® E-bay - тема 45

• 38 889
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Мирама, тази карта от блокираният ти акаунт ли е? Да не би това да е проблема?

Става въпрос за пей пал акаунта ми, там добавям картата. )))

Flash*, да, виза електрон е, но използвах предишната без никакъв проблем и без да я верифицирам. Тази просто е новата (старата изтече), но не я бях ползвала до сега.

Ако предишният ти, блокиран акаунт, е бил свързан с този с Пейпал - няма да ти позволи да добавиш карта.

# 631
Момичета, моля Ви да ми помогнете- нещо не съм се доразбрала с продавача относно шипинга и сега ми иска 2 паунда допълнително, но нещо не мога да намеря такава опция в пей пал акаунта ми за плащане отново към продавача, нито в ибей. Някой знае ли как да ги доплатя?

# 632
  • Sofia
Момичета, моля Ви да ми помогнете- нещо не съм се доразбрала с продавача относно шипинга и сега ми иска 2 паунда допълнително, но нещо не мога да намеря такава опция в пей пал акаунта ми за плащане отново към продавача, нито в ибей. Някой знае ли как да ги доплатя?
прати му ги със сенд мъни на мейла през пейпал

# 633
здравейте.интересува ме има ли мито и ддс при пазаруване от ebay.co.uk

# 634
здравейте.интересува ме има ли мито и ддс при пазаруване от ebay.co.uk

Няма от Англия и от държавите-членки на ЕС.
Ако стоката, която искаш да купуваш обаче е листната в ebay.co.uk, а пристига от държава извън ЕС - има.

# 635
имам и още 1 въпрос че да не взема да изгоря

Item location: - мястото откъдето се праща ли е  ?
Post to:   това ли е мястото до където пращат дадения артикул ?

# 636
Алекс1, проблема не е от сега, преди 2-3месеца също опитвах да добавя същата карта.
А и двата акаунта, този в пей пал и този в ибей нямат нищо общо по принцип. Това са 2съвсем отделни неща.
Просто пей пал си е система за разплащане и няма значение какво и от къде плащаш от там.

# 637
имам и още 1 въпрос че да не взема да изгоря

Item location: - мястото откъдето се праща ли е  ?
Post to:   това ли е мястото до където пращат дадения артикул ?

Да.

# 638
  • В сърцето на ММ
Моля ви за съвет ,ако на някой скоро му се е случвало.Платих днес стока,но колбичката ми стои,а пък имам писмо от Пейпъл ,че е платено.Не знам как да постъпя-да канселирам плащането и да платя отново или да изчакам .В Пейпъл плащането стои unclaimed.Писах на продавача да си приеме парите,но нямам отговор.

# 639
  • Варна
Изчакай, може би продавача още не е приел плащането и затова стои с пясъчния часовник.
И на мен се е случвало, но до 1 ден се оправя. Щом имаш потвърждение от Пейпал за транзакцията - няма проблем  Peace

# 640
Здравейте.Искам да ви попитам понеже за първи път използам услугите на Емпреса, като им изпратите мейл с данните си и , че очаквате пратка как разбирате дали е получена пратката, кога, получавате ли някакъв отговор от тях?Притеснявам се понеже не получавам отговор от продавача и фактура не получих и евентуално да не изтърва срока за диспут, ако не пристигне пратката на адреса на Емпреса.Благодаря ви

# 641
Тинка, от кога ти е пратката мила?
Нали знаеш че срока е 45 дни.
По принцип Емпреса не отговарят на такива запитвания по мейла. Наскоро гледах че имат нова опция, да те уведомяват за получена пратка, и т.н. но срещу заплащане. Иначе научаваш дали са ти тук нещата, като дойде курса, и качат списъците по градове.

# 642
Алекс1, проблема не е от сега, преди 2-3месеца също опитвах да добавя същата карта.
А и двата акаунта, този в пей пал и този в ибей нямат нищо общо по принцип. Това са 2съвсем отделни неща.
Просто пей пал си е система за разплащане и няма значение какво и от къде плащаш от там.

Мирама, от около месец Ибей имат ново изискване - да си свържеш акаунта в Ибей с този в Пейпал. И някои продавачи задават изискване купувачът задължително да има акаунт в Пейпал. Тогава системата не те пуска да наддаваш въобще.

# 643
Алекс1, ами аз не съм го свързвала, освен ако не са го направили автоматично (но едва ли).
Така или иначе с пей пал плащам и на доста други места. )
А и реално едва ли са много хората, които пазаруват от ибей, без да имат пей пал.

# 644
  • В сърцето на ММ
Amar ,благодаря ти много за отговора.  bouquetЩе изчакам до утре.

Общи условия

Активация на акаунт