Отново за АБКМ

• 141 237
  • 2 516
  •   1
Отговори
# 75
Не съм запозната добре с това какви трябва да са резултатите, но като ги сравнявам с нашите май нямате алергия. Какво коментирахте с доктора.

# 76
Мама Вики, ако нямаше нищо щеше резултата е негативен. Може би има дразнение от млякото, но не в степен алергия. Наистина нашите резултати са в пъти по-ниски от вашите. А лекар по-рано от понеделник не мога да намеря, така че все тъй ми е нервно и напрегнато. Sad А какви бяха симптомите при вас?

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 16:36 от tan

# 77
Симптомите са постоянни обриви /атопичен дерматит/ и слуз в акото, което не е чак толкова много и не ме притеснява толкова както обрива. Имаи предвид, че при толкова малко бебе и кръвните резултати не се на 100% верни, а по-скоро ориентировъчни, така че вашето едва ли е точно алергия и може би с няколко месеца диета нещата ще се оправят.

# 78
Сега вече след като говорих с лекар със сигурност казвам, ние нямаме АБКМ. Не че ми стана по-спокойно. На всички вас желая успех в борбата, а аз съм сигурна че това се израства. За съжаление трябват повече нерви и търпение, но се надраства. Успех на всички! Hug

# 79
# 80
Тан много се радвам за вас. Дано бебечо е добре за напред.
Другите бебчета как са , пишете ими ли подобрение на симптомите, как се справяте с диетите.
Вики от около 10 дни през ноща се събужда по 5-6 пъти. Давам и да суче и след това се почва едно пъшкане, извиване, понякога я чувам да пръцка и това продължава около половин час докато се успокои и пак заспи, след 2 часа пак се събужда, суче и пак мрънка и така цялата нощ. Мисля си дали не я боли коремчето и дали не е свързано с алергията. Моята диета е толкова стриктна, не си позволявам нищо забранено. Вашите бебечета спят ли си през ноща. От какво мислите, че може да е това,  вече не се наспивам и се чувствам много изморена.

# 81
Тан - чудесно - много се радвам! Hug

Мама Вики и ние сме така - едно непрекъснато напъване, въртене, отказване на храна, после пък голям апетит, аз също си мислех, че може да я боли коремчето заради алергията, но като говоря с мои познати, чиито бебчета нямам алергия, а са на тази възраст - май и те правят същото. Може би се превъзбуждат и разсейват много повече, когато стават по-големи- знам ли!? newsm78

Ели - аз се изказах много против аквасорс, но не съм искала да кажа, че моето мнение е миродавно - напротив всеки сам преценява дали да ги взима или не - още повече, че ето при вас действат - много се радвам за което! Просто имам лош личен опит с подобни добавки и сега са ми болна тема! Simple Smile Това си е мое мнение, но се почувствах длъжна да го кажа, а иначе всеки сам си преценява, като чуе няколко за и няколко против - може пък аз да съм изключение, а на всички останали да действат добре! Между другото - темата в дира, в която ти така подробно даваш съвети, съм я пуснала аз и използвам и тук възможността да ти благодаря за което!  bouquet  bouquet  bouquet

# 82
Не зная дали ще ви донесе успокоение, но Моника беше така поне до края на 5-я месец, с тази разлика, че никога не е отказвала храна. Но това напъване, извиване, пръцкане и пр. е същото, както го описвате, а ето при нас вече е доказано че нямама АБКМ. А вашите бебета повръщат ли в тези моменти?

# 83
Tan, много е радвам че при вас всичко е наред

Ние утре ще водим Марти да го боцнат и дано до няколко дни резултатите да станат готови

Поздрави на всички мами и бебчета  Hug

# 84
Ali_vr , стискам палци. Да пишеш като са готови резултатите. Успех! Hug

# 85
Успокоихте ме, че поне това не е от алергията. Тан, Вики не повръща въобще от както се е родила не е повръщала, с изключение на малко с оригането. Аз по принцип като започне да прави така през ноща и пускам сешоара и тя веднага млъква и много бързо заспива.

# 86
  • Видин
Ние освен слузта тогава, сега сме с адски червени и пъпчести бузи. Давам за пример снимка, намерена в нета, но изглежда по същия начин:
http://www.foto.bg/data/500/medium/IMG_08891.jpg
 Confused

# 87
Привет - ходихме на консултация при алерголог!
Само да кажа:
Боза, халва, слънчогледови и тиквени семки, ряпа и цвекло - категорично не можело! Sad
Може КАЙСИИ - това ме учуди, но щом може - отварям веднага един компот! Grinning

# 88
Стига, моля те! Че това са основни мои храни в момента! Халвата ми е единственото сладко нещо, а със семките си залъгвам глада!
Кой алерголог ти го каза?

# 89
  • София
Боза, халва, слънчогледови и тиквени семки, ряпа и цвекло - категорично не можело! Sad
От 2ма лекари очаквам да чуя 3 мнения. Халвата я ограничих, защото много от производителите слагат растителни масла. А за слънчогледовите семки просто ми е много чудно?!? То по тая логика трябва и олиото да забранят ooooh! Най-гадното е, че всеки лекар ти казва това-не, това-да, а никой не обяснява защо. Примерно ми казаха никакви плодове съдържащи хистамин, но в същото време в бирата има, а никой не казва нищо за нея. А за цвеклото явно сте прави, защото вече от доста места казаха, че не трябва.

Общи условия

Активация на акаунт