Отговори
# 345
ей ние днеска ходихме малка на пазар то това пусто цинково олио никой не го е и чувал . По аптеките ми се пулят и ме карат да обяснявам по сто пъти за какво ми е . След много обикаляне един любезен аптекар се оказа че знае какво е. То се приготвяло , не било готов продукт и затова след много лутане го поръчах , та утре ще го вземеме , пък да видим тия пъпки дали ще ги преборим.
Иначе нашето Бобче се е събудило в 4 часа сутринта и заспа току що с много кандърми. Свиваше се , червенееше , пръдкаше и пъшкаше. Дори от ядене не се успокои , а това му е най успокоителното нещо. Сега ще видим колко време ще нанка

# 346
Отчетохме се и днес със разходка макар и на едно място, малкия в количката на двора а каката ровеща в останалия сняг  Wink
Заспа бързо навън и сега още прекарва в коша на спалнята спящ.
Каката изкъпах през това време и на нея и се приспа и да видим довечера кога ще заспи с това късно лягане следобяд  Crazy
Лека вечер

# 347
най сетне успях да се докопам до компа да ви прочета че и да пиша,че тези дни са ме подхванали лудите да чистя,подреждам абе луда работа,че снощи и до късно готвих че днес си имахме гости.След като си заминаха оставих всичко и си легнахме да почине малко.

Мъжа ми не мога да се оплача помага ми много

За къпането не събуждам детето но някаде между 20-21ч. понеже тогава е буден

ами айде лека от нас Hug

# 348
  • sofia
Наистина страхотни снимки на варненските юнаци.  Малко започвам да ви завиждам за готината фотографка Laughing
А за шейничките - лошо няма, тамън ще е по-вевело.

Днес вече направих погачата, събрахме се няколко мацки, ядохме сладки вкусотии и пихме розе...... Party
Получих страхотни подаръци - но  най- вече шезлонгът мечта на Fisher Price, който става и за стол на каката.
Ще кача снимки в албума, утре. За съжаление не са така професионални като на Е и Е. Simple Smile

За активна гимнастика и аз се чудя, но мисля че пак ще избера на Fisher Price, тази с тунелчето много ме  тегли.

Лека и спокойна нощ

# 349
Здравейте и от нас  Hug

Май нещо форума е опустял  Rolling Eyes ,каде сте момичета ?

Ние с бебчо сме добре,понамаляха му малко коликите (да не чуе дявола),но сега пък горкото се опитва да се изака .Два дни не е акал и сега се пъне, пръцка ,проплаква,направо ми дожалява да го гледам така Tired
Иначе нашия татко също много ни помага,приспива го,готви и чисти когато аз не мога,изобщо не мога да се оплача.
За къпането ,ние го къпем между 19 и21 часа зависи кога е буден,но за къпане и аз не го будя.
Нашата активна гимнастика е  taf toys ,но още не сме я ползвали.

# 350
Е и Е, стахотни снимки отново за нашите очички!  Flutter - тенкю - много добре!  Peace

Ние имахме размазващ ден вчера - изкарахме 4 часа на снега в игра и правене на класически топки от сняг, огромни, търкаляни по снега... а после спретнахме един снежен седящ кон - който тсе получи леко като кенгуру, но беше много атрактивен  Grinning, вечерта пък отидохме на купон с каката, бебчо го оставихме на бабата и добре се позабавлявахме до нощите... та в крайна сметка много се изморихме и днес сме като парцалчета.

По-късно ще кача някоя забавна снежна снимчица и ще ви дам линк.

Дамянчо и той си бие крушета напоследък сам на себе си... чак ми става жал как се халосва. Явно навлиза в нов период.

# 351
М ного са сладки варненските юнаци.
За къпането 19-20часа, зависи кога е буден. Но не го будя ако спи.
Усмивки раздава отдавна, също и гука. Много е сладък.
На креватчето съм закачила една лампа на Чико, дето сменя цвеетове и пее и една висяща музикална играчка и като го сложа  там така се радва, гука и ритка, протяга ръчички, разтапя ме.
Гимнастики правим, но не всеки ден, а масажа след къпане е задължителен.
За Вигантола давам по 2 капки, ако не забравя, сутрин преди кърменето.
Храним се на поискване на около 2,5 - 3часа, засега най-дългата пауза е 4 часа.

# 352
Салюти е бачи!

Гледам голяма тишина настанала тука - радваме се явно на вниманието на половинките, че от утре пак ще сме в графата "мама и бебе" Laughing

Аз макар и със закъснение да се отчета за консултацията в петък - живото тегло е нараснало с 800гр (5200 вече), ръста с 4 см (61см). Като гледам - запазваме си позицията на най-малко наддаващ мъж (пък и девойки много няма които да ни изпреварят Wink) - но аз съм мулто доволна - движим се като по учебник. Пентата и Превенара ще ги слагаме в сряда, че аз съм с една зверска хрема и за всеки случай ги отложихме.

Понеже скоро някой питаше за пореден път как наддавали другите бебета, и е доста досадно за стотен път всеки да пише мерки и теглилки, се сетих да ви кажа как го бяхме  решили този въпрос в другата отчетна.
Една от мамите направи таблица в Google documents, в която след консултация си попълвахме данните в продължение на първата година. Така всеки, който се интересува и иска да си прави наблюдения, статистики и сравнения, може да отвори и да си гледа там.
За съжаление обаче, аз не мога да го направя, щото не съм толкова запозната с  Google documents, но ако има някоя девойка, която може да ги работи тия неща и  и се занимава - ще и бъдем благодарни!

Ние днес жътнахме малко по магазини, че в тоя дъжд не ставаше за разходка, та Ема се накипри с нови тойлети от намаленията в Тук-тук, а Максимус ефенди да не остане и той назад - се сподоби с една джиджана ризка.
Майка им понеже  е на диета, си остана с празни ръчички Sad
В гимнастиката още не съм го слагала, ако прилича на майка си няма да е виден гимнастик Mr. Green, та не бързам. Кака му и тя не се славеше с гимнастически постижения на 2 месеца - сега ще ви пусна една снимка на Ема и първата и среща с акт гимнстика.
Ема спортува на 2 месеца
Та таквиз ми ти работи при нас, приятен неделен следобед Hug

# 353
 Mr. Greenхахахахахах, явно тая гимнастика е много удобна за спане под нея  Grinning Mr. Green

# 354
здравейте мами ,нещо хич не ми се пише напоследък ,малкия  днес за пръв  се успа през деня ,че успях да спретна и баница и торта.иначе никак не спи през деня дремва по 20-30мин.и това е.още ака рядко  детето,давах му дуфалак че става много нервен след 5-6 дни . смейка се и гука когато е на кеф,а активната гимнстика  още не я зачита активно  Laughing масаж правим след баня, а тя е към 19.-20ч.
приятна вечер и спяща нощ!

# 355
Lassi, много се смях и аз с твоята спортистка.  Laughing

Момичета, вашите бебета отпускат ли си юмручетата? Моята балеринка почти постоянно е със свити юмручета и даже зор виждам да и разгъна ръцете, за да мога да ги измия.

# 356
  • София
Здравейте мацки,
И аз малко лежерно го раздавам тук от няколко дни и не съм се разписвала.
Ава и моят син е постоянно със свити юмруци близо до брадичката.Майка ми се бъзикаше, че щал да стане боксьор с тоя перманентно вдигнат гард  hahaha.Забещязвам обяче, че от това стискане, ръчичките му се запарват и започват да миришат на спаренко, ама същевременно е много сладко  Joy.
Аз искам да ви питам дали при вас някога се е получавало нещо подобно:
Имам чувството че има някакъв проблем с дишането.Като го изведа навън, започва да издава едни много странни звуци докато диша, не знам как да ги обясня, но сякаш не му стига въздуха.Същевременно обаче е супер спокоен, а според мен ако се задушава би трябвало да се погърчва   newsm78
КАзах на личната лекарка, че имам съмнения, че нещо не е както трябва, а тя ми вика"....нищо му няма не влизай във филми, то на бебетата не им е все още орегулирано дшането и най-вероятно за това, никъде няма да ходиш..."
Подобни звуци издава и по няколко пъти като сучи, но доста по слаби.
Вчера ходихме на снимки и от дума на дума фотографката ми сподели че има сериозни белодробни проблеми от 15години, които се състоят в спазми на белия дроб когато вдиша студен въздух и започва да се задушава.НАправо изтръпнах.
Това се случва от доста време насам, но не съм ви споделяла, за да не ви отегчавам, пък и не мислих, че може да е нещо сериозно (след като ЛЛ ме "успокои" така).
Не знам къде мога да го заведа.Искам да му направят изследвания, за да видим дали всичко е О.К., но не знам къде и при какъв специалист.Дали при плумолог?  Rolling Eyes
ЛАси, моля за съвет.Просто няма към кого да се обърна.

# 357
ей днес определено не сме много активни,но все пак са почивни дни.Аз 2 дена само гости посрещам и изпращам и не съм си показала нослето на вън,но утре да не се каня ако  имам някоя баба помощник ще поизлезна да пия едно кафенце Naughty

Ласи много сте сладки на този гимнастик Hug
е ставам че малкия ме зове нещо плачка ooooh!

# 358
Добър вечер
Ласи, каката много сладка под активната гимнастика  Laughing Разгледах и другите снимки, Макса е доста оформен вече и са голяма идилия с каката  Heart Eyes
Ние днес бяхме на кафе в Мола, ама каква лудница беше там не е истина, май ще ни е последно да ходим там в почивни дни.
Времето нещо не е на кеф и новата седмица и тя ще е ненормална с тези дъждове и поледици  ooooh!
А утре студ не студ ще ходя на зъбар  Sad
Елица, дано няма нищо сериозно с дишането, но наистина е хубаво да го види специалист щом се притесняваш.
Лека вечер

# 359

Общи условия

Активация на акаунт