Отговори
# 240
  • София
Катрин - нИдей така с тая фонтанела, че много се смях. сина ми се роди с напълно затворена и да ти кажа много даже си е наред с мозъка - добре развит за 14 годишен бих казала, малката има няма 1 см й беше фонтанелата на раждане - и нея ли сега да я мисля Grinning
За срещи - винаги готов - друг е въпроса със или без деца Wink

# 241
Ами който няма на кого да си остави децата - не си задава тоз въпрос newsm03

# 242
Днес нашето мишле стана към 10 сутринта и чак сега горе долу позаспинка. Открих май защо така иска да суче постоянно-просто заспива всеки път на гърдата и явно не си доцоква. Одеве даже малко повърна без да съм му давала добавка. Докато суче го щипкам , закачам но въпреки това заспива. А  аз от днес съм на чудна диета - боза с фъстъци , че и картофена супичка на всичкото отгоре.
От няколко сутрини като стана едвам сварвам да се измия и понеже нямам нито апетит нито време за ядене започна да ми се вие свят и да ми се гади. Докато спи сутрин гледам да изпера изгладя , сготвя , стерилизирам и т.н , пък и неспането нощем явно са ме довели до пълно изтощение.
С риск да разсърдя някого ще спомена отново думата обрив , само че този път обрива е при мен. Чистя ли се нещо какво ли е не знам, но ми излязоха по лицето пъпки като при алергия и ме сърбят ужасно . По принцип имам алергии но не и към храни , затова подозирам че е нещо от след раждането - знам ли. Ще чакам да мине

# 243
и наш'то момче е с обрив  Laughing гледах едни бебешки снимки на каката и тя е имала баш същия на месец и нещо.

удис, като каза сутрин...тая направо щях да изокам  Crazy не сме мигнали тая нощ с малкия, а станахме окончателно  в 8 да ги оправям със сестра му, бързах страшно, за да отида на лекар. пък едното дупе да омия, после другото, зъби, приготвяне на закуска, кърмене, оправяне на кревати, разтребване, успях и Али да овикам и да я понакажа за лиготиите...едвам смогнах в 9 и 30 да се изстрелям от вкъщи и да се замъкна в болницата. а там народ, народ и все кихащ и кашлящ / дано не лепнах нещо допълнително/. казаха да изчакам с антибиотика и ми дадоха други лекарства  Crazy айде търчане до нас, кърмене на малкия, приспах го и рекох да придрема...къде ти братче, оставя ли те някой  ooooh! от яд напълних едни чушки и ги метнах във фурната и сега пак си имам кърманчо, закачен за мен. режима нещо отиде по дяволите, на поискване сме вече отвсякъде.

миммм, моя цикъл миналия път дойде година и месец след раждането. обаче кърмех много начесто и денем, и нощем. така се случи, че 24 часа детето не можеше да суче и цикъла ми веднага дойде. после пак я кърмех непрекъснато, ама къде ти. рахата си беше отишъл.

# 244
Елф,не мисля,че казах нещо смешно...а и на мен хич не ми беше до смях когато докторката го каза/все пак нали те са знаещите хора/....не съм длъжна да знам всичко,а и не мисля че е необходимо....а ти все пак си с второ дете...много от нещата с който се сблъскваме ние,вие вече сте минали,,,ще знаеш как да реагираш,,,но мисля,че много мами/включително и аз/,ще задаваме ?-си който може би на вас ви се струват смешни Laughing,а за нас докато чакаме отговора страшни....не искам да обидя никой...все пак тук сме за да си помагаме!

# 245
  • София
Катрин - извинявай ако съм те обидила, на докторката се смях, не на тебе. Въобще не си правят сметката като говорят някои работи, как ги приемат хората Close
Когато моя беше малък си спомням на една кръвна картина - джипито беше казала на майка ми - абе да не ви плаша ама с тия показатели много страшно #2gunfire - и ние цяла вечер какви ли не неща са ни минали през главите /то не беше левкимия, то не бяха други неща/ и на другия ден при друг лекар - нищо и половина се оказа - вирусна инфекция.

# 246
Абе и тия доктори да не знаеш кога да ги слушаш и кога не

# 247
Няма нищо,Елф....просто,знаеш минахме много доктори и като ти кажат нещо такова...и ти унимяваш....за /НЕ/тактичността на докторите мога много да говоря...но не е тук мястото,а и все пак не всички са такива.....Ласи  е в графата добри Simple Smile

# 248
Здравейте, набързо само да кажа - много се радвам за новините за Веда!

Ние сме добре, Паола си е вкъщи от днес на обяд, вирусче беше прихванала и я удари в дробчетата, сега ще си я пазим много повече

Много целувки за всички малки красоти!

# 249
Ласи, душо, русокоса  Mr. Green Heart Eyes днес термометъра и моя даже "разваления" показа 2 под нулата... така че о, разум, о, чудо  -не го изведох днес Дамянски ... спестих му един зимен ден и го натирих вкъщи на топло, на мелодичния звук от сешоара...

При мен нищо интересно и ново - ни пъпки имаме ... ни обрив...

Фонтанелата ни голяма кат хралупа... над 2см е сигурно лумти и тупка, под липсващата коса.

За утре, ша видим...

# 250
Фонтанелата ни голяма кат хралупа... над 2см е сигурно лумти и тупка, под липсващата коса.
Днес на консулгацията ни измериха (?!?! как незнам) фонтанелата - била 1,5 см. Иначе мерките ни са 54 см и 3600 гр Peace Сега ни биха ре- на хепатита в краченцето, малко плачкахме, на мама героинята! Следващият път си носим Пентаксима ...

# 251
Добра вечер Hug
Ние днес най-сетне излязахме от вкъщи с малката,ходих на гости в мама и тати/до съседния блок Mr. Green/.Бре за тоз Вигантол и аз щях да питам,че проста глава забравям да давам Whistling,има няма два или три пъти да съм давала до сега.
За цикъла-ами на мен вече трети път ми идва и то по 10-13дена #2gunfire,имам чувството че дорде ми свърши и айде пак наново.
За гърдичките-аз бях писала,знам че се дължи на хормоните при бебетата,но все пак никъде не прочетах,че компресите вредят.
Бре да ви се оплача,още не съм получила никакви пари от болнични.Нашата счетоводителка объркала нещо си и ми правят хората отказ.Сега трябва да ходя аз да попълня молба и да дам "коректни данни"за да ми ги изплатят е направо не е истина.
Имам и една молба към варненки,издирвам Рудотел,но няма никъде по аптеките ако има някои познат в аптечен склад свирнете моля ви,че иначе около мен не се стой Mr. Green.
Лека ви вечер
П.П. Поли много се радвам,че всичко е минало Hug

# 252
Аз докато се наканя и деня отишъл. Днес Стела стана на 40 дни. Почерпете се кой с каквото му е сладко.

# 253
# 254
Добър вечер,

Приемате ли новаци във вашия отбор  Blush ?
Аз съм една мама, дето се бе регистрирала още в началото на бременноста, но не съм писала от тогава, поради куп причини ... имах много луда бременност, слава богу проблемите не бяха със самата нея ... просто тежка година!

Та родих на 21.12.2009 малката Криста с тегло 3050 гр. и 49 см. със секцио (както и първото ми момиченце), по причини ... седалищно ... това е накратко  Blush

Имам си и едно момиченце на 3 годинки от септемврийския отбор на бг-мамма, но октомврийче, казва се София!

Криста и тя си има колики, не са регулярни и се появяват и изчезват по всяко време на денонощието  Crazy
И както казваше една позната ... голямото е бебето в къщи, малкото някак минава покрай другото ... та и аз имам подобно усещане , е не и в дните в които реват и двете една през друга  Crazy  има и такива ... после мъж ми се чуди що като се прибере и аз се изстрелвам я до магазина, я на зъболекар  Blush да проветря главица , че изпушвам  Whistling

Големият ми проблем обаче е ревността на каката  Sad която много ескалира последната седмица и въпреки вниманието и любовта, които получава, не по-малко от преди ... положението е тежко  ooooh!
Има ли мами с подобни проблеми, които да споделят своя опит и как се справят с това неочаквано от мен "цунами на емоции"?

Ще се върна назад да ви поизчета за да влеза малко в час  Naughty хайде приятна вечер и лека нощ и пожелания за поспаливи бебета   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт