Отговори
# 255
Целувки за Стела по случай 40 дни!

Еvа78, добре дошла!  Hug

# 256
Добър вечер
Честити 40 дни на малката Стела, жива и здрава да расте красива и засмяна   bouquet
Дарлин супер поздравителна картичка  Heart Eyes
Добре дошла отново на Eva78, а за ревността нашата кака я изразяваше в непослушание, а след това искаше много да помага и така се чувства и тя полезна и всичко взе да отминава малко по малко  Peace
Лека вечер

# 257
Добър вечер сладурки  Hug

Честити 40 дни на Стела,да е жива и здрава и много посушна !!!

Добре дошла отново и на Eva78

Днес и ние бяхме на консултация и отчета е 4600гр. и 58,5см,за галост сме наддали само 450 гр. от предния месец  Sad ,но това аз го очаквах ,тъй като той мн плаче и не спи мн как да наддаде.Но дано да започне вече по стабилно да хапва и да е по спокоен, че да качваме килца  Whistling
Иначе и на нас ни сложиха противохепатитната ваксина и следващия път и ние трябва да носим Пентаксим.Иначе имаме и запушено слъзно каналче ,което не се повлива от капки и ако на се оправи до 4 месец,ще трябва да го сондират  Cry ,което хич не ми се иска.
Та това е за сега общо взето от нас.

# 258
Благодаря за пожеланията, момичета.
Дарлинг, постарала си се, за което благодаря. Много е хубава картичката.  Hug
Ева, добре дошла. Да ти е жива и здрава Криста.

# 259
Добро утро! Hug
Моето момченце днес прави 40 дни.Да ни е живо и здраво детето!
Ваня, с малко закъснение честито и на вас Grinning
Дарлинг, много хубава картичка си направила, браво!
Ще пропуснеме молитвата, защото мъжа ми замина рано сутринта в провинцията.Сама хич не ми се излиза с бебето в този студ, а и колата ми е покрита със сняг.Ще си стоим на топличко.Погачата сме я планували за тази неделя.Една приятелка ще омеси питката, милата така се е ентусиазирала.Цяла седмица чете в нета за питки, омесила една пробно да не се изложи.Много присърце го е взела.Ще си събера малко дружки, ще почерпя, ще си поприказваме и така.
Иначе моя синковец вечер се дере зверски от коремче.През деня е спокоен, но стане ли 18ч се започва ConfusedСнощи пропуснахме и банята.Баткото ми е болен.Мъжа ми заспа раничко, а аз останах с двете деца и като се започна...Едното пищи от корем, другото кашля като лудо, дори повърна.Айде сменяй чаршафи, успокоявай, гушкай.Побъркаха ме #Crazy
Радвам се, че Паола си е вече вкъщи здравичка!Алуин, пиши и вие как сте, често си мисля за вас Hug
Лек ден, момичета!Аааа и приятна срещичка на софийските мами Party

# 260
# 261
  • Sofia
Добро утро,
Честити 40 дни на малката Стела и на малкия Ники. Да са много весели засмяни и много здрави.

Добре дошла на Eva 78.
Браво на малката Паола, че вече е здрава, нека повече да няма такива болести.

Дарлин поздравителните ти картички са страхотни.

Моятатемпература мина имам вече само лека хрема и за сега малкия Петър изглежда добре, надявам се наистина да ми се размине. Аз все пак още ходя с маска за всеки случай.
Лек ден от мен. Ако малкия спи повече, ще се включа пак.

# 262
Добро утро и от мен, сутринта писах писах и спря тока, нямаше два часа...ужас.
Сега по-накратко.
Страшно много се зарадвах че ВЕДА и Aluin са си вече заедно вкъщи и нещата се нареждат, дано бързо в къщи малкото съкровище се възстанови.
Желая Ви успех в оздравяването, аз се моля за Вас  и чакам новини.
За нас накратко: Петьо яде на 3 часа и денем и нощем, понякога на 4 часа през нощта, ако го залъгвам с вода...
За коликите не съм сигурна, но си мисля че са изчезнали дано е така, рядко се напъва и сякаш спи по-спокойно, напр. един час без да се буди, а преди мрънкаше на 15 мин. дори когато спи.
Едното му оче още сълзи въпреки, че вече два пъти по 7 дни му слагах капки, сигурно е сълзен канал, а не както лекарката мисли конюктивит, щом не се оправя  newsm78

Във фейса нямам потвърждение за Декемврийки няколко пъти пробвам, ако може някой да ми помогне може би аз не правя нещо както трябва.
Също се чудя защо, тук не ми се броят публикациите...

П.П. Collibri гледах по Fiesta TV пилатеса и йога зона много ми харесаха, ама моите малки мъже не ме остават да я правя или единия ме заимава или другия...явно ти си случила на деца Hug
Аз взех да ходя на каланетика, само там има мира, за съжаление не съм от тези които отслабват от само себе си, дори като кърмят, аз даже съм качила от както родих и трябва да се взема в ръце

Ей Darlin страшна си с тези картички браво, много са красиви!

# 263
  • Sofia
Petya777 кажи си имената за Фейса за да те потърся.

# 264
Petya Doncheva във фейса съм.

# 265
Момичета на вас кога ви паднаха шевовете/ при естествено раждане / че аз вече 23ти ден си стоя с конците и освен това ме поприболват. А външните поне ги виждам а за вътрешните изобщо не знам какво става. За сега съм видяла да пада само 1 бр а те са доста повечко. Не знам дали е и нормално още да ме боли.
А пък имим и едно друго оплакване. Малкият суче през час през два а се оказва че било защото не му стига кърма. То при мен сукането вместо да стимулира май действа обратно. Тази нощ давахме добавка и така хубаво си е спал че не повярвах сутринта че съм се наспала. Иначе все плаче и се гърчи, мушка ръчички в устата а то какво било. Изцедих се тази сутрин да видя какво става а то от двете гърди 40 тина мл. само и това при почивка на гърдите цялата нощ. То ми било гладно детето. И това което изцедих беще бистричко , а не като миналата седмица гъста и лепкава. Гърдите ми все са меки и като чели започнаха да ми се спихват вместо да се пълнят. Направо се видях в чудо да ме пита човек защо са ми тия големи цомби като никаква работа не вършат #Cussing out

# 266
Честито стъпване в социалния живот на бебчовците на Чуузи и Руми!   bouquet

Петя, супер са гимнастичките - ами по това време обикновено Дамян спи, и смогвам с гимнастиката, не ме питай в каква тишина се опитвам да я правя, че сме в една стая... че той пък се стряска от шумове. Понякога пропускам някоя част в кърмене, но после бързо го гътам да си доспива и аз гимнастицирам. Записвам я и на касети - точно с цел, да я правя когато нямам възможност в съответните часове. Отразява ми се добре  - преборих още половин килце - вече 1.5 от раждането насам надолу... не е много но все пак е нещо.
Поставила съм си за цел 1 година кърмене с леко и бавно отслабване. Че пък иначе ще вземе да сецне кърмата...
Супер е че ходиш на каланетика - ходенето някъде е страшно разтоварващо. Имаме тук до нас гимнастика за възстановяване след раждане... обаче това по фиеста като го правя всеки ден и сякаш ми е достатъчно... ходенето някъде ми отнема доста време и съответно създава затруднения на тема кърмене и гледане на бебе... та май си ми е по-удобно в нас, докато става  Crazy

Добра дошла на ева    bouquet

# 267
Привет на всички   bouquet
 udis5 и аз съм след нормално раждане и минаха вече 32 дена но все още имам 2 външни и аз които не са паднали, мисля че зависи от дълбочината на шевовете и от това колко бързо зараства раната, но ако те боли според мен се консултирай с гинеколог, аз болка не съм изпитвала сякаш  newsm78 .

# 268
Руми, честити 40тинки на Ники. Да ви е жив и здрав.
Дарлинг, много готини картички твориш. Поздравления!
Петя, в отчетните теми не се броят публикациите. Виж в правилата.  Peace

# 269
udis,на мене след нормално раждане ми ги махаха на 10 ден,понеже външните не искаха да падат и започнаха да създават дискомфорт-ту болка,ту сърбеж ,а не искаха да падат от само себе си,а за вътрешните-не знам,просто не ги усещам....но ще покаже пегледа,че съм реяила да ходя дугата седмица

Общи условия

Активация на акаунт