Уреаплазма

• 310 107
  • 915
  •   1
Отговори
# 705
А знаете ли дали може да се даде урина за изследване на уреаплазма ....ние вече четири антибиотика пием и сега след 3 седмици контрола дано вече се е излекувала много е упорита подяволите  .

# 706
Miroslawa12 Да, можеш да изследваш урина.

# 707
Благодаря ви.

# 708
Момичета, в крайна сметка уреаплазмата пречи ли на забременяването според вас? Защото има много дами, които са забременели успешно с уреаплазма.
🤔🤔🤔

# 709
Аз забременях с уреаплазма след 6 месеца опити. Незнам дали периода има причинно-следствена връзка, но изкарах безпроблемна бременност и родих по желание планово секцио. Въпреки това, ако имате възможност при желание за бременност я излекувайте.

# 710
Аз знаете ли какво мисля? Ако уреаплазмата ви е като инфекция от 6-10 месеца, т.е. не е повече от година, тогава според мен се забременява, но ако ви е от по-дълго време - очевидно пречи на зачеването. Това просто си е мое предположение на база на различните гл.точки и ситуации ✌☺ Успех на всички!

# 711
  • София
Момичета, в крайна сметка уреаплазмата пречи ли на забременяването според вас? Защото има много дами, които са забременели успешно с уреаплазма.
🤔🤔🤔
Никое възпаление не пречи на самото зачеване, но всяко едно, носи риск за износването, бременността и да увреди плода / вкл. и да причини аборт/.
Когато се цели зачеване, риска трябва да се свежда до минимум.

Най-общо - ако риска се падне на теб, дали ще си спокойна, че риска е само 1%?!

# 712
съгласна съм, че трябва да се взимат мерки и чекването да е системно, а не във всеки фатален случай. Само с редовни прегледи и информираност, можем да свеждаме рисковете до минимум. Така мисля аз. По отношение на уреаплазмата и това, че е пречка за зачеване, нещата са много противоречиви. Склонна съм да мисля, че когато е отдавна, т.е. не е лекувана поради най-различни причини, става наистина пречка, защото уврежда важни компоненти като например маточните тръби.
Мен лично, ужасно много ме е яд, че жени, които искат да забременеят, не успяват, а ромките /като най-ярък пример/, раждат и даже не помнят колко дечица имат. Господ да ми прости, момичета, но животът не е справедлив.
Бъдете живи и здрави и от сърце желая на всички да станем майки и да се насладим на всеки момент от майчинството!
✌✌🍀🍀☺☺

# 713
🤔🤔🤔
Според мене пречи не на забременяването с на износването на плода защото тази бактерия унищожава плода....поне така съм чела .....и тръбите също  ...ние 7месеца се мъчим да я излекуваме и чакаме контрола три седмици след спирането на антибиотика.Дсй Боже сме я излекували  след седмица ще пускам контрола.Успех и на вас момичета дано вдички се похвалим с дечица.

# 714
От сърце ти го пожелавам!!! ❤❤❤

# 715
Момичета според вас ако занеса урина ама не сутрешна в Пловдив Гениката ще има ли вярен  резултат тъй като те са от 14 часа  а ние сме от Пазарджик или някъде другаде да знаете в Пловдив така подробна уреаплазма двата вида да правят в кирм звънях казаха че не можело с урина ......което не е е вярно ......

# 716
Урината трябва да е сутришна. Директно уринираш в контейнера без да се миеш, както е при стерилната. Може ако искаш да я съхраняваш в хладилника докато я занесеш. Аз когато носих не съм я съхранявала в хладилник, но не беше толкова топло.

# 717
Освен така да направя ще я сложа в хладилника и ще я занесем ние сме на половин час от там

# 718
За мое щастие резултатът беше отрицателен.

# 719
Браво дано и ние вече....

Общи условия

Активация на акаунт