Най-вълнуващият смс/-и, който/които сте получавали

• 11 819
  • 40
  •   1
Отговори
# 30
От мъжа ми:"Гони баджанака, идвам си!"-да поясня за какво става дума: той пътува често в чужбина и всеки път ужасно много ми липсва.Когато влезне в София ми пуска този смс, защото знае че седя и го чакам да си дойде.Затова за мен е толкова вълнуващо Heart Eyes

# 31
  • София
Най-скъпият ми е от мъжа ми и няма да го цитирам.Пазих го години наред,а дъщеря ми го изтри,но още го помня дума по дума.Другият скъп за мен е от едната ми приятелка,когато роди/направо се просълзих/ и него го пазих,но и той изчезна.Все още пазя и едни много мили думи от мои ученици.Понякога си ги чета.Пазя и някои хубави смс-и,пращани за празници,но не тези еднотипните,които се пращат на 100 човека,а тези,в които има лично отношение.

# 32
  • София
Само аз ли не получавам и не пращам СМС-и освен досадно задължителните по Коледа и Великден?  Rolling Eyes
Разбира се и тези за неплатената сметка...  Twisted Evil

# 33
Само аз ли не получавам и не пращам СМС-и

КажИ си номера и предпочитанията - мръснишки, забавен, интелектуален...  Mr. Green

# 34
Само аз ли не получавам и не пращам СМС-и

КажИ си номера и предпочитанията - мръснишки, забавен, интелектуален...  Mr. Green

Хахахахах  Grinning И аз мога да помогна в случая!  Laughing

# 35
  • София
Аз не страдам, че не получавам... но ще се позамисля дали да не го пусна с предпочитания за интелектуално мръснишки СМС-и  Twisted Evil

# 36
И аз не получавам много смс. Но преди няколко месеца се бяхме скарали с мъжо. Той замина в командировка, минаха се 4 дена - аз не му звъня, а иначе на ден по два пъти се чуваме, много ми беше мъчно и криво. На четвъртия ден някъде към 22 часа получавам смс: "Искаш ли да си побъбрим?" Толкова се зарадвах, приказвахме, а после не можах да мигна дълго от вълнение. Не знам защо толкова чувствително го приех.

# 37
Само аз ли не получавам и не пращам СМС-и освен досадно задължителните по Коледа и Великден?  Rolling Eyes
Разбира се и тези за неплатената сметка...  Twisted Evil
Аз не пиша ,така ги мразя.А пък мъжът ми като получи смс и звъни на този номер,от който му изпращат смс,да попита защо го търсят.Без дори да  е прочел смс-а.

# 38
Имам страхотни СМС-и от съпругът ми, пазя си ги но не бих ги цитирала, много са лични. Имам и доста стресиращи от БНД от времето в което се разделихме. Най кушмарния беше "6te se vidim v ada .......... zbogom" след което тел. му не отговаряше. Пазех ги евентуално за пред съда, вече незнам къде са. Дано не ги изрови някой да ги прочете, че голяма излагация.

# 39
Не намирам смс-те за вълнуващи.  Особено ако се пращат, защото някой не си е направил труда да напише картичка или да се обади по телефона.

А примерите за „вълнуващи” смс в тази тема просто говорят сами за себе си... тийнеджърски начин да кажеш нещо неграмотно, накратко и претупано, с минимално усилие и мисъл.

# 40
Виж сега. На предишна страница бях писала за един СМС, получен от мъжа ми.
Докато чакам за преглед в болницата, него го напънало и той е имал неизбежната физиологична нужда да сподели защо няма да ме чака отпред. Това се случва, след като няколко пъти преди това ми се обажда за глупости и накрая му напомних, че съм на място, където не е желателно да ми звъни.

Как да не се развълнува човек, мен сълзи ми потекоха от близостта помежду ни,  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт