Скоро всички ще сме във девети, ФЕВРУАРИ ще родим авторитети! (40)

• 19 905
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ванилка, Бръмби роди във Втора градска, то вече сме цяла агитка за там. Там бебока го дават за постоянно ако майката го иска.

А иначе относно шишето - в Шейново са си техни.

Кенди, стискам палци всичко да е наред - почивай сега колкото можеш, обади се на док, обикновено изписват магнезий.  Hug Аз с баткото зверски се пребих по едни стълби в 7-ия месец, освен, че задника ми се разцепи напречно и така ще си остане, никакви последствия нямаше.

# 91

Мерси, Ника, за бързия отговор.

# 92
  • София
Ника, и аз един въпрос към теб. Стори ми се, че ти беше писала преди време, че са ти правили секцио във Вита - интересува ме дали си спомняш цените на прегледите в поликлиниката? Днес се разбрах с едната от лекарките за утре, ама понеже съм заплес забравих да питам колко е прегледа - да не изпадна в смешна ситуация... Simple Smile видях на сайта - 30 лв, 18 лв, 15 лв ама хич не разбрах...

# 93
Кенди,звънкай на док за всеки случай,уф,така се стреснах сега,сякаш на мен се е случило,дано всичко да е наред.  Hug

# 94
ЗАПИС   bouquet

# 95
Танче и ти големи проблеми имаш мила Naughty,онзи ден мойта свекърва след като не се беше обаждала от 10 дни,се обади на мъжо да му се навика той аджаба имал ли майка,а пък тя дали има бременна снаха един господ знае ,да попита как се чувствам поне:?
Ех, Маги, едни се оплакваме от прекалено много внимание, други- от недостатъчно. Има ли някой в златната среда? newsm78 Пък ти не й се връзвай на свекървата, явно си е такава.

# 96
Бръмби големи сте сладури Heart Eyes
Момичета тая болка в междукрачието аз усещам като стоя или ходя като поцкане newsm78
Днес бях на тонове-нормални са Hug ама кръвната захар ми била висока и ми забраниха всякакво сладко Tired аз си се тъпчех яко със сладко преди...

ОФ  тия свекърви..... ooooh!

А относно кърменето дали може предварително(преди раждането) да подготвяме гърдите си-нещо мазане масажи ...знам ли

# 97
Бръмби, голям е сладур малкия мъж!  Heart Eyes
Изобщо нашите бебчета всичките са големи бонбони, като ги гледам какви са малки и сладки и ми идва да ги изям  Simple Smile

Бобиш, не се коси. Такива са мъжете от въпросната зодия. Макар, че аз съм се заела да променям нещо, пък да видим  Rolling Eyes

Шаманке
, мерси за съветите, които ни даваш по отношение на кърменето. Аз всичко си "copy-paste"-вам в една папка и мисля скоро да принтирам и да чета.

Мен такова шубе ме хвана, че скоро ще раждам, че реших и гърдите да си подготвям с крем Лансинох и сега отивам да си стерилизирам помпата. Това с кърменето ми е най-мътната част и от него ме е най-много страх, че няма да се справя. А много искам да кърмя мин. 6 месеца...

# 98
  • София
Слънчезара, аз, да.  Peace Понеже си бях платила пакет ЖК още в началото, цените вътре в пакета са други /имаше някаква отстъпка на всички прегледи и изследвания когато са в пакет, платен предварително/.
Сега погледнах в сайта им - би трябвало първият преглед да е 30+18 ЖК. Вторият и нататък трябва да е 25+18 ЖК. Абе общо взето си вземи повечко пари, че ако решат и някакви изследвания да ти пускат и става мамма миа.

Последно мъжа ми си прави изследвания там преди да забременея /ние и двамата си правим пълни изследвания когато планираме бебе/ и по спомен даде към стотина лева - визитата, ехография, микробиология, стерилна урина.

# 99
Ника браво на твоя мъж ,моя е такъв бъзльо ,че да иде на лекар дори когато нещо го боли е голям зор-стах го е hahaha

# 100
  • София
Е, то нищо от изброените не е болезнено, де. Поне за това сме категорични и двамата, че ако имаме инфекции е по-добре да ги лекуваме преди да забременея, а не по време на бременността и да се притесняваме излишно.

# 101
Ванилче, във втора градска раждах. Там не се носят шишета, техните са на Нук, много са хубави между другото.
А Пипито, ей тая болка в междукрачието, както викаш, ме накара да отида до болницата.

# 102
Добре,че ви има да си се оплача и да ми поразмине! Hug Hug HugОпределено на моичкия не му е гот да е отритнат и малко ходи като напикан из къщи,ама ще се научи!Знам ,че го е страх от мен като се ядосам,та сега ще използвам момента Twisted Evil
Оля,много трудно се подават на промени.Моят е в първата декада и само с натиск и ръчкане се случват нещата.Иначе-"говори си ,не ми пречиш",ама като яхна метлата и като поставя и срокове за изпълнение на задачите хвърчи като финикиец!
Да ви кажа,аз малко разритах контактите със свекървата.Започна да ми става досадна с нейните постоянни съвети от едно време,които на собствените си деца не е прилагала,ама ми казва с мойто какво да  правя,а и с нейното желание да купува за внука това и онова(само на приказки) започна да ми втръсва!Та си реших генерално проблема-сега,един път на 2 седмици се виждаме от кумова срама за по час ,два и айде стига толкова.Пък мъжа ми да й звъни колкото си  иска-майка му е.Ама да внимават с мераците към неговата личност,че ще ги вдигам на балон!

# 103
Е как да дадеш урина е такава болка нечовешка Joy

Някой ме спами със нов сайт подобен на този newsm78

# 104
  • София
Е как да дадеш урина е такава болка нечовешка Joy
Оф, милия ти мъж, ами как ли ще му се види еякулат за микробиология?  Joy Добре, че може пробата да се вземе вкъщи и да се занесе до определени минути.

Общи условия

Активация на акаунт