® E-bay - тема 45

• 38 866
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
Момичета,моля за помощ!
Получих обувки от Ибей,които на снимката са червени,но про мен пристигне бебешко розово.Цветът не е никак лош,но е безкрайно различен от това,което е снимано и което аз искам,разбира се!
Какво ще ме посъветвате-предполагам,че няма да се зарадват,че искам да върна стоката и няма да си получа парите обратно по леснен начин...

# 691
В обявата какъв цвят е написано, че са?

# 692
Pink,ама то от пинк до пинк разликата е огромна,на снимката са съвсем различно пинк...

# 693
Няма какво да направиш. Щом си пише пинк, ти защо реши че са ред? Явно от снимките. Но те нищо не значат, трябва да се чете описанието, защото понякога слагат един продукт, но предлагания се оказва съвсем друг цвят. Аз точно преди малко гледах един сутиен, много хубав, в черно, и чак като зачетох описанието, се оказа, че продавания е бежев.
Ако в описанието пишеше че са червени, но ти получиш розови, можеше да пуснеш диспут. Но си е пишело че са розови, и те са такива. Без значение какво розово, момичето не е дало грешна информация. Можеш да ги пуснеш тук, може някой да ги хареса.

# 694
Момичета, много внимавайте с ebay buyer protection. Има много обяви ( с локация на стоките във Великобритания), които го оферират това. Прочетете си внимателно условията. Дори измамниците са направили чат подобен на истинския в ebay, само дето малко се различава формата му. Пазете се.
за какво става въпрос

# 695
Няма какво да направиш. Щом си пише пинк, ти защо реши че са ред? Явно от снимките. Но те нищо не значат, трябва да се чете описанието, защото понякога слагат един продукт, но предлагания се оказва съвсем друг цвят. Аз точно преди малко гледах един сутиен, много хубав, в черно, и чак като зачетох описанието, се оказа, че продавания е бежев.
Ако в описанието пишеше че са червени, но ти получиш розови, можеше да пуснеш диспут. Но си е пишело че са розови, и те са такива. Без значение какво розово, момичето не е дало грешна информация. Можеш да ги пуснеш тук, може някой да ги хареса.

Е,пратих им известие,ще разчитам на тяхното благоволение...Снимките наистина са некоректни,там също са розови,но доста различно от това,което получих...
Не вярвам наистина да се зарадват на това,че искам да ги върна,ако откажат,ще пробвам и с диспут Wink

# 696
Ти си пробвай, нищо не губиш.

# 697
Благодаря ти ,Ava!  bouquet

# 698
  • София
Уф,много се ядосах.Спечелих и платих едни ботуши на 25 януари.Днес питам момата кога ги е пратила,а тя ми отговори - вчера.Егати 10 дена след като съм ги платила #Cussing out

# 699
Присламчвам се към вас с въпрос Confused
Купих от ибей ето тези шнолички http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1303458 … 584#ht_1971wt_939
Платих на 21 Декември с пейпал и веднага получих фиидбек от продавача. Стори ми се странно, но понеже е едва втората ми покупка от ибей, не обърнах внимание. Минаха 44 дни от тогава, а още не съм получила тези шноли. Току- що писах на продавача за да го информирам. Въпросът ми е да отварям ли веднага диспут, или да изчакам до утре. И в ибей ли да отворя диспут, или направо кейс в пейпал?
Много ще съм ви благодарна за помощта!

# 700
Сега отвори, тръгваш от е-бей, ако трябва те прехвърля в пейпал.

# 701
 Twisted Evil Срока е изтекъл на 2 февруари  #2gunfire Къде съм бляла!
На всичко отгоре преди няколко дни получих известие за малък пакет в пощата и бях сигурна, че са шнолите. Снощи взех пакета - оказаха се снимки от фотобокс.
Сега в ибей ми изписва да се свържа с продавача, за да решим спора между нас. Какво да правя? Ако не ми отговори продавача, ще му оставя негативен фиидбек  Crossing Arms

# 702
... на снимката са червени,но про мен пристигне бебешко розово....
Ще подкрепя мнението на Авчето  Peace и да кажа, че миналата година по същия начин пристигна една рокля на дъщеря ми....
В къщи я снимах отново и наистина се разминават цветовете  Crazy

# 703
А пък аз да дам фийдбек за Ъговете! Страшно удобни са ! Леле , сигурно няма да ги сваля до края на зимата ! По принцип ходя на високи токове, минимум 7, 8 см. Всички ботуши са ми толкова високи . Не съм ходила на ниски обувки от години . Тези ботушки са обаче страхотни  и най-вече пазят супер топличко !

Единственият им минус е, че малко ми се плъзгат по педалите докато карам, но това е сигурно , защото не съм свикнала да карам без ток!

# 704
Все едно за мен пишеш.И аз все съм на едни сантиметри, не е истина.
И все ги мисля тия ъгове, и вчера като каза че и доставката може да се комбинира още повече се зарадвах. Само се чудя с какво бих ги носила. Ти с какво ги облече? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт