ВМ-НВХ Събрали се малините да преборят сланините -41ва тема

• 35 508
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
хахахахаха, е добре де, таз жена не прочете ли за какво е темата поне?!  Joy
dana m, ние отслабваме благодарение на мазнината  Peace

закуска: пак съм на яйца, бекон, маслини
обед - св.дроб с лук и масло, зелена салата
вечеря - не се знае след AC/DC какво ще ям
 Wink

# 691
?!? нещо се обърках.
Снощиииииии да ви се похваляяя едни вкусни крилца така на скарата смукахмеееееее,мале мале
Утре ще смучем бутчета  Grinning и така докато ни се осмучат мазнините
Ииииии да споделя нещо,което забелязах,поне при мен.Ако до обяд ям плодове/ грейпфруд или ябълка / после какво става незнам,но ходя по два пъти на ден до тоалетната и като вляза в този цикъл,чак мъжът ми ми завижда.Сега съм си наумила закуските ми да са точно плод,но кисел

# 692
  • София/Осло
Щък - метлата мина и разчисти малко рекламен спам  Wink..затуй така е неясничко
Аз бях зарязала грейпфрута ,но май ще си се върна към него сутрин  Laughing

# 693
Ами не е лошо  Grinning пък и полезно  Mr. Green
Тегля си тука една програмка за спорт ще да я видя каква е.Вчера таеБо.Днес нищо.Утре новото което тегля и аз не го знам още какво е  Laughing ама иначе тегля и ще го играя.
Дайте идея за пиле.

# 694
  • София/Осло
Пиле в йена със сос от сметана и сирена...режеш всичко , хвърляш всичко вътре с малко лук и масло , може и гъби ако имаш и печеш
охх докато ти пишех и ми се напълни устата със слюнка  Laughing

# 695
Само гъбки нямам  Wink утре ще си набавя  Mr. Green

# 696
Дами, на бързо един въпрос-какво мислите за сутрешна порция от (поне) 2 пакетчета 3в1 Blush Blush
Просто без него не мога и не мога да се "изпързалям" .

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 20:01 от PipiLangstrumpf

# 697
  • софия
здравейте, днешното ми меню:
зак. - половин краставица, резен гауда и няколко парченца от снощното пилешко
обяд - св. дроб на скара
сл. зак. - шепа орехи
вечерята пак пилето  с гъбите и сметана от снощи
обаче пак си хапнах по някое време сладко, чупнах си от едно корни, просто ми е голям проблем  Embarassed
и снощи 50 гр уиски тряснах  Embarassed
но пък ми минаха бъбреците  Grinning

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 20:57 от eropampero

# 698
  • Варна
Дами, на бързо един въпрос-какво мислите за сутрешна порция от (поне) 2 пакетчета 3в1 Blush Blush
Може,може...ти така си мислиш само-че не може..Всъщност 3 в 1 -само едно пакетче...опитай с лупа да видиш колко въглехидрати има на опаковката-почти колкото три филии хляб...
Я се опитай да си направиш едно кафенце, сложи си прясно мляко-примерно 20-30мл, или пък направо сметана...Ще се пързулнеш и още как... Simple Smile

eropampero-корнито и уискито -ти си ги знаеш  Naughty, на закуската и липсва малко мазнинка, другото е ОК  Simple Smile

Ох...аз ще се хваля, доживях да ми падне фустата от гъзинката....
Нали ви писах,че съм в застой, затова и спрях да се тегля тия два дни...обаче днес, хем се чувствам подута-снощи вечерях късно и лочих много вода, та днес...изкачвам един подлез с количката и си застъпах с единия крак фустата, та тя чак се свлече под кокалите,дето са на таза....ей, цъфнаха ми бикините,но умрях от щастие...

УТре ще се тегля, явно в обиколките се стопявам тия дни....Пу-пу, да не ме урочасате сега,хич не ми се радвайте, оплюйте ме, омажете ме с катран, дано пък направо за нов размер да съм се докарала...

И за вечеря-три бъркани яйца с масло с подправки-някакво на Мегле,но много смотано, както и един огромен домат ,пак с масло намазан....

# 699
  • София/Осло
То е със захар нали...как го пиете това незнам...
Няма ли 2 в 1  Laughing или поне капучино някакво без захар....

памперке- тоя дроб гол ли го яде на обяд, без мазнина ,без салатка... Laughing
щък-може и без гъбки бре, въпрос на вкус  Wink, сложи и черен пипер.

Намерих сега и една рецепта за Пиле къри с "Ориз"

•   Пиле на късчета или по големи парчета
•   1 кутия Кокосово мляко
•   Червен пипер
•   Чесън
•   Къри
•   Crème фреш/ Сметана
•    Карфиол
Задушете пилето в маслото и пресования чесън, сложете кърито на прах/количеството е по желание. Изсипва се кокосово мляко , сметаната , добавя се червения пипер. Нека да се вари малко.  Отделно запържете наситно накъсания карфиол в масло.
Сервирайте.
Може да се добави малко лют червен пипер  

Госпойце- пу пу/ това е плюнка/...пооправила си деня на някои господа в подлеза с прекрасна гледка  Laughing

# 700
Със захар е, да:)Аз без всичко друго мога-без шоколад, хляб, картофи, ориз...Но без това просто не успявам важната работа да свърша Crazy

# 701
  • софия

памперке- тоя дроб гол ли го яде на обяд, без мазнина ,без салатка... Laughing

аха, гол, сух като подметка и с половин изцеден лимон  Laughing много обичам
btw какво е крем фреш?

# 702
крем фреш (по спомен...) е нещо като крема сирене...нещо като филаделфия (ама не солено),вид меко сирене е Simple Smile

# 703
за ходенето до тоалетната - 50 грама масло сутрин и около 3 литра вода на ден - трябват мазнини за тази работа  Laughing

# 704
за ходенето до тоалетната - 50 грама масло сутрин и около 3 литра вода на ден - трябват мазнини за тази работа  Laughing

Пробвах.Не става Confused

Общи условия

Активация на акаунт