® E-bay - тема 45

• 38 972
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Аз продължавам да не мога да се свържа с Ибей
Те  продължават да не ми отговарят нищо за моя клейм
Къде е този лайф чат с Ибей или къстъмър сървиз?Като искам контакт с тях ми дава да си избера по какъв въп рос и  ме праща в резолюшън центъра
там не ми дава да повдигам повече никакъв въпрос относно този търг и така се въртим в омагьосан кръг с тях от 3-4 дни
Плийз  хелп  Tired

# 121
Миналата седмица и аз спечелих едни телефони, платих ги и веднага продавача изчезна от ибей. Писах до ибей и пейпал веднага, на другия ден ми възстановиха парите.

# 122
аз предлагам да спретнем един подфорум с ограничен достъп
Раздел Тайната рецепта на баба
раздел Наръчник на майката-контрабандист
Раздел Придобиване на разни работи без пари
след някоя друга година ще им и заглавие във вестниците
"Страховитата банда на майките обра пореден банков клон, взе за заложници 5-ма от НСБОП и офейка с хеликоптера на Бойко Борисов"

# 123
аз предлагам да спретнем един подфорум с ограничен достъп
Раздел Тайната рецепта на баба
раздел Наръчник на майката-контрабандист
Раздел Придобиване на разни работи без пари
след някоя друга година ще им и заглавие във вестниците
"Страховитата банда на майките обра пореден банков клон, взе за заложници 5-ма от НСБОП и офейка с хеликоптера на Бойко Борисов"
Joy Joy

# 124
         Здравейте момичета.
   Аз пък се навих да си поръчам това.http://cgi.ebay.at/Erotik-Buegelbrettbezug-Penis-Buegelbrett-Bez … sh=item35a62a4b59 Embarassed
  Само дето не можах да разбера как точно.
  Бих искала да попитам,дали някой може да го поръча вместо мен?Ще пратя сумата предварително.
  Поне в Ми Тойса така правех.

# 125
chocha, а пусна ли клайм в PayPal ( ако си платила с тях). Иначе имах някъде как се процедира и в други случай ( ако те интересува ще я издиря и ще ти я пратя).

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 17:58 от Titina

# 126
Ехе 9 страници. Много пазарите. Аз ще се хваля по късно. Пристигна ми часовникът на Мис Сиксти.

# 127
  • Sofia
клейм пуснах в ПП,даже го решиха ,затвориха и тн и се карам с тях от 2 седмица,защото го решиха не в моя полза
Стигнала съм вече и до омбуцмана ще сядам да пиша
Случая е сложен касае се за 3250  паунда платени на два пъти 250 паунда с ПП и 3000 с банков превод
Сделката се провали,банката ми върна парите след един месец и сто кила нерви без таксите съответно
Само,че ПП не иска да ми върне 250 паунда платени чрез тях,защото не връщали депозити и части от плащания на нещо
Съответно им обяснявам,че се касае за измама и тн,защото и друг има измамен еми те си знаят тяхното
Защитават си мошеника и това,та срещу тях съм пуснала възражение
Въпроса е,че Ибей си трайкат почти месец,а чакам и тяхното мнение
Между другото и към банката ще предява претенции за таксите и така видяла съм се в п риключения Crazy

# 128
 chocha като те чета май за UK дума. Сега ще го намеря онова нещо ( проблема им беше аналогичен на хората) и ще ти го пратя.

редактирам се : http://www.darganov.com/misc/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%BC%D0%B8-%D1 … 83%D0%BC-394.html

Преди години имах подобен проблем. Плащане през ПП,онзи ме мотка сумати и време и накрая от ПП ми казаха че няма пари по сметка и не могат нищо да ми върнат. Издирих го къде живее, ходих в полицията, там ме пратиха към банката ( бяха минали повече от 40 дни, плащане през ПП). Банката ми върнаха парите (платени през ПП), как нямам идея, но сумата беше доста голяма.

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 18:14 от Titina

# 129
  • София
Тия тъпи кърпи така и не получих. Не стига, че се подведох по вашата истерия за чистота  Laughing, викам си че ще попочистя малко повечко от обикновеното заради тях, че иначе мнооого мразя да чистя, пари дадох, а те не са дошли още. Платени са на 8.12, мина време и за диспути, че бях забравила за тях тотално, понеже нали съм чистница и само тях чакам.  Mr. Green
Имаш време за диспут срока е 45 дни  от плащането Peace срока ти е до утре Деиствай
Oказа се, че на 6.12 съм платила кърпите, така че е късно вече. Нема да чистя повече тогава. Crossing Arms

Здравейте момичета.
   Аз пък се навих да си поръчам това.http://cgi.ebay.at/Erotik-Buegelbrettbezug-Penis-Buegelbrett-Bez … sh=item35a62a4b59 Embarassed
  Само дето не можах да разбера как точно.
  Бих искала да попитам,дали някой може да го поръча вместо мен?Ще пратя сумата предварително.
  Поне в Ми Тойса така правех.
М'чи то няма срамно де, дори няма никакъв пенис, само лъжат в заглавието.  Mr. Green
Дуранго е голям немски приятел, може и да се навие да поръча. Mr. Green

# 130
  • Montana
Искам да питам тези дето плащат с пейпал, как избират валутирането да става чрез банката (или картата,ако е виза), а не с пейпал (чрез пейпал е по-скъпо). Предварително ли става при регисрацията пейпал, или при самото плащане?

# 131
 М'чи то няма срамно де, дори няма никакъв пенис, само лъжат в заглавието.  Mr. Green
[/quote]
пак че не ме караш да дам моя снимка да си лепне на дъската за гладене ...

# 132
  • Sofia
Това го знам и съм го направила,но Пейпал се оправдават,че в тяхните условия пишело,че не били отговорни за части от плащания и за депозити и всъщност това ме притеснява да не кажат и на банката за останалите 250 паунда
Иначе с основните нямах проблем срещу такса от 48 евро и 25 паунда ми ги върнаха

# 133
  • София
Е как да предлагам нещо, дет' не съм го виждала.  Mr. Green

# 134
[/quote]
             Е ,тогава ще чакам решението на Дуранго........
              За поръчката,естествено  Grinning
      Ами , има пенис..... Ето http://cgi.ebay.at/C24-BUGELBRETT-BEZUG-Stripper-Strippender-Man … sh=item518c7fe520  Embarassed
  Аз по-скоро искам нещо подобно да поръчам,но незнам как да вляза в каталога.

Общи условия

Активация на акаунт