го планирала.  Ама нали се знам,като пуснат късите панталонки по магазинте...а аз умирам за тях,и ще ми се ривееее.....
 А днес ме боля главата цял ден...мислех си,че е от пъкленият план на мъж ми да спим на отворен прозорец... Wink, ама може и да е от липсата на всякакви сладки благини в менюто ми,освен някое плодче до обед...ама от друга страна вчера хапнах на гостито плодове и не когато трябва..така,че въглените не са ми били малко..абе знам ли,важното е,че сега съм Ок..

# 37
Добро утро момичета HugПретеглих се лоша работа-64.500кг. ooooh!Все тук си стоя,вярно чакам си МЦ-то,имам и прегрешения,чувствам се подута и дебела и ужасна и все едни такива черни мисли. CryВсе повече се замислям дали да не се върна към Дюкан или да започна два пъти седмично чисти протеинови дни,знам че ще започнете да ме разубеждавате,но наистина съм на кръстопът.Спрях триците,намалих млечните,карам колело по един час всеки ден,и пак съм качила един см. в бедрото.Останалите мерки са си на първоначално положение - ханш - 100см. Shocked, талия-79 см.Чакам съвети и предложения.

# 38
  • Варна
Добро утро Тексас ,ойе  Party
Ееех,ще ме прощават другите малини, но тая заран съм изключително щастлив от отварянето на темата и вида на Кейкито  Heart Eyes

Малините голяма дружина наброяват, планината от сланини ще сразяват
вадят мръвките свински, кокал оглазган размахват,
бутилки олива отварят -въглените да угасват
Жар голяма се разгаря, цвърчи излишността,
така се действа-когат топят се телеса

Пинки,браво"-мъж мечта за тънка снага" добре ти действа  Laughing

Нони, питай ме мен-за цял месец съм едно кило надолу,което сега е нагоре, заради ову-то....ама аз съм заседнала на пътя и не могат ме мръднат другаде да ходя....Щом си пред МЦ и Дюкан да хванеш...-ще има ли файда? Там свалят ли момичетата преди/по време на МЦ?
Както решиш, промяната не е никога за лошо... Heart Eyes

Ванче, добре дошла....   bouquet Сладко не мога да ти препоръчам, ядем го когато заслабнем и си правим мини-награди, някои са твърди като рога на елени и не посягат....издържат, други като леля ти с тортите  Heart Eyes, и аз-със слабите ангели, ядем като ни паднат пердетата

Ако си много спортивна и гориш енергия може би и с хапване на сладко ще успяваш да свалиш...

Иначе азз си правя една домашна смес, която играе ролята на шоколадов крем и в много тежки ситуации,когато мра за сладко я ям-
заквасена сметана-1кофичка, горчиво какао --4с.л., мед 1-2 с.л., ядки-обърква се това и става много яко...Въглехидратно е, мазнинно е, но е тежко и не се прекалява Grinning
Ако имаш въпроси, давай-ще помагаме Grinning Crossing Arms
Чакай да видя сега кантара,само немско меню ли има, ако да-да го търся в английския амазон
И между другото, поръчах си онзи термометър,дето питах и го препоръча  Wink

# 39
И моя кантар е beurer доволно,сега ме показа 67 кила, демек за 10 дни 3,200  Mr. Green
Режимността е важна  Grinning Мазнините намаляват,водата 52,9 което е идеално  Grinning Върнах си килата от преди коледа  Crazy сега останаха още малко
Ванче-мамче,я кажи това за костите колко трябва да показва,че аз досега си мислех,че е килата които трябва да сваля!
За срещата  Hug ако имам възможност съм на линия  Grinning

# 40
  • Варна
Щъки, трети път-ако не ми кажеш, ще седна най-далече от теб на срещата  Crossing Arms

# 41
Мма дай ако можеш някой линк  за метаболизма,разбира се на достъпен за широката аудитория език....

сори ама нямам
4ета предимно на тукашния, 4е ми е най-лесно
ама предполагам ще ви дойде малко на нагоре с шведски  Mr. Green

ако пуснеш едно търсене по LCHF изка4ат много сайтове на англ

ето в този линк има линкове на англ напр:
http://blogg.passagen.se/dahlqvistannika/?anchor=hemsidor_p%C3%A5_engelska

нони, аз съм категори4на 4е Дюкан е вреден, особено за жени с липсата си на полезни мазнини
ако ядеш всеки ден сьомга става, ина4е аз съм против
аз съЩо като теб първите 3 месеца тръгнах нагоре и се окръглих, после нещата по4наха да се нормализират
това е периодът на свикване на тялото както и на твоите експерименти коя храна как ти влияе
още пове4е 4е в момента консумирайки мазнини, помагаш на тялото си да поправи щетите нанесени по органите от Дюкан, както и градиш мускули, които тежат пове4е
ина4е и тук можеш да си правиш протеинови дни, месце с масло е идеално
или бекон с яйца
то4но този вариант се дава тук най-работещ за тези с много кг отгоре или за разбутване на нещата

за сладкото гледам се пише
моето скромно мнение е, 4е с този режим се постига контрол върху глада за захар
ако не го поддържате, ще се отървете от него
ако оба4е държите да поддържате захарната зависимост, си я планирайте така 4е след нея да има силова тренировка, която да изтегли захарта от кръвта
но всеки си решава за себе си все пак

моят шоколад е какао, кокосови стърготини, вода, сусам
без нищо сладко вътре
ми ОК си е

хайде со скоро
 Hug

# 42
А какво мислите за козметиката на Dr.Hauschka?

дават я 100% натурална, според немските стандарти за еко продукт
дадоха ми в4ера тестери за крем и серум за лице, както и маска
тези дни ще ги пробвам

# 43
Щъки, трети път-ако не ми кажеш, ще седна най-далече от теб на срещата  Crossing Arms
Grinning Ти пък сега
За кантара:Подарък ми е от бати.Купил го е от София.Пари не мога да питам.Чакай сега ще поровя.
http://market.dir.bg/fscat.php?id=580&firm_id=3713
Модела е BF18 и струва 72 лв

# 44
  • Варна
А какво мислите за козметиката на Dr.Hauschka?

дават я 100% натурална, според немските стандарти за еко продукт
дадоха ми в4ера тестери за крем и серум за лице, както и маска
тези дни ще ги пробвам

Не ми е позната като име, не мога да се включа  Simple Smile
Щъки, трети път-ако не ми кажеш, ще седна най-далече от теб на срещата  Crossing Arms
Grinning http://market.dir.bg/fscat.php?id=580&firm_id=3713
Модела е BF18 и струва 72 лв
не се обслужва тоя сайт и инфото е много съмнително..
Ще търся другаде  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт