Скоро всички ще сме във девети, ФЕВРУАРИ ще родим авторитети! (40)

• 19 905
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Радост, благодаря ти! То сега до 31.01. ако си вземеш лаптопа с такъв нет, нета е неограничен - какъвто и трафик да направиш - няма лимит, все е 24 лв. на месец. Ама щом е пък слаб....
Тани, и Макс напоследък не е много активен, абе май съвсем им отесня вече. Аз нали си го тормозя в такъв момент - бутам го, подръчквам го и го будя да помръдне, та да се кротна. Ами така де, що да се притеснявам. Леле, като се сетя Главчото какъв беше - с дни не го усещах, пък и като го усещах беше съвсем леко и въобще не ми е пукало или притеснявало, а сега нещо параноясваме всички май.  Crazy

При нас изгря слънце, вероятно пак е кучешки студ навън, ама вкъщи навсякъде е слънчево и приятно.

# 601
Леле момичета все по -трудно ми е да ви настигам Wink
Първо честити бебоци на Вабени и Виктория!
Ника ама наистина страшен бонбон е сина ти Flutter
Аз болки и контракции нямам Thinking пък ми се ще вече бебчо да излиза!
Харемче по повод твоите усещания и аз като теб преди 1-2 години имах паническо разтройство,много е гадно и те разбирам ,но тези усещания при мен тогава си бяха част от атаките и нямат никакъв реален ефект!Аз бих прежалила паричките и бих се срешнала с психоаналитичката,мен лично терапията ме спаси и излекува,сигуна съм,че ще изпиташ облекчение! Hug

# 602
Ника,така е няма лимит,но пак за определено време,след като изтече то лимит ще сложат.
Сега видях ,че си имаме още едно бебче да е жив и здрав Кристиян ,а на мама бързо възстановяване!
Аз от снощи имам пробождаща болка ту в единия ,ту в другия яйчник  ,дали означава нещо newsm78?

# 603
Леле момичета все по -трудно ми е да ви настигам Wink
Първо честити бебоци на Вабени и Виктория!
Ника ама наистина страшен бонбон е сина ти Flutter
Аз болки и контракции нямам Thinking пък ми се ще вече бебчо да излиза!
Харемче по повод твоите усещания и аз като теб преди 1-2 години имах паническо разтройство,много е гадно и те разбирам ,но тези усещания при мен тогава си бяха част от атаките и нямат никакъв реален ефект!Аз бих прежалила паричките и бих се срешнала с психоаналитичката,мен лично терапията ме спаси и излекува,сигуна съм,че ще изпиташ облекчение! Hug

Мики,и аз мисля тази седмица да се срещна с нея,защото положението е меко казано нетърпимо.Постоянното напрежение и тревога,които изпитвам се отразяват и на бебето,а не искам да стресирам детето.И тоя постоянно запушен нос така ме тормози,слагам капки,но ефекта е кратък.

# 604
  • София
Радост, ами девойката ни успиваше, че за целия период на изплащането на лаптопа - две години, трафика бил без лимит. Промоцията им била "Коледна" и е до 31.01.
Ние също се усъмнихме, че нещо ще се опитат да ни прецакат след време и затова питахме ако се откажем от нета каква е неустойката - каза 83 лв. еднократно, а не всички дължими месечни такси до края на договора, както е обикновено в такъв случай.  Rolling Eyes
Ще го мислим още малко, аз лично съм много изкушена да си имам лаптоп, нищо, че момента е безкрайно неподходящ от финасова гледна точка.  Mr. Green

# 605
Харемче знам колко трудно може да бъде наистина и те разбирам отлично,за съжаление ако човек не го е преживял трудно може да вникне в истинноста на атаките и чувството на безнадежност Sad!Но аз нямам атаки повече от година,преборих се с тях и истината е че терапевката ми има заслуги за това!Само не забравяи че това не се случва наистина това е само усещане и то ще отмине бързо Hug

# 606
Добро утро и  от мен момичета,честит син Кристиян на Викторита,жив и здрав,и скорошно изписване!
Ника,много голям сладур е Борис,голямо диваненце изглежда,аз да ви кажа че все чакам да почнат контракции да раждам вече,а нещо като почне да ме боли корема,и си мисля че може да са контракции и си викам ,ама един момент сега,не може ли след половин час,добре че съм за секцио,и няма да ги изтърпя до края най-вероятно,освен ако не стане нещо непредвидено Joy
Харемче,не си мисли глупости,съвсем скоро ще си гушкаш сладкото бебенце,и ще ти минат всички тревоги и притеснения  bouquet

# 607
  • Бургас
Добро утро и от мен !
Харемче  Hug дано скоро да се почувстваш по-добре и да не се измъчваш !
Танче и моята девойка е по-кротичка,усещам я като мърда и се мести,ама не какво преди със силни ритници.
Днеска пък получавам някакви бодежи  newsm78
Оф,тука студа е ужасен.... И пак вали, ужас е ! Аз такова чудо не помня скоро да е имало в Бургас. Отивам да си направя мляко с какао,че нали кафе не мога да пия.
Хубав ден !

# 608
  • София
От темата подозрително липсват Велви, Карли, Ла вида лока...
Кики, така закачливо гледа само, иначе е такъв кротушко и срамежлив, че чак неестествено за едно малко момче. Не ме разбирайте погрешно, не се оплаквам.  Laughing

# 609
  • София
Ухаа, честито бебче на Вики! Да е жив и здрав и много послушен!  Heart Eyes

Таньорче, съчувствам ти за разходите, но пък виж, че имаш нови придобивки, радвай им се smile3539! А бебка ще я компенсираш с либофф, на нея пари не й трябват толкова много!  Kissing Heart

Ника, така нареченият главчо е страхотен! А по тези зелени очи колко девойки ще въздишат, ееех!  kiss Мойта и тя се очертава с голяма глава (като на мама и татко  bowuu) и си върви 1 седмица пред "тялото"  Crazy, ама хич не съм се притеснила. Никой не я очаква да се пръкне с малка главичка  bowuu

Харемче, въобще не се притеснявай! И аз съм със задух, не мога да си намеря и удобна поза за спане – и на едната кълка, и на другата, и по гръб да легна – пак се задъхвам. Било нормално, казват дипломираните специалисти.  ThinkingА за останалото – може би наистина е по-добре с чужда помощ да се успокоиш! От нас - гуш!  Hug

Липсата на толерантност към бременните и въобще липсата на възпитание у хората няма да коментирам въобще!  NaughtyАз такива тихо си ги проклинам наум! Иначе бая си изпатих по маршрутките от такива темерути!  #2gunfire

# 610
Добро утро! Най накрая ви изчетох. Вчера цял ден търчахме по магазините да си търсим диван и изобщо не дойде ред за форума. Поне свършихме добра работа и за кошарката и количката ми се обадиха че са налице вече, само чакам милото да свърши работа към обяд и ще ходям да си ги приберем. такъв мерак ме гони.
 Честито на обебелите се мами! Почна се...
 А мен ме е шубе... успокоявам се само че съм последна в списъка и има още много време.
 За мъжете разбрах, че в това време от бременността са доста неадекватни. Много ги е страх и тях. При моя на това се сължали странните умозаключения. Последното беше, че не може така да си седиш вкъщи и да чакаш да почне раждането - трябвало бременните като влязат в девети месец да ги взимат в болницата за наблюдение  Laughing. Вече само му се радвам. А най- странното е, че и баща ми много се е шашнал и той пона с умозаключенията. Страхливи са си, какво да ги правим.

# 611
Да ви кажа най-накрая ми се сбъдна мечтата и днес ще съм си цял ден сама, интересно, че както всички ме дразнеха, сега пък ми липсват  Mr. Green Ама то угодия няма... поръчах си китайско поне да си устроя пир и междувременно си работя на компютъра и слушам ТВ-то Laughing

# 612
Здравейте  Hug! Голям студ е тук  cold , дано да е последната такава вълна!

Вчера се наложи да си оправям катуна! След като мъжът ме хвана на местопрестъплението, се наложи и да му се реванширам ( със сексSunglasses, той ми помогна да оправя бъркотията.
После бях на РД на приятелка и едвам се прибрах  Shocked. Ураганен вятър беше излязъл в 11 вечерта, едва влязох в таксито, после едва се добрах до входа. Определено ден - два няма да излизам  Rolling Eyes. Добре че вчера проветрих  Mr. Green.....

Рали
, много хубаво си подредила, мебелите са страхотни, чак а мен ми се прииска да си легна там  Heart Eyes !

Викторита, честито мамче! Кристиян да расте здрав и щастлив  Hug !

Ника, Борис е страхотен ! Голямо слънчице  Flutter. Ще му изям къдриците  Grinning !

Танче , моят бебок също не е много активен от вчера. Обикновено часът му за игра е към 8-9 вечерта , но снощи по това време го приспах с чаша вино  Rolling Eyes. Ще чакам днес , да видим !

# 613
  • France-Bulgaria
Привет Момичета  Hug
Как сте днес?

Чета,че всеки се оплаква от нещо....то женски форум,тук поне има кой да ни изслуша,щото пък,като кажа на мъжо,че ме боли нещо- не реагира,кой знае,колко притеснително!В някои случаи,дори не ме и чува! #2gunfire
Има ли момичета от централна или южна Бг.
На милото му предстои да прекоси цяла Бг във вторник,та доста се притеснявам,как ще пътува в този сняг,а иска за 1 ден да отиде и да се върне.Дори вериги не  си е сложил и ме вбесява  #Cussing out
Мъж-Дева,такъв инат,че ми иде да го стирам

За кръвното- винаги ми е било 90/60 Дори и по време на цялата бременност.Последно преди няколко дни беше 80/40.Но аз съм му свикнала.Верно,че малко се чувствам изморена,повече ме притеснява,че след раждането пак може да панде,първия път,като родих,ми беше- 60/40 границите бяха много близки,та ми вливаха,какво ли не.Надявам се този път да не се повтори. Praynig

Иначе тази хрема,не ми мина,даже съм по-зле  Cry ,сега май разбирам,че няма да ми се размине само с хрема,та ме почнаха и какви ли не болки в гърлото,кръста,ребрата и като добавим болезнените контракции-КРАСОТА  Crazy....Явно е грип  Cry

За рецептата- радвам се,че ви е харесала.
Аз пък изобщо не обичам сладко,веднъж в месеца,ако се сетя ръфам малко шоколадче и това е....,но специално тази тортичка си я ям с удоволствие  Flutter

Днес ми е много скучно,а и тук пак вали  Tired

# 614
  • София
Оляля, ти си жив пример, че угодия нямаме!  Laughing
Стар, ние мислехме да те пускаме за издирване снощи, ама добре щяха да ви намерят - в леглото.  Joy Пак форума щеше да се прочуе с фалшива тревога.
Ю-хууу, ние всички сме със зелени очи, а при мъжа ми са 50/50, той е тъмни, обаче брат му - мадре миа!  #Crazy Crazy Crazy Crazy Мургав, с толкова светло зелено-жълти очи, че не можеш да откъснеш поглед, а и невероятна усмивка като бонус.  Crazy
Докато беше студент се беше хванал на работа в един шивашки цех, ами напусна момчето от срам - то не бяха подсвирквания, подвиквания, предложения, бетер каруцарки. Не можеше да си върши работата.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт