Мнения за 8 ОДЗ Таврия и 7 ОДЗ Детелина?

• 27 431
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
  • София
От мен, един много положителен глас за 07 ОДЗ  Peace
Учителките, които се паднаха в нашата група са страхотни и успяват да обърнат внимание на всяко дете, въпреки че групата е голяма  Peace
Директорката също е много оправна и принципна жена, много я харесвам като личност и професионалист.

# 31
Момичета, давайте с отзивите за 8 ОДЗ в темата и сигналите за финикийските знаци където трябва.

Познавам директорката. Не винаги сме на едно и също мнение, но ако някой някъде раздава и приема финикийски знаци е някъде на друго ниво, а не на ниво градина. Лично мнение, не ангажирам никого с него, но познавам човека и не мисля че бъркам по отношение на нейната почтеност. Преди години връзкарите там бяха много.  Сега не знам какво е положението, защото е по-трудно да се "нареди" на директор да запише някое дете. Не че не се случва.

Не знам кой от кого и колко е доволен, но за 8 ОДЗ желаещите винаги са били много.

А по-добри и по-кофти екипи има навсякъде.

# 32
Единственото, което имам да кажа за 8 ОДЗ е "за Бога, не пращайте децата си там". Казвам ви го като педагог, но по - важното като потърпевш, чието дете за малко щеше да развие тежка невроза от там.  #Cussing out Това не са хора за мен.....дори и животни не са, защото животните макар и на едно доста първично ниво предпазват малките, а не ги малтретират... И най - ужасното е, че в сбърканата ни система подобни неща остават безнаказани!

# 33
Интересно, как е възможно за една ДГ да има толкова ...абсолютно крайни мнения!

# 34
themermaid84, струва ми се,че си се регистрирала единствено,за да изкажеш това мнение във форума. Би ли се мотивирала по-подробно.

# 35
  • София
И аз ще помоля за по-подробна аргументация, защото мнението е доста крайно.
Наистина е много важно на кои педагози сте попаднали, но това не значи, че цялата градина заслужава подобна оценка  Rolling Eyes

# 36
themermaid84, струва ми се,че си се регистрирала единствено,за да изкажеш това мнение във форума. Би ли се мотивирала по-подробно.
Ако това е толкова съществено -  регистрацията ми е от поне 5 години, просто до сега не съм имала достатъчно сериозен повод да пиша тук...а всъщност, не съм сигурна дори и само заради този коментар да беше, какво толкова променя това...Няма никаква конспирация, а единствената причина да липсват детайли е, че на този етап това не е в интерес на детето, за което става въпрос. Съгласна съм, че в това ОДЗ най - вероятно има и добри педагози, но това, че се допуска (от директор и т.н.) там да работят хора като тези, за които важи предният ми коментар ми е напълно достатъчно, за да съм отвратена от 8 ОДЗ. Целта ми не е да влизам в спор, а да споделя мнение и опит.

# 37
             themermaid84 , най-обичам такива постове като твоя!Нито мнение виждам,за опит да не говоря.Когато някой не е доволен пише  ТОЧНО,ЯСНО И В ПРАВ ТЕКСТ от кого не е доволен и най-вече ЗАЩО!
            Ако за теб е нормално да наричаш ВСИЧКИ , работещи в ОДЗ 8 животни си мисля,че трябва да си направиш консултация с психолога на ДЗ. Laughing Много добър е и се надявам да ти помогне! Peace
            Тук майките търсят обективно мнение и мотивирано одобрение или неодобрение на базата,персонала на ДЗ.
             Така,че ако искаш да убедиш някой в твоя "опит и мнение" пиши точно и ясно от какво  си "отвратена" и то пиши мотивирано и назовавай всички  и всичко с точни имена и  факти.

# 38
Здравейте Дидия,

Аз пък най - много обичам безсмислени епопеи по форумите..., но какво да се прави тук явно ще се за форми една такава, очевидно тази градина си има доста активен фен клуб. 
1. За да изясним - твърдя, че са по - лоши от животни, като референцията е към конкретно обединение естествено. Мислех, че се подразбира, но така или иначе цялата им система е особена.
2. За психолога - не, благодаря...Но съм впечатлена от определението "много добър", искрено се разсмях.
3. Има обективни причини, за да не споменавам подробности към момента. И дори голямото ми желание да отговоря на търсенето на майките не би могло да промени това.

# 39
  Чувала съм от една майка същтото негативно мнение за въпросната Албена, ако тя е там и сега, значи няма да я изгонят изобщо. Shocked На нас ни е най-близо и се надявам да ни приемат септември. Според мен ако детето не е капризно или инатливо няма да има проблеми с никой. Има особени деца които изискват тези, които се грижат за тях да са наисктина професионалисти. Друго мое мнение е, че тия влезли по втория начин са с привилегии и децата им се гледат добре.  TiredНе смятам, че разправиите между родител и възпитател са удачни, при положение, че детето ще продължи да посещава детската градина, защото на кой ще му е приятно да гледа разглезеното дете на госпожа Х и да го търпи, когато самата госпожа Х е неприятна и капризна. Съгласете се че има деца които се държат отвратително на площадката с вашето дете, а майката непукист гледа и се хили отстрани. Confused Не знам за вас, но според мен всички градини си имат по някоя черна овца.

# 40
Коя е тази толкова страшна Албена? Защо заради една учителка се лепва име на цялото ОДЗ

# 41
Аз ще си изкажа мнението даже щом искате и мотивирано. Връщали са сина ми /не всеки път /наакан, жаден и омаломощен /нормално след часове рев поне по техни твърдения / . Правят се коментари  дали детето ми трябва да яде или не в яслата. Крещи се на децата ставала съм свидетел, не просто  на повишаване на тон, а буквално крещене, което не е нормално.  Нарочат ли те само кусури ще търсят на детето ти докато не решиш да се откажеш. Разбирам, че са претръпнали,че заплатите са им ниски и прочие, но това че ги  мързи не оправдава подобно поведение към децата. Има и много добри сестри, в конкретния случай просто едната от тях  реши да си прояви характера върху мен, за другите две имам наблюдение,че се опитват кротко да обясняват , за което евала.

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 15:29 от dreamer123

# 42
Dreamer123, би ли уточнила дали става дума за яслата,защото там учителки няма,има сестри. Коя група сте?

# 43
Dreamer123, би ли уточнила дали става дума за яслата,защото там учителки няма,има сестри. Коя група сте?
Да става дума за яслата няма да цитирам група, оказа се, че като посетих директорката днес- явно можело и повече усърдие да има. Жената на три пъти  е ходила в групата на детето, а мен през цялото време ме лъжат, че реве непрекъснато. За сведение в тази ясла/но никои не го знае / имало стаичка през която да гледаш , как се развива детето с перденца да не те вижда.Малкия беше толкова слънчев, че не разбрах кога точно реве. Не  искам да цитирам група защото тук влизат и от детските ясли и гледат мненията на майките затова се чудя дали да не премахна предишния пост.

# 44
  Чувала съм от една майка същтото негативно мнение за въпросната Албена, ако тя е там и сега, значи няма да я изгонят изобщо. Shocked На нас ни е най-близо и се надявам да ни приемат септември. Според мен ако детето не е капризно или инатливо няма да има проблеми с никой. Има особени деца които изискват тези, които се грижат за тях да са наисктина професионалисти. Друго мое мнение е, че тия влезли по втория начин са с привилегии и децата им се гледат добре.  TiredНе смятам, че разправиите между родител и възпитател са удачни, при положение, че детето ще продължи да посещава детската градина, защото на кой ще му е приятно да гледа разглезеното дете на госпожа Х и да го търпи, когато самата госпожа Х е неприятна и капризна. Съгласете се че има деца които се държат отвратително на площадката с вашето дете, а майката непукист гледа и се хили отстрани. Confused Не знам за вас, но според мен всички градини си имат по някоя черна овца.
Аз мисля, че тази сестра вече не е в детската градина . За майките непукисти споделям мнението ти - има ги в такова голямо количество, че с лопата да ги ринеш  като и  направиш забележка и тя седи и те гледа тъпо и единственото надигащо се желание е да и праснеш един във мутрата. Ако ти кажа на какви случаи съм се натъквала о мале леле. -   

Общи условия

Активация на акаунт