Отговори
# 495
Сигурно ще се изкажа неподготвена, но ми хрумна нещо. След като трябва да се отбива - вие си знаете защо. Но след като млякото може да се приема само с лъжичката - бавно, омазващо, оплюващо и похабяващо половината материал -   защо не опитате с големите конски спринцовки, пълни с мляко? Това никога не съм го чувала. Моя идея, идиотска навярно. Дори може да проработи с рЕдички пюрета и кисЕли. Важното е да се приеме промяната в източника на папото.
Пък после ще кажете.
Даааам, можеше и да стане, ако хранехме конче, но все пак става въпрос за бебе ...... ooooh!

# 496
  • Sofia
И ние в кюпа на болните  Confused
Събуди се от обедния сън и ми се видя топъл - премерих т и беше 37,5. Ок, ама за няма и половин час вдигна на 38 и му дадох Панадол. Не посмях да чакам при положение, че толкова бързо вдигна...Sad
Знам,че 100 пъти го писахте, (но все не го копирам  Embarassed) можете ли да ми кажете как беше номера с белтъка и дали мога да го приложа успоредно с Панадола? Да не му я понижа прекалено пък...Сигурно голяма глупост казах, но от висока температура много ме е страх.... Rolling Eyes

Мерси предварително! Hug

# 497
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛИЧКА, САМУИЛ И КАЛИНЧО! ДА СТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ПОСЛУШНИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ИНЕСИТА! ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛОТО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА! БЪДИ ВСЕ ТАКА СИЛНА И БОРБЕНА! МНОГО ДА ТЕ РАДВА И СЛУША ПЕПЧО!

Петя, Бисерче, аз съм в същото положение! С тази разлика, че и през деня и през нощта се буди през половин час. През деня няма проблем, защото отдавна не я кърмя и като я гушна, тя продължава да спи. Но през нощта като се събуди и не й дам да суче, става една драма - реве, после 3 часа(буквално) се успокояваме, накрая резултата е пак кърмене. А на мен вече много ми тежи, защото имам нужда от повече сън. От 10 дни вечер й давам АМ, в началото много се дърпаше, след 3-4 дни започна да пие по 100 мл и от 3 дни (чак не смея да се похваля) си изпива цялото мляко от 200 мл. Но след половин час се събужда и отварям млечния непресъхващ бар! Confused

Та, ето ни горе-долу режима:
сутрин- попара с 3 сухара и много сирене (изяжда си я и за още пита);
обяд- пюре 190 гр (домашно или купено);
след обяд- каша 180гр;
вечер- 200 мл АМ;
Половин час след АМ се започна нощното кърмене и завършва сутрин със събуждането!

Спи веднъж на ден, между 13ч и 16 ч, горе-долу 2 часа!

Извинявам се, че не се включвам по другите теми, но отново не съм чела!  Embarassed Обещавам да наваксам!

Бързо оздравяване на болничките!

# 498
  • Пловдив

Елфита, моето "голямо" майчинство изтича  на 21 февруари, тогава ли да подам декларация за 240, защо коментирате края на януари, или аз нещо не съм разбрала.

може да ги подадеш в началото на февруари

моето изтича на 26 февруари и вече съм ги занесла в офиса Mr. Green

# 499
Честит 1 ви рожден ден на Рали, Сами и Калинчо!!! Да носят мн радост на своите родители.
ЧРД на Инесите мн здраве щастие и късмет!!!

Още веднъж благодаря за хубавите пожелания  Hug

# 500
Доре,браво! Полезна и добре подредена статия !Съпоставянето на различните мнения е ...как да го кажа...много поучително ! Дано да стигне до повече млади и бъдещи майки.   bouquet

# 501
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА РАЛИЧКА, САМУИЛ И КАЛИНЧО!ОТ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

# 502
И ние в кюпа на болните  Confused
Събуди се от обедния сън и ми се видя топъл - премерих т и беше 37,5. Ок, ама за няма и половин час вдигна на 38 и му дадох Панадол. Не посмях да чакам при положение, че толкова бързо вдигна...Sad
Знам,че 100 пъти го писахте, (но все не го копирам  Embarassed) можете ли да ми кажете как беше номера с белтъка и дали мога да го приложа успоредно с Панадола? Да не му я понижа прекалено пък...Сигурно голяма глупост казах, но от висока температура много ме е страх.... Rolling Eyes

Мерси предварително! Hug
Коте, аз на толкова малко бебе номера с белтъка не съм прилагала. Каката беше минала 2 годинки май. Може да мокриш чорапчета във вода и оцет и да му слагаш на едната ръка и срещуположния крак или компрес на челото. Може също да редуваш Панадол и Нурофен, тъй като активните им съставки са различни.
Аз днес ходих да се поразходя до центъра- студ , сняг и никакви хора- няма такъв кеф!  Mr. Green

# 503
  • София
ДОбър вечер,
обиколихме магазините, купихме дрешки за Алекс.Но да си кажа яд мее че в Okaidi имаше предимно за по-малки бебчовци или не на промоция(новата колекция).
ДЕси ще пусна снимка на тортата, но не е с много хубаво качество, тъй като е от картинка снимана в каталога им.

Инче, дано бързо му спаде температурата на Венци.По-добре не ги извеждайте утре, че май ще е бая студено.

Засега, чао от мен!Трябва да си догледаме филмчето, което препоръча Дорето от снощи.
Иначе, Деси всички които си пуснала филмиса супер.
Деси(от Германия) аз купих няколко украси за РД.Надпис, балони,свирки.ДРуго мисля да не купувам.

# 504
Доре, интервютата са станали чудесни.
Нямаше ли начин обаче да посветиш две статии на проблема - едната с тези, които препоръчват ранното захранване и другата със специалисти препоръчващи по-късното захранване?
Аз се ориентирам, защото съм избрала по какъв начин да отглеждам детето си, но не съм сигурна, че ако една бъдеща майка я прочете ще се ориентира. Може по-скоро да се обърка и да си каже това е като всичко в нашата държава.

Дани, страхотна торта. Дано и на вкус да е такава.
Аз също ходих до Okaidi И наистина всичко неше свършило. Най-голямо изобилие имаше за 1-ните бебета.

Инче, за съжаление не мога да помогна с белтъка. По-добре се подсигури със свещички за през нощта. Но дано не се стига до там  Praynig

Дани, а защо се отказа от Gummy Bear?

# 505
  • София
Деси, не искат да обясняват феновете на старата система... Те си знаят: няма какво да ви обяснявам, така е и точка.

# 506
  • София
Деси, и Gummy bear ми харесваше, но надделя фигуралната.Другата година друга  LaughingА за цените на тортите-бива си ги, но не ми се рискуваше да поръчвам от някъде другаде за 15лв разлика,тъй като не съм ги пробвала.Аза вкуса ще кажа след РД, който ще празнуваме в събота.
Доре, и на мен статията ми хареса.Добре е написана, също и въпросите. Peace

И сега от мен няколко филмчета:Whiteout,The Brave One,Death Sentence.Приятно гледане.Не са комедии, по-скоро криминални и драми.

# 507

И сега от мен няколко филмчета:The Brave One

newsm10

# 508
  • София
Миме, как сте с Мая, е ви мисля?

# 509
Момичета, благодаря за пожеланията на всички! Последно на обяд хвърлих един поглед, така че ме извинете,че не съм чела и не се включвам по темите.
Сега за рождения ден -  мина страхотно, уж нямаше да е голям , а стана лудница, но пък Ралица много се кефи. Аз направих грешката цял ден да готвя, а накрая останхме с толкова храна,че незнам кога ще я изядем. Ама нали ни е първи рожден ден и ми е мерак всичко да приготвя сама-  е направо се "счупих" - май нямаше нужда толкова да се натягам Thinking
Днес ми беше много щастлив ден, а до вчера си мислех за него като за един обикновен рожден ден (каквото и да значи това)...но днес усещането беше супер Laughing
Когато духахме свещичката първия път забравихме за Happy birthday, и затова го повторихме. Embarassed
Снимахме с камера  на едни приятели, затова незнам кога ще пусна някое видео.

Общи условия

Активация на акаунт