За срещи - винаги готов - друг е въпроса със или без деца

не сме мигнали тая нощ с малкия, а станахме окончателно в 8 да ги оправям със сестра му, бързах страшно, за да отида на лекар. пък едното дупе да омия, после другото, зъби, приготвяне на закуска, кърмене, оправяне на кревати, разтребване, успях и Али да овикам и да я понакажа за лиготиите...едвам смогнах в 9 и 30 да се изстрелям от вкъщи и да се замъкна в болницата. а там народ, народ и все кихащ и кашлящ / дано не лепнах нещо допълнително/. казаха да изчакам с антибиотика и ми дадоха други лекарства
айде търчане до нас, кърмене на малкия, приспах го и рекох да придрема...къде ти братче, оставя ли те някой
от яд напълних едни чушки и ги метнах във фурната и сега пак си имам кърманчо, закачен за мен. режима нещо отиде по дяволите, на поискване сме вече отвсякъде.
- и ние цяла вечер какви ли не неща са ни минали през главите /то не беше левкимия, то не бяха други неща/ и на другия ден при друг лекар - нищо и половина се оказа - вирусна инфекция.
днес термометъра и моя даже "разваления" показа 2 под нулата... така че о, разум, о, чудо -не го изведох днес Дамянски ... спестих му един зимен ден и го натирих вкъщи на топло, на мелодичния звук от сешоара...
Сега ни биха ре- на хепатита в краченцето, малко плачкахме, на мама героинята! Следващият път си носим Пентаксима ... 
,има няма два или три пъти да съм давала до сега.
,имам чувството че дорде ми свърши и айде пак наново.
?
има и такива ... после мъж ми се чуди що като се прибере и аз се изстрелвам я до магазина, я на зъболекар
да проветря главица , че изпушвам 
която много ескалира последната седмица и въпреки вниманието и любовта, които получава, не по-малко от преди ... положението е тежко 
хайде приятна вечер и лека нощ и пожелания за поспаливи бебета