До МАЙ много не остана, кой ли ден ще стана мама? №13

• 19 694
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
ох този сайт така ми влезе в главата, а някой има ли мнение за тази помпа, много изгодно излиза от сайта http://direct.asda.com/Tommee-Tippee-Closer-to-Nature-Breast-Pum … 1,default,pd.html
този линг където ви го пуснах, мацката пише че доставката до 2 кг. излиза 10 лв.+ доставка до София.

# 91
  • Русе
Добра вечер!
Славчето,   bouquet .Страхотно оформена темичка, отново.
Синя птичка, по въпроса ти за педиатрите и аз днес точно за това разпитвах моя приятелка, която има момченце на 5 мес. Тяхната е д-р Стефка Стефанова. Във 2-ра поликлиника, само че долу до тото пункта с/ у Евас. Те са много доволни за сега от нея. Мисля, разбира се, да се поинтересувам и за други лекари.

# 92
Здравейте!

Темата е просто прекрасна Славчето bouquet!

Относно залъгалката въпроса е много широкообхватен  Mr. Green ! angelka купи каквато ти хареса в магазина според месеците, пък то няма гаранция че ще ти трябва затова няма да ти трябва повече от 1бр за проба първоначално
dilqnkaa само съм чувала че най-добрата помпа е бебето, но това не се отнася за мен де...та...не се изхвърляй, защото може дори да не ти потрябва ако се справиш с кърменето...ази изглежда добре на снимката...аз лично съм доволна от Авент(ръчната), но не съм ползвала друга, а повечето ми приятелки са ползвали автоматичните и казват че са много доволни...виж и аз трябва да ги попитам за марката, че на мен ще ми трябва 100%.
Кученцата милички пумиарчета...даааа...горките те! Какво са виновни че се множат ежеминутно , че са непрекъснато освирепели и гладни и като мине някоя майка с дете сърцето и влиза не в гащите, ми незнам къде точно...пък да не говорим ако тръгнат към нея и няма никой наоколо...а и ако майката е бременна...айй...ПЪЛНО ЩАСТИЕ....ПАЗИ БОЖЕ да реши че може да те гризне по крачето или да отхапе ръката на детето...защото те миличките не са само малки като мишчици, А има и големи , не че от малките не можеш да очакваш нищо де....изобщо не съм им фенка...мен ако питат да ги приберат ако искат по къщите си хората които ги харесват и да не ги пускат навън за да плашат хората по улиците или ако никой не прояви желание ..... оффффф. ooooh!  това ми е болна тема...не ги понасям....

Спокойна вечер....вече почна "Незабравима" Joy

# 93
Пухкавелка, кучетата не са виновни, че някой ги е изхвърлил и са останали гладни. Но да, аз съм "ЗА" и то с двете ръце да се прибират по кучкарници и да се умъртвяват, защото не е редно да плашат и хапят хората.

Аз лично нямам куче, в апартамент - няма и да имам. За мен куче не се гледа в апартамент. НО ако някой ден имам - не бих го изхвърлила.

# 94
  • Sofia
Хей-хей, човек на зъболекар да не отиде - нова тема (прекрасна, Славче   bouquet) и 7 страници  ooooh!  
Хи-хи и не само аз съм "луда" на тема храна  Joy
Toche, онзи ден си купих тиранти от Бокал и днес ги пробвах - родих се  Peace Сядам, ставам, дънките се връщат в изходна позиция  Mr. Green Малко не трябва да се събличам пред хора, но напоследък не ми се налага често  Mr. Green А, и до WC е по-дълга процедурата, но пак не е голям проблем  Peace
angleka, Габи ползва каучуковата на Chicco. Нищо не разбирах и в началото бях накупила само тази марка. Един ден харесах една друга и реших да разнообразя. Да, ама той веднага я изплю  Crossing Arms Оказа се, че харесат ли някоя - друга не приемат. Поне така разбрах аз тогава  Thinking

Не се сещам какво друго исках да напиша. Аз от кометирания сайт си харесах комплект шишета на Авент  Peace

А, да, за парковете - аз съм в Княжево по баира, всичко ми е далече, но нищо не ме отказва- където се заформи група - там сме  Peace И до Младоските градинки съм ходила със съфорумки  Grinning

# 95
Пухкавелка, кучетата не са виновни, че някой ги е изхвърлил и са останали гладни.
Аз не ги обвинявам за нищо...просто това си е голата истина!
Но да, аз съм "ЗА" и то с двете ръце да се прибират по кучкарници и да се умъртвяват, защото не е редно да плашат и хапят хората.
това искат всички, най-много АЗ,  Naughtyно никой не предприема мерки
 И аз вчера бях на зъболекар...сложиха ми лидокаин само(доктора каза без съдосвиващи-адреналин и норадреналин ) и метнах 140лв за 2 пломби... #Crazyнаистина одавна не бях ходила, но не е ли малко скъпичко, колко ви взимат на вас???? newsm78

...сложих и аз няколко празнични снимки на тумбачето  ми в албума  Blush

# 96
  • Под кленовите дървета
Евтанизират се само болни и агресивни кучета!
От къде накъде ще искаме да се евтанизират всички, които са имали нещастието да се родят бездомни - ако това е, което твърдите, то това е ужасно! Всеки е страдал от бездомни, но да се убиват, без да са агресивни - не го приемам!
На някой да се е случвало да види как се умъртвява куче? Или някой да е виждал в какви мъки си отиват тия животни?
Спирам темата, защото ще влеза в полемики, в които не бива, ще кажа неща, които не бива и само мога да си навредя.
Винаги ще има хора от двете страни на барикадата - ЗА умъртвяването и Против евтаназията.

ерки
 И аз вчера бях на зъболекар...сложиха ми лидокаин само(доктора каза без съдосвиващи-адреналин и норадреналин ) и метнах 140лв за 2 пломби... #Crazyнаистина одавна не бях ходила, но не е ли малко скъпичко, колко ви взимат на вас???? newsm78

Ами ако е направена качествено една пломба, добри са парите. На мен за художествено изграждане ми взимат са един зъб 150 лв Embarassed

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 21:32 от jasmin_veni

# 97
  • Перник
Здравейте момичета.Ползва ли някоя от вас възглавница за бременни и ако да нека сподели дали наистина са удобни.Много ми се иска да си купя но се чудя дали си струва паричките около 60-70 лв са.

# 98
  • Русе
Бря,бря!Чак сега успях да ви изчета! ooooh!
АниК, много полезна информация за храните. Peace Само да допълня,че киселото мляко Елена също не е много за предпочитане.Много близък човек  работи там.Да не говоря ,че получаваха готов кашкавал от Украйна с доста съмнителен произход,може и да е от радиоактивните райони newsm78 тук само опаковка Елена му слагаха. Аз спрях да купувам Елена,а моята близка си кваси в тях домашно.....абе не знам и в другите заводи,какво правят,може и същите шашми. Знам,че Пършевица са добри.Вкъщи сега ядем Сердика ,сиренето им също е добро,произвеждат го в Добрич. Peace За сметана те питах за течна,ама и аз съм на мнение,като теб,че няма свястна на нашият пазар. А топенето сирене на Жоси е пълен боклук,да ме извини vivid v. Embarassed
Мен 2 дена ме няма ,а толкова силно ново присъствие.  Grinning
verano azul ,tanq malinova,vili 7 ,buni , хабиби,nova5 Добре дошли в отбора!На финала леко раждане и здрави бебчета.
Тъй ,още какво  newsm78 За пишкането и аз съм голяма пикла,още от небременна ,а сега ептян!
tanq malinova аз първо ще ти препоръчам д-р Бойчев от гр.Тутракан. Peace Но ако много държиш да е от Русе доктора бих ти препоръчала Д-р Шишкова.
Синя птичка ,много е трудно с педиатрите и аз съм в процес проучване.Вече смених една сега сме при д-р Антонова в първа поликниника тя практикува и хомеопатия,но е доста странна ,като характер.Бях се издразнила страшно много от нея,но така и не намерих с ,кого да я сменя.
Пухкавелка ,преди Коледа ме нападна улично куче,бях с малкия.То по-точно него искаше да сръфа,ама аз реагирах,хванах го и го вдигнах нависоко,зад гърба си.Почнах да крещя ,разни хора се стекоха на помощ и кучето се уплаши и избяга.Слава Богу не ни ухапа,но аз много се уплаших,а по принцип не съм от плашливите.Това ми се случва за 2-ри път с малкия.А за хигиената,манталитета и съзнанието ни нямам думи.Много сме назад и сме много жалки! Rolling Eyes Стана дълго! Лека вечер на всички,че ние от днес сме отново на Детска градина след месец и половина отсъствие и трябва да влизаме в релси с режима! newsm46
Съжалявам за правописа,ама бързах!

# 99
  • София
И аз най-после да се добера до темата. Много шеметно започна тази година.

За протокола и аз съм в Лозенец, така че Южния парк или Борисовата с превес към Южния като че ли. Кварталните градинки и те са добре оттренирани.

Пазете се много момичета, че много вируси щъкат. аз капитулирах с болно гърло и кашлица, а съпругът ми със хрема. Днес и утре ще си работя от къщи и се лекувам с бабини деветини, пък да видим дали ще има ефект.

Забелязах , че ходите на лекции в мола на Стамболийски. Кой организира тези лекции и къде може да се види програмата. На мен с миналата бременност някои на 9 месеца ми бяха доста полезни. особено тази за дишането.

Приятна вечер!

# 100
Нова тема и 7 страници за няколко часа... доста добре се справяте.
Първо да кажа за зъболекаря - свекър ми е зъболекар и откакто забременях, полага особени усилия за здравето на моите зъби. Гинеколожката ми специално напомни да си следя зъбите тези месеци, и аз съм на мнение, че не трябва да чакаме да родим, за да си оправяме зъбите, защото те сега са още по-крехки, а да се действа сега - а всеки зъболекар трябва да знае кои процедури, лекарства и упойки са безопасни за бременни жени.
За кучетата и аз да се изкажа... като човек, живял на две коренно различни места в това отношение. Тук бездомни кучета няма - може да не е за вярване, но аз откак живея тук нито едно бездомно куче не съм видяла. Има си специални паркове за домашни кучета, и забележете - във всеки от тези паркове има станция с торбички (ако случайно си нямаш, но тук всички стопани на кучета си имат), и кошчета, в които да изхвърляш боклуците. Изпражнения по земята аз никъде не съм видяла, дори и в градинките. Има дори малки ниски чешмички с вода за кучета, от където могат да пият вода, или да ги измиеш, и отделно има заградено с ограда място в парка, където можеш да пуснеш кучето без каишка - иначе навсякъде другаде без каишка не е позволено. За бездомните кучета има отлични условия в приютите, и тук е голяма практика хората да си осиновяват от там, а не да търсят и купуват породисти кучета.
В България нямам думи за бездомните кучета - толкова ли е трудно да стане като тук? Като стопанин на куче, не искам и да си помисля за умъртвяването на тези кучета - не е това начинът. Но трябва да има приюти и животинчетата да бъдат прибрани. Те не са виновни за нищо, и не е на човека работа да им решава съдбата като ги убива примерно. Иначе знам за многото ужасни случаи за нападения от кучета, сестра ми дори два пъти са я нападали и се беше прибрала с разпрани дънки и разкъсан крак. Но за всичко това сме виновни ние и управата ни, и е крайно време тая държава да направи нещо по въпроса. Не знам някъде другаде съобщават ли по новините, че дете или човек е бил убит от бездомни кучета, а това за съжаление в България сме го чували много пъти. Думи нямам...

# 101
  • Перник
Момичета сега видях една в нета която била най евтина на бертони но не знам колко е голяма ето и линк за тези които се интересуват. http://bebcho.bg/bg/details.php?id=2023
Тази ми се струва по добра и по голяма но цената и е много висока. http://www.spelta.biz/mothers_hose.php

# 102
herzog , вижте, никой не говори да се убиват невинни кучета, говорим за евтаназия на кучета, които нападат хората. Аз лично обожавам кучета и да си призная ги храня... сърце не ми дава да ги гледам гладнички.

aemi , странно на едната пише 5 кг, а на другата 0,5кг? ММммм има симпатични неща в този сайт =), който си дала Simple Smile

# 103
темата за кучетата ми е ужасно болна Sad
Херцог, за това което описваш си мечтая от малка. Разликата е ужасяваща.
Мен също ме е хапало куче, даже беше домашно, но никога не позволих този страх да ме завземе. Скоро ни се случи да се спуснат кучета срещу мен и майка. Тя инстинктивно подскочи, уплаши се, сигурна съм, че ако не бях с нея щеше да хукне и да стане лошо. Аз обикновено ги успокоявам, като почна да им говоря.
А тук няма кой да поддържа детските площадки, пък за градинки за кучета да не говорим. Дори и да обвиняваме "управлението", тези неща зависят най-вече от хората. Тук или ни мързи или не ни се занимава  Stop

# 104
  • Под кленовите дървета
Само да допълня,че киселото мляко Елена също не е много за предпочитане.Много близък човек  работи там.Да не говоря ,че получаваха готов кашкавал от Украйна с доста съмнителен произход,може и да е от радиоактивните райони newsm78 тук само опаковка Елена му слагаха.

Това е добре, че го казваш, че на нас един вет. лекар ни обясняваше, че било мнооого чисто, понеже от него взимали ваксините и беше сигурен, че ваксинират добре кравите. Ама то след ваксината, какво се случва с това мляко, всъщност никой не знае.

herzog, при нас нещата ще се променят, когато се промени манталитета на хората, че "това не е моя работа". И когато се налагат глоби, защото иначе няма как. Аз например искам да знам, на кого аджеба да сигнализирам, че съседи си хвърлят боклука през балкона. И като сигнализирам, кой ще им наложи солидна глоба.

madelix много правилна ти е реакцията, само да вметна - никога не се усмихвай на куче, което лае, защото като му покажеш зъбите си, за него е знак за агресия и ще атакува Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт