Отговори
# 525
Честит рожден ден на Енчо и Илиян, честито на патерица и на порасналите Раличка, Сами и Калин! Да са здрави и добри дечица!

Честит рожден ден и на теб, Инесита! Да си жива и здрава, все така борбена и силна!

Ние вчера цял ден бяхме по гостита и рождени дни, вечерта се прибрахме в 23 часа и тогава започна голямото четене. Мамо З Hug, ти си виновницата за снощното ми недоспиване, ама тази книга на Ваня Щерева ще ме довърши просто, започнах я и нямам сили да се отделя от нея, отдавна не бях се зачитала в нещо така, че да искам да го свърша на един дъх и едновременно с това да ми се иска да не свършва...

Ох, пак болни дечица и недоспали майчици. Хайде да свършва вече, искам всички да са щастливи и доволни и да се чувстват добре в кожата си.

# 526
Явно недопсиването е всеобщо явление.
Какво им става само те си знаят? Много гадно така, правиш какво ли не и нищо не помага.

На Йоан сутринта му тече кръв от едната ноздричка. Така се уплаших, бях го оставила в стола докато му забъркам кус-кус и той се разплака. Когато дойдох да го храня имаше кръв. Дали се е разранил нещо или от тия пусти нерви дет си вкарва?
Сега се опитвам да му накапя вит Ц, ама не става. Сама няма как хем да му държа главата, хем да му накапя.

Инче, Венци поддържа ли температура и през нощта?

# 527
  • Sofia
Леле, явно съм много недоспала  Embarassed

Честит рожден ден на порасналите сладури!!! Да растат умни  добри, да станат истински мъже за радост на мама и тати! И най-вече да са здрави и пакостливи!    bouquet   bouquet   bouquet Hug Hug Hug

Деси, най-вероятно се е одраскал нещо  Peace Щом е ревнал, ако просто си потече кръв, даже не я усещаш докато не я видиш. Спокойно! Огледай дали не се червенее нещо драснато Hug

А на Венци температурата не съм я мерила с термометър, защото веднага щеше да се събуди трайно, но беше ту студен, ту много горещ  Confused Към 4,30ч вече пареше направо и му дадох Панадол. Сега няма...и аз не знам от какво е..... Rolling Eyes

# 528
Добриутру!
И ние сме в отбора на недоспалите. Ралица снощи цяла вечер вися при нас и мрънка. Явно не и е удобно да спи на сандвич между нас, но и я тормози нещо и не иска в креватчето. Изпохапа ми и двете зърна и е с червен картон вече- още едно ухапване и я отбивам. След малко я приспивам и ще щурмувам преспите до магазина. Навън е  -12 градуса. Климатиците при нагласени 24 градуса едвам поддържат 21, направо не знам какво ще е като падне до -22, както го дават следващата седмица. Ще горим паркета, май.  Twisted Evil Калина при това положение ще изпусне градината и следващата седмица- не знам каква ще е хавата в стаите и не смея да я пусна при тези температури. Ще дивеем у дома.
Честит рожден ден на Ичката и Енчо! Да растат умни, весели и здрави и да радват мама и тате!

Надявам се, че всички болнички са по-добре днес.  Peace

# 529
  • в сърцето на един мъж...
Честит рожден ден на Енчо и Илиян!
Да са много послушни, да растат весели и щастливи деца!
bouquet
Яна, дано всичко е наред и да си го приберете тати в къщи! Hug
Мда, явно всички дечковци са в някакъв ужасен период, ако може да свърши скоро, че направо свят ми се извива Sad Мила снощи заспа в 12.30 Tired
Дано се оправят децата, че лошо така Sad

# 530
  • София
Честит рожден ден на Енчо и Илиян!Да растат здрави и щастливи деца!

Деси, Инче и ние сме така.Добре , че не е всяка нощ, че инае  #Crazy

# 531
Привет и от нас!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕНЧО И НА ИЛИЯНЧО, ДА СТАНАТ  ЗДРАВИ  И СИЛНИ МЪЖЕ  bouquet
Ние се престрашихме и излязохме за малко, че от два дни сме затворници, ама бая хладно е, но пък шефа си спа и продължава да спи сега в количката Crazy
Ама кво им става на тия деца с това спане, Борко не се буди нощем, ама приспиването е някаква страхотна драма- рев, писъци #Crazy и това от една седмици, иначе нямах никакви проблеми, слагах го, излизах и след пет минути беше готов, сега що такива номера ми върти newsm78 Деска, и ние се успокояваме като държим на мама ръката, без кръст останах да стоя наведена над леглото му, а той да ми гневи ръката Shocked
Гея, Рени, и при мен се очертава пак да оставам самичка скоро, вече ми писна Tired Гея, вие пък къде се разболяхте newsm78 Добре, че поне единия е здрав Peace Глей на кво се радваме вече, аман от тези болести #Cussing out
Яна, радвам се, че мъжът ти се възстановява и скоро ще си бъде у дома Laughing
Инче, това с яйцето за високата температура не го знам, но са ми казвали друг лек- слагаш марличка на пъпчето и вътре сипваш една лъж.кисело мляко. Аз не съм го пробвала, но имам приятелка, която само така оправяше щерка си като беше малка. То дано не се налага, ама ако все пак имаш нужда да го знаеш и този вариант, стискам палци днес да сте по-добре Praynig Явно е някакъв вирус, защото свеки три дни  беше така, с 39.5, само температура, нищо друго.
Цветка, при нас в градината е доста топло, та се надявам въпреки ниските температури да няма проблем Wink
Фокси нещо се загуби, дано при тях всичко е наред Praynig

# 532
  • София
Олеле, Деси, мила, на теб много ти дойде!  Hug Hug Hug Ще те обявим за майка-героиня, защото на теб май ти е най-тежко от всички ни... Откакто се помня не можеш дъх да си поемеш... То не че аз мога...

Наблюдавай го все пак адаша, много ли кръв тече, на струйка ли беше?

П.П. Абе, сигурно и на Фокси не й е лесно, като се замисля...

# 533
Доре, нямаше чак толкова много кръв, но се стреснах в първия момент. Все пак е толкова малък все още за такива неща, пък не е падал или се е удрял някъде.
Сега поспа малко и е по-добре.
На никой не му е лесно, особенно , когато децата влязат във фаза  Wink

Яна, надявам се Сашо скоро да се завърне у дома и да няма и спомен от неразположенията му.
Уф, дано се оправи напълно, че заради някакви нещастници доста изстрадахте.

Еми, не замръзнахте ли? И на мен ми предстой излизане и се подготвям психически.

# 534
Еми, не замръзнахте ли? И на мен ми предстой излизане и се подготвям психически.
Деска, ние бяхме всичко на всичко за двайсетина минутки, така че се търпи Wink Облечете се добре и се пазете Peace

# 535
И Божидар се буди много тези дни. Не знам какво иска, не знам какво му е. Гушкам го и заспива веднага, оставям го и се ококорва... Така е и през деня, и през нощта.
Ако нямах куп домашни да проверявам и мивка с неизмити чинии, нямам против да спи в мен, обаче...  Tired
Дано отминат тези периоди по - бързо! Както и всички болести!

Десика, не слагай вит. Ц в нослето, защото, ако има раничка, ще го щипе и боли. Peace

# 536
  • София
Честит 1-ви рожден ден на Енчо и Илиян! Пожелавам им много игри и пакости и да радват мама и тати!
Стискам палци болните бързо да се оправят и много съчувствам на мамите, който се налага сами да гледат дечковците, докато мъжете заминат някъде. Това ми изглежда плашещо Embarassed
Аз пък виждам светлина в тунела - тази нощ за 1-ви път от доста време Мишката не се дра м/у 4 и 6 ч. И за първи път и дадох 250 мл АМ, вместо 200 (досега бях сигурна, че не се буди от глад, защото слагам яко бисквити, но вече не знам). Събуди си се детето в 6.30, хапна, дори с 300-та зора пак заспа до 10. Направо се чувствам като човек.

# 537
А добър ден или добра седмица ....и аз не знам вече. Полагам нечовешки усилия да ви следя ама не ми се отдава много успешно, а ми липсвате да му се невиди.
 За разписване и дума не може да става, че обикновено ви чета късно вечер и като е тихо няка как да кълва по клавиатурата, че шумничка и дребния скоква в кошарата да слухти. Та сега откраднах някоя друга минутка да почета и да драсна някой ред.
 Честит рожден ден на всички малки госпожици и господа навършили вече една годинка. Много щастливо детство им желая изпълнено с игри и любов. Много подаръци, а на майките им търпение и воля да издържат трудностите, и мнооооого дълго време да се радват на детските пакости.
 Честит рожден ден и на помъдрелите ни съфорумки   bouquet, че все не успявам навреме да се вредя с поздравите, но макар и късно им желая всичко нах-хубаво да им се стовари на главите.
 И при нас проблема с нощното неспане продължава. Но сега като ставам за работа и се прибирам доста пойзморена май вече найстина се превръща в проблем. Всяка нощ Ачката скоква с презаредени батерии за по 2-3 часа да играе и няма спане за нас  Tired. Добре, че поне не реве, че тогава сигурно щях да съм на 4-ти километър в някой изолатор за агресивно луди  Crazy
Та в тази връзка като чета колко дечица спретват нощем ревливи сетове на мама и тате ви се чудя как издържате, но явно човешките способности са неподозирани. Направо сте си  supermama
  Чета и за болнички дечица  Confused  дано бързо да се оправят и да забравят.
 Мен доста ме е страх сега като в тия кучи студове обикалям доста навън да не се поболея нещо и да му го лепна на Ачката. Оказа се че в тоя  софийски център доста се ходи пеша, то няма и как де, а и си имам нужда. Но си мисля, че покрай малкия съм се изнежила, но щом в петъка оцелях няма страшно  cold
 Да видим тази седмица дали няма да стана на ледена статуя.
 А иначе Ачо е всеки ден навън с баба си за кухнята. Нямат пропуск - герой са. Аз все и повтарям на майка ми ако вали или е много студено да не излизат, но тя се справя някак си. Така че колкото и да е кратак все пак си е разходка.  Надявам се и аз да мога да кръшкам наобяд понякога и да взимам кухнята ако е голям студ, че се оказа доста добре приета от Ачо. Вкусничко му е на човека. Яде си още както почнахме от началото. Половината супа и второ на обяд, останалото в 17 часа и от кремчето колкото пойска, ако иска.
 Сутрин сме си на мижавата попара от 2 сухара. Вечер преди лягане редувам кисело мляко с бисквити и малко вода или АМ. Нощем АМ - по тоя метод дето Гал ми се чудеше - 30-секундния  hahaha. Ама Галче аз така съм се изпедепсала ( айде още една хубава БГдума) че действам светкавично с отработени движения, и насън да ме ритнеш пак за секунди ще ти приготвя АМ и докато разбереш съм те нахранила  Peace
 Та туй то при нас , малко време за форума, за съжаление малко време и за Ачо - около 2-3 часа на вечер ( ако бройм и нощните купони стават около 6  ooooh! ) Решила съм да си поема аз готвенето и чистенето и прането и.......майка ми искам да я тормозя само с гледането на детето и то само когато ни няма. Но така много малко време отделям за чавето та ще видя какаъв баланс ще нацелим. За сега почнах почти загубената война да включвам таткото в чистенето поне - подава тук там, да видим до кога.
 Ще се напаснем има време
 Хубав ден на всички, по-малко студове, никакви болни и много послушни деца   bouquet  Heart Eyes

# 538
Честит рожден ден на Илиян и Енчо (Рися, къде си?) !!! Здраве, игри и наспани родители Simple Smile

Що така не спят бебоците, мацки?  Confused И ние имахме един такъв зъбоникнещ период, когато само Калпол спасяваше положението, и беше голяяяяма драма! Възползвайте се от уикенда и връчете челядта на баби, лели, кръстници и пр. мераклии и релаксирайте малко, че рожденни дни чакат, не е шега работата Wink

И за финал да ви подаря и аз един филм. За всички почитателки на Сандра Бълок - една лека, приятна и разтоварваща комедийка: Предложението   bouquet

Писче, чудесно се справяш, работеща мамо!  Hug

П.С. Стискайте палци за утре, моля, че ме чака още един изпит. От първия резултатие излязоха изненадващо бързо и там всичко е 6. Дано и утре се справя  Praynig

# 539
Вчера не успях да честитя на рожденниците, че Дими е яко сополив и ние сме в отбора на гушкалите се и почти не спали цяла нощ, за това на патерици честит първи рожден ден на Раличка, Сами и Калин, и на днешните рожденници Енчо и Илиянчо, да бъдат най-вече здрави и да имат прекрасно, щастливо детсво!

Общи условия

Активация на акаунт