® E-bay - тема 45

• 38 927
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
  • Шумен
Корея е извън ЕУ. Ще платиш 20% ДДС (за покупки над 30 лв.), а над 150 евро и мито, ако покупката е от юридическо лице Peace.

# 556
  • Разпиляна във въображението
Корея е извън ЕУ. Ще платиш 20% ДДС (за покупки над 30 лв.), а над 150 евро и мито, ако покупката е от юридическо лице Peace.

Има ли възможност да не стане това?

# 557
Има ли възможност да не стане това?

Има мааалка вероятност  Mr. Green да. Ако е малък пакет (до 1кг и нещо), може да го получиш директно в локалната ти пощенска станция. Ако е нещо по голямо ще отиде на митницата и ще платиш ДДС, разбира се и по-малък пакет да е, винаги може да решът да го дадът на митницата.  Peace Горе долу при малките пакети е на късмет ("тука има, тука няма, ДДС"  Mr. Green ).

# 558
Днес маи прекалих с въпросите си, но моля за помощ по-добре владеещите от мен английски. Получих това от един търговец от когото си купих фотоапарат
 I'd like to take this opportunity to thank you for your interest & purchase of our product. I am sorry to have to inform you that the wrong model of camera was shipped to you on the 29th Jan. I will process & ship out the correct camera to you on Monday/Tuesday next week. Once you receive the 1st camera, could you please ship the item back to me at 33a Parknamore Heights, Ballincollig, Co. Cork, Ireland & I will refund you for the shipping cost. I apologise for any inconvenience during this purchase & thank you in advance for your understanding. Please reply by return of this message (via Ebay). Thank you.
От което разбирам, че е объркал моята поръчка и моли да му я върна. Отговорих, че ще я върна когато пристигне, а той ми е пратил това
Sorry for the mix up. I will process & ship the correct item on Monday / Tuesday & will send you a shipping confirmation. Shipping normally takes 7-20 working days (not including weekends or public holidays). Once you receive the first item, please ship item back to: 33a Parknamore Heights, Ballincollig, Co. Cork, Ireland & send me a shipping confirmation. I will refund you for the return postage cost to your PayPal account. Sorry for the confusion & thanx for your understanding. Please reply by return of this message. Many thanx
В крайна сметка какво да разбирам, че той се е заблудил и всичко е наред или не

# 559
  • Варна
Пише, че понеделник/вторник ще ти прати правилния модел.
Като получиш първата пратка (грешния модел), да му я пратиш обратно, той ще плати пощенските.

# 560
С две думи- И в двете писма, ти пише, че в понеделник-вторник ще ти прати правилният модел, а те моли, като дойде грешният, да му го пратиш на еди кой си адрес, той ще ти върне парите за пощенските после.Извинява се за неудобството и благодари за разбирането.  

# 561
И аз ви благодаря

# 562
Това, което искам да купя е като луксозен дебел тефтер. Адреса ми в ибей е в Англия. Дали не е по-добре да изчакам повече докато го получа през Англия, но да избегна евентуалното ДДС newsm78

# 563
Това, което искам да купя е като луксозен дебел тефтер. Адреса ми в ибей е в Англия. Дали не е по-добре да изчакам повече докато го получа през Англия, но да избегна евентуалното ДДС newsm78

Каква е цената?
В Англия също се плащат някакви такси, когато са надвишени дадени суми.

# 564
Каква е цената?
В Англия също се плащат някакви такси, когато са надвишени дадени суми.

Засега е 15 лири

# 565
Като че ли по-добре до тук да го поръчаш. То е дребно нещо, и може и да не ти искат ддс. Пък и можеш да пробваш, да помолиш продавача, да напише че е по-ниска сума.

# 566
  • Варна
Хммм, попаднах на това...

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=230206613087

Какво мислите, мами?  Hug

# 567
  • София

не рискувай, тези таблетки обикновено са пълни с хормони, които влияят на инсулина и щитовидната жлеза.... Sick Де да беше толкова лесно.Ама не е..

# 568
Като че ли по-добре до тук да го поръчаш. То е дребно нещо, и може и да не ти искат ддс. Пък и можеш да пробваш, да помолиш продавача, да напише че е по-ниска сума.

Благодаря. Ще говоря.

# 569
  • Варна

не рискувай, тези таблетки обикновено са пълни с хормони, които влияят на инсулина и щитовидната жлеза.... Sick Де да беше толкова лесно.Ама не е..

оохххх, иска ми се да е лесно.... Embarassed Embarassed Embarassed няма да рискувам  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт