ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 416
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Репичките са ок, колко ще изядеш? 2-3 в салатата. Подземни се има предвид картофи например, или дори моркови. При тях въгл. са малко повечко, но според мен не са проблем, сваляла съм много с ядене на моркови и зелета. Зеленчуците не ги мислете толкова  Peace

# 466
Добро утро  Heart Eyes

Ще се консултирам и с фитнес инструктор особенно за Л-карнитина или друг препарат.
Остави Л-карнитина ако случайно изпаднеш в застой. В началото пробвай естествено. Самите червени меса (не постните дюкански!) съдържат естествен Л-карнитин Wink
Направо не мога да повярвам този Дюкан какви щети нанася  ooooh!

Няма да приемам нищо за сега.За съжаление фитнеса е до 20.30ч,така че явно ще правя домашни   newsm78
Леле много съм зле със спорта,ама ше се мъча  Mr. Green Затова ми се искаше да ме контролира някой  Mr. Green Абе аз ше бъда нахална...като почивам тия дни Ше Ида и Ше ги питам поне 2 пъти седмично не може ли да са до 21ч  Mr. Green

Ъъъъъ една консултация - вчера обяда ми беше дробчетата,а вечерта филе .... отстранявах мазното,защото само като го гледам и ми се повдига.Цяла нощ ми беше супер тежко,почти не съм спала и сутринта ...изпих един Мезим и сега се чувствам по добре.Явно толкова време като съм била без мазнотии и сега трудно влизам в крачка.
Снощи си взех рибено масло и него пия вече  Mr. Green

# 467
репи4ките не са проблем
единствено те от подземните зелен4уци са ОК

ето идея от мен когато варя месо:
моркови, целина, пащърнак ги слагам цели защото именно те варени имат висок ГИ
после разделям бульона на 2 4асти, в моята 4аст отива само застройката (сметана и жълтък)
в 4астта на мъжете отиват пасираните зелен4уци и ев. картофи, както и застройка

онзи ден опаднах на еко моркови
сурови имаха невероятен вкус
за съжаление много бързо свършват в магазина
успях да взема само още един пакет от 1 кг

дани, бавно и внимателно с мазнините за да се събуди организма, да по4не отново да произвежда ензими за усвояването им

закуска: кафе с разредена сметана, извара с домат и ленено олио
обяд: задушени гъби (останки от снощната ве4еря), св. пържола, тай сос с кокос и уок зелен4уци (този сос не е много режимен, но си го позволявам веднъж месе4но)
ве4еря: не се знае още, може би желирано свинско и щоколад (какао, кокос, вода)
2хкафе на работа, без сметана, елен 4ай, 4ай роойбос, много вода

след тренировката в4ера имам яка мускулна треска
дове4ера ще гледам да се раздвижа леко у нас
новата треньорка ни кара да правим силовите упражнения много баааавно
после едва мърдаме

хайде лек и спорен ден

# 468
Добро утро и от мен!   Hug

Аз имам доста мускулна треска от неделя, качих тежестите на клековете и както винаги втория ден след тренировка се усеща най-силно  Tired Но пък не ме плаши, като знам какво ме очаква в четвъртък, яко ходене 5-6 часа, това да ми е проблема.  Peace

За днес:
Закуска - пр. мляко с нес кафе, не ми се яде, нямам апетит и дори не мога да се насиля да ям  Tired
Обед - ще дояждам от вчера свински шишчета и салатка домати, краставици и сирене.
Вечеря -  св.пържолки с топено сирене, сметана и лук
  Heart Eyes

tonito28, както е казала Mma Ramotswe, действай бавно с мазнините, но действай Simple Smile Аз нямах проблем да свикна, защото така или иначе без да знам, съм била почти на този режим, с изключение на хляба и картофите, които употребявах, всичко останало си ми беше по режима високо-мазнинно  Peace И най-вече наблягай на чистата вода, много е важно да приемаш м/у 2-3 литра вода  Peace На мен това ми беше трудно.

# 469
тони, сетих се още нещо
за да избегнеш евент. жлъ4на криза може да опиташ пре4истване на 4ерния дроб от камъни
тук имаше тема как става, с английска сол, после зехтин и сок от лимон и грейпфрут
аз не съм я пробвала защото ме е стрха от тази англ. сол да не е опасна
но твърдят 4е методът работел добре

аз искам съвет за мъртвата тяга
как запо4нахте, от какви кг и как ги увели4ихте, благодаря

# 470
Добре само едно не разбрах....четох,четох и на всякъде се говори за калории..да смятам ли калориите или не?

Няма да закусвам защото не ми се повдига  Sick
Обяд: Не знам още  Mr. Green
Вечеря: Свинско филе

Mma Ramotswe  Ползвам диетична сол....ама лимон и грейпфрут ще пробвам....абе ако видя някакви проблеми и английска сол ще взема.

Stra4iatela  Вода още от Дюкан се научих да пия много...по 3-4литра дневно,като редувам минерална и чешмяна.Ако ме оставиш 15мин без вода,съм като риба на сухо  Laughing

# 471
не, не диети4на сол, а английска сол се има предвид
това било някакъв химикал за предизвикване на диария
мен именно от това ме е страх

калории няма да броиш в на4алото
няма смисъл
нека организмът се настрои
а после няма да имаш нужда защото апетитът ще се регулира сам

аз ползвам само нерафинирана морска сол или хималайска сол за да избегна химиите в обикновената сол в магазина

лошо това със закуската
дано ти мине скоро
свикни да имаш масло под ръка
една хапка от него сутрин смазва добре 4ервата и предотвратява проблеми с 00

# 472
Като каза диария   и се сетих какво е  Mr. Green
Намерих в нета някаква рецепта,ама се пие и сока на кисели ябълки  Sick

# 473
аз ли4но не бих пробвала
вижда ми се много драсти4но
дават го 4е помага и действа добре
но аз винаги имам едно наум за химии и гледам да ги избягвам

# 474
Закуската - и аз не закусвах, докато не почнах режима. Само като си помислех за храна сутрин ми беше  Sick Но започнах да се насилвам по-малко сирене, кашкавал, св.филе ( въпрос на 3-4 хапки ) поле-лека и сега си закусвам редовно  Peace

# 475
Между другото с Дюкан и спирането на цигарите се научих да закусвам.После пак пропуших и спрях да закусвам.Сега пак ги спрях и закусвам,ама днес е  отделен случай  Grinning Сега се чувствам страхотно и май огладнявам  Mr. Green

# 476
аз искам съвет за мъртвата тяга
как запо4нахте, от какви кг и как ги увели4ихте, благодаря

Започнах с максимално възможната тежест, която можех да дръпна в момента. Мисля че беше някъде към 35-40 килограма. Помня, че доста бързо увеличих тежестите, даже по едно време дърпах 70-80 килограма.

Горещо препоръчвам това рибено масло http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … ftgels/18104?at=0, опаковката е от 500 дражета, огромна е и с код за отстъпка 5 долара (YEY003)и доставка 4 долара излиза 22 лева.

# 477
ок
мерси за инфото
мисля утре да отида в салона на обяд и да по4на да се пробвам

за новите едно 00 предупреждение
не о4аквайте след Дюкан посещението в 00 да е същото
тогава се хранехме като крави и отпадъкът беше кравешки
сега сме вълци и отпадълът е въл4и
т.е. малко и рядко обикновено
но излиза лесно и безпроблемно  Embarassed

и не мога да не се похваля
моя приятелка, мой набор стана баба на сладурка
много много се радвам

# 478
  • Варна
Ох, че ми стана смешно Мма....който яде като вълк, ходи да се пързаля на вълчата пързалка... Laughing
....баба, твой набор... Shocked много бързат младите днес,много....да и живо и здраво внучето Heart Eyes

Аз ще умирам...обядвах 4 домашни яйца, бъркани с пресен лук и една буца краве масло...ама сега ми е голям зор...Едно че жълтъците като слънцето големи,второ-тежки ,трето-прекалих с маслото...ама се подготвям за вечеря чак след 19ч и затова се надумках така-това беше преди два часа и половина и още ми е зор с дишането...

Имам си нова играчка, търся си модели...Ако дребния мушмул е в настроение ще си поиграя днес.... Laughing

# 479
хем въл4а, хем мазна  Joy

сега поне няма да ти е студено след такъв обяд  Mr. Green
ама не те виждам как ще ве4еряш
аз ако ям така по това време, после директно закуска сутринта

в петък ве4ерта ходихме на една клада
тук имат такъв оби4ай за 30 април, палят огромни клади:  http://en.wikipedia.org/wiki/Walpurgis_Night
да, ама тазгодишната беше от мокро дърво
нито бензин, ни нещо друго помогна
не се запали
та от висене там на студа 2 4аса бая се намръзнах

прибрахме се към 21
аз не бях гладна, но бях ужасно замръзнала
затова насила ядох един бекон
стоплих се веднага
а ина4е ни ски 4орапи ми помогнаха, ни топла вода
в бекона е истината

а бабата е на 39
син4ето го роди на 20
сега то е на 18.5
сладури
4акам снимки на бебка утре

4акаме с нетърпение и нови шедьоври с новата джаджа

аз за мърт. тяга реших първо у нас да се пробвам според указанията на Милко  и малко видео по нета
да отработя техниката и тогава да се пусна в залата

Общи условия

Активация на акаунт