Най-вълнуващият смс/-и, който/които сте получавали

• 11 818
  • 40
  •   1
Отговори
# 15
  • Талант на 2012,2013 г.
Ами ето един от най-вълнуващите СМС-и в живота ми:"Имате неплатена сметка, може да платите през банкомат". newsm47 newsm47

# 16
Ами ето един от най-вълнуващите СМС-и в живота ми:"Имате неплатена сметка, може да платите през банкомат". newsm47 newsm47

smile3532всеки месец,няма 6 5 smile3521

# 17
"Очаквам да не научавам от г-н Т, че излизате по-рано...." Бая размисли и страсти ми създаде този смс от шефа Laughing Laughing Laughing

Кръшкаме, значи  Mr. Green

# 18
eлате да вземете своя подарък от Виваком сега в магазина ни на адрес Метро Варна
сигурно съвсем съм се изрусила докато съм спала, но не разбрах вълнението. Шанел, загадъчно го даваш! От кой беше поадръка?

# 19
Ммм, аз май нямам вълнуващи смс-и  newsm78
Или поне не се сещам за такива...

# 20
  • София
   Вълнуващ в хубавия или в лошия смисъл? Щото имам такива "вълнуващи", та ще ви се прииска да потънете в земята от срам.Пазя си ги, ако ми потрябват за пред полицията.

# 21
'Vie imate 2 propusnati povikvaniya: 0878......, 20:18 18.09; 0878......, 20:18 18.09"
По едно и също време, в същата минутка и секунда са ме търсили 2 номера, като в случая изобщо не ми прозвъня телефона, а получих само този SMS. По принцип рядко говоря по тел. и почти не ме търсят, затова ми е вълнуваща тази случка.

# 22
eлате да вземете своя подарък от Виваком сега в магазина ни на адрес Метро Варна
сигурно съвсем съм се изрусила докато съм спала, но не разбрах вълнението. Шанел, загадъчно го даваш! От кой беше поадръка?

Е тъ Виваком де,то нали пише.Или аз не разбрах въпроса ти newsm78. Laughing

# 23
 Просто не разбрах какво му е вълнуващото. Обикновено Шанел вади нещо шокиращо, нещо хард и за това сега търся подтекст.
или тези никога не правят подаръци и за това е странно? Просто питам.

# 24
Оставих синът ми (тогава на 1.6год.) за уикенда при майка ми. Получих следния смс: "Представи си една пижама, която скача из къщи и е толкова бърза, че не мога да разбера има ли нещо в нея". Разбрах, че в този кратък миг е много щастлива и не мисли за надпреварата ни с болеста й и времето. Запазила съм си този смс!  Heart Eyes

# 25
* Наскоро получих един, който ме развълнува до мисъл да ида и да тегля една голяма на подателя. Преписвам дословно, защото още е в телефона ми, ма скоро няма да е.
"MZ i NZOK
Kak da se lekuvame v bolnitsa - nauchete ot lichnia si lekar, regionalnite zdravni i meditsinski tsentrove, ROZK, na www... ili www..."

И не за друго се развълнувах, а защото за всяка глупост, съществуваща в безжичното пространство, се напъват да ме информират, а не ми писаха кога ми изтичат многото минути, та минавам на по-малко. А това е жизнано важно за мен - де са 1000, де са 500... Па ше ме учат как да се лекуваме и от кого да науча, айде, де, Wink.

* СМС-а, който ще запомня, защото е весел и ми го прати приятел:
"Те, руснаците, са си такива - не си дават много зор. Защо, мислиш, Октомврисйата революция е започнала чак през ноември?!".

* От една приятелка: "Черпя те с песента по Радио 1..."
Аз тогава бях на място, дето имаше само камъни, Simple Smile.

* От човека до мен... 1. "Перкай си на воля! Ха-ха!" - бях му писала, че нещо изперквам (като преди това се бяхме скарали и той излезе да подиша от мен, а аз не можех вече..., Wink).
2. "Отивам вкъщи да сера. Обади се!" - бях на преглед и той нямаше къде, та...

# 26
Много са вълнуващите смс-и, които съм получавала.
Ще споделя с вас последният най-вълнуващ...от миналата година...началото на юли.Отсъствахме от България:

БЕЛ- 5.357
МАТЕМАТИКА-5.179

# 27
Никога няма да забравя един много болезнен за мен смс. От години баща ми и брат ми са в лоши отношения. Веднъж баща ми беше влязал в болницата и аз реших да писа на брат си с надеждата да събудя някакви чувства и да се помирят. Отговора беше толкова груб, че се изплаших и веднага го изтрих, но в общи линии гласеше категорично, че не го интересува. Sad Cry
За смс-и предизвикали хубави емоции се сещам много, особено през първите месеци от връзката с приятеля ми. Сега след около 2 години и половина, се вълнувам ако въобще получа смс от него, само се обажда да пита какво ще вечеряме Mr. Green Но най-вълнуващия за него смс беше, когато прати смс с любовно обяснение, още в началото на аферата ни, на моята майка, а той милия направо умираше от притеснение в нейно присъствие  Joy Още и още когато тя му викне по име и той скоква като войник на когото са дали команда "Мирно!"  Laughing

# 28
Чак най-вълнуващ не, но определено ме озадачии усмихна, беше от непознат номер: " Ха, да е Честита Новата 20... година ! Нека е изпълнена с много здраве, обич, радост и истински приятели ! " имаше и други хубави пожелания, написани в рима.

# 29
Много хубава тема, браво !  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт