Скоро всички ще сме във девети, ФЕВРУАРИ ще родим авторитети! (40)

• 19 905
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Честит син Кристиян, Викторита - здрав и силен да расте и много да те радва!  bouquet
Бебчета се раждат вече всеки ден, но аз не се притеснявам, защото съм съвсем накрая, има още цяяяяяяяяял месец и нямам намерение да избързвам - вие да му мислите! Joy
Хубав ден на всички - не се мотайте по студа, а се сгушете на топличко и си почивайте, че скоро ще ви трябват доста сили. Wink

# 616
  #Crazy Crazy Crazy Crazy Мургав, с толкова светло зелено-жълти очи, че не можеш да откъснеш поглед, а и невероятна усмивка като бонус.  Crazy

Crazy Аууууу, къде е това съкровище ?!? 

# 617
eftelya, и аз съм като теб. Вчера за буквално 2 мин. стоене на отворена балконска врата (проветрявам от изпаренията от пералните, за които споменах) настинах - гърло и запушен нос. После почна да ме присвива и корема, но се оказа разстройство. После не можах да мигна цяла нощ и около 3 и половина оповръщах целия хол. Никога не повръщам при бременност. Мъж ми не е спал да чисти и се занимава с мен. Температура имам слаба 37,1. Звъннах на линейка към дежурния център и чакам. И майка ми дойде да стои с децата, че са диви.
Не мисля, че съм свинско грипозна чак. Да видим какво ще стане. В краен случай - да се вади бебето веднага мисля. Коремът ми силно се е смъкнал и видях нещо тапоподобно, но не съм сигурна. Ако сега се разраждам ваната се отменя - там фебрилни не пускат. Уфф, ще се справим, къде ще ходим!

# 618
Викторита, честито ти момченце! Да сте здрави и много щастливи заедно   bouquet

Аз влизам набързо да се оплача, че ужааааааааасно ме издразни мъжът ми днес #2gunfire #2gunfire #2gunfire Направоооо ужас! Чудя се как да го накажа  Rage Трябва да е нещо гадно  bash

Ще се върна да прочета какво сте писали посред нощите, дано малко да се успокоя  Crossing Arms

# 619
Сега се замислих и ми стана странно,ако наистина си много болен и почне родилния процес-как практикуват...Защото може да си толкова зле че едвам да дишаш-като ли да напъваш...а в същото време пък се замислям ако е секцио-едно кашляне след операция..направо неискам да си мисля за каква болка ще става дума  newsm78

# 620
Хелоу, хелоу  Grinning

Честито бебе на Вики  Hug

Ника, красавец ти е главчото, хич не е главчо.
Когато се роди Алекс, беше ... бая грозничък. Приличаше на тираджия с огромен нос и чело като летище София. Ама аз си го харесах де, а после стана голям сладкиш. Наш`то гардже си е най - хубаво, нали има такава проказка  Mr. Green
Ей го на, диване и половина.

Щях да пиша още нещо, ама пусти акъл, не остана и капка ...

# 621
  • France-Bulgaria
Кукла Бързо оздравяване. Praynig
Но както е споменала и Ради_ Много би било кофти,ако родлния процес започне,а ти си болен.
Аз едва дишам,нямам сили,а като знам,какво напъвене и какви сили се искат- не ми се мисли.Бог да ни е на помощ!
А за секцио,то няма как и маска да ти сложат,ако си хремав./ това за тези,които биха искали пълна упойка/ Аз лично я предпочитам пред спиналната,ако се наложи недай Боже секцио...Но това е друг въпрос.

Дано отмине бързо Praynig,че е много неприятно. Sad

# 622
Танче и моята девойка е по-кротичка,усещам я като мърда и се мести,ама не какво преди със силни ритници.
Днеска пък получавам някакви бодежи  newsm78

Това все едно аз съм го писала, Съни. Същата работа. Свърши се май с ритниците, сега само разпъване и туй то  Grinning. Момъкът се е разположил пак отдясно (където ми е най-неудобно), но ще се търпи, докато се върне пак отляво  Wink.

Имате поздрави от Бени! Голям сладур бил малкия Мартин, но ние не сме се и съмнявали  Hug Чакаме ги скоро със снимки!  Heart Eyes Бени, стиска палци на всички запътили се към родилното Peace.
star, много те мислихме вчера  Heart Eyes ама очевидно не е имало защо  Laughing
кукла, късмет!!! Уффф, много неприятно...
Шаманка, страшен бонбон е Алекс! А снимката чудесна!  Hug

Ние отиваме до Mr. Bricolage, че вкъщи изгоряха сума ти крушки в рамките на ден  Laughing. Доста нереално, ама факт и трябва да се обзаведем с нови. Довечера имам среща с бивши съученици до 7ми клас, с които много се обичаме. Емо ще ме кара, че на този студ и лед няма как, а искам да ги видя поне за малко.

Хубав ден и стойте на топличко  Hug

# 623
Кукла, дано се размине бързо. Пиши как си.

Снощи успях да падна по колене на пода, спънах се в нещо. Натъртих си здраво едното коляно, но въпреки тропота и пуфтенето ми и двамата мъже продължиха да спят и  хъркат (единия)  Rolling Eyes А дребната гад от няколко нощи приижда да спи при нас и ме притискат двустранно. Обмислям да ги изгоня и двамата на дивана в хола  Crossing Arms

# 624
Сега се замислих и ми стана странно,ако наистина си много болен и почне родилния процес-как практикуват...Защото може да си толкова зле че едвам да дишаш-като ли да напъваш...а в същото време пък се замислям ако е секцио-едно кашляне след операция..направо неискам да си мисля за каква болка ще става дума  newsm78

Точно това щях да ви питам и аз- нали моето наближава, а нещо се усещам, че се разболявам. Дали ще ми отменят секциото, ако съм хремава, че хич не ми се ще. Вече едва издържам, така духа при нас и навява, оказа се, че сутринта от нашия град до болницата е непроходим. Боже, какво ще правя, голяма паника вече.

# 625
  • София
Кукла, явно ти е много зле, дано не е нещо сериозно и раждането ти да стане по план както го искаш!  Hug
Шаманче, много е сладък Алекс, да ти е жив и здрав!
Плами, ш`ти мине душко, аз тези дни съм в кротката фаза и съм настроена всепрощаващо и нищо-незабелязващо.  Mr. Green

Стар, при майка си е все още!  Mr. Green Laughing Бих постнала някоя негова снимка, ама ще ме очисти. като го видя трябва да му поискам разрешение.

# 626

Ради,и аз си ги задавам тези въпроси,но по-добре да не мислим за това.
Плами,за наказанието,ако не можеш да измислиш нещо гадно,насреща съм Mr. Green.
Кукла,тапоподобното и смъкването на корема са си индикации за скорошна среща с бебенце Simple Smile,ама ти си знаеш де,все пак две дечица си родила.
Стар,мъжа ти не ти ли стига бе жена Joy ?
Като стана въпрос за обезкосмяване,незнам как ще го направя,ами изобщо не мога да стигна до там  ooooh!
Кенди,споко.Не се притеснявай.За всичко си има решение-те докторите си знаят.

Абе май всички сме се спаружили от страх.Така ми се струва на мен.

# 627
Ника, това шивашки цех си е опасна място, особено за мъже. Когато съм имала работа на подобни места винаги съм се чудила как удържа покрива на взривоопасното ниво на хормони женски  Mr. Green Направо си е риск за един добре изглеждащ мъж да попадне на такова място.

# 628
Абе Ника, не ми минава  Crossing Arms И по-зле става  #Cussing out Ужасно ме дразни!  newsm61
Ще взема и аз да счупя нещо! Лошото е, че го няма - да види. Ама може да му оставя да чисти счупени чинии и да изляза...

# 629
много са ви хубави момчетата,като малки ангелчета са  Hug мъжа ми се похвали че днес се изтърсил като тръгвал сутринта и си изцапал дънките с кал  Crazy а сякаш не му казвам по 20 пъти да си гледа в краката.

Общи условия

Активация на акаунт