Януари си е тука вече, време е за малкото човече - 32 (2 епизод)

• 34 712
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте,минавам да се запиша за новата ни темичка.
аз още съм в очакване.

# 16
  • на село
Аз също минавам, колкото да се запиша.
И при мен нищо. Вчера бях на тонове и преглед за разкритие. Тонове нормални, разкритие - никакво  Rolling Eyes Цял ден си спа човека и въобще не му е на акъла...
Поне слава богу че няма да е козирог. Имам си вече един 4 годишен в къщи. Втори не ми трябва, благодаря!!!  Naughty

# 17
little rabit, изтеглих си я тази декларация Peace Hug Ще я попълня на мъжа ми като дойде време да ни изпишат.
Хубавото е, че сме останали май само такива дето и без това си мечтаем за водолейчета, не за козлета Grinning

# 18
Ивалекс, да в болницата съм..до събота;
eola , копнеж- в "Ив.Рилски" Ст.Загора...заради времето не тръгнах към Токуда и съжалявам Tired

# 19
Ха, и аз нощес реших, че ще раждам, то беше ритане, бутане, болки в кръста, контракции... само си викам, изтрай бебе до 6 ч, та да си Водолей Laughing
И ей ме на, на сутринта, нищо ми няма  ooooh!
Освен да поемам утре към Альоша, изкачването на хълма е изпитан пловдивски начин за раждане  Mr. Green

# 20
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИ!!! ДА РАСТАТ ДЕЦАТА ИМ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ПОСЛУШНИ, ТАТКОВЦИТЕ ДА СЛУШАТ, А МАМИТЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ БЪРЗО!!!    bouquet

И аз съм си тук още - снощи реших, че ще раждам, разходих се до болницата, но ме върнаха - никакви признаци не видяха  Shocked. Та така, сега си чакам. Освен да прочета малко за Водолеите, че хич не ми е ясна тази зодия.

# 21
  • София
   Здравейте, момичета! Честито на всички нови мами от тези дни!
   Ние с бебка Ина сме си вкъщи от неделя, още се учим да се кърмим и да се гледаме взаимно. Таткото много помага, сменя памперси, къпе бебка, преоблича я... Много сме щастливи и недоспали  Grinning
    Копнеж, не се притеснявай за раждането, в Щерев ще получиш добро отношение и спокойствие, аз съм родих там секцио през нощта, екип се събра за отрицателно време, всичко мина по възможно най-добрият начин!
   Късмет на всички мами, запътили се към родилното!

# 22
  • Mediterraneo
Да се запиша и аз.

Аз все още съм сама вкъщи  Cry Дарка е добре- жълтеницата я овладяха, но вчера излезе ДКК- то, взето още в петък, и се оказа, че бебето е с инфекция. От вчера е на АБ, боцкат я два пъти дневно, мамината душица  Cry
Тъпото е, че мен ме изписаха, понеже дребната беше в интензивен сектор и нямаше как да я кърмя. А сега, когато можеше да си я гледкам, няма как да ме върнат в болницата  Confused Много ми е кофти. А до събота със сигурност ще е там, дотогава й е назначен АБ, после изследвания и ще видим кога ще си я вземаме.

# 23
Благодарско за новата тема   bouquet
Тарталета, дано в събота да си я вземеш Дари у дома. Дано се оправи до тогава  Praynig
Барби, стискам палци всичко да мине повече от добре.
Хайде да видим кой ще повлече крак в новата тема, днес никой не се е отчел!

# 24
Аз имам някакъв бегъл спомен, че courage е за днес, върти ми се в главата за нея нея за 20-ти... newsm78

# 25
  • Ловеч
На новите мамчета честито,
а на всички очакваши свойте рожби леко и безпроблемно раждане.

Ние със Мони вече сме си вкъщо и се гледаме.
Таткото много ни помага,и се грижи за малкия,а аз се възстановявам от операцията.

Лек и спокоен ден на всички   bouquet

# 26
Здравейте момичета, нас с Чочко ни изписаха още на 4-ти, но нямах възможност да се включа до сега. Честито на всички мами и успех на чакащите. По късно ще разкажа и аз за раждането и за обстановката във втора градска, че май Ради беше питала.
 Hug на всички.

# 27
Днес денят почти мина, дали пък няма да остане безбебев ден  newsm78
Ох толкова много вече ми иска да родя че ми иде да падна на колене и да се моля и да крещя докато някой се смили, то бива бива...а бях така сигурна че ще родя по рано  Sad

Тарталета стискаме палци малката да се оправи възможно най-бързо   bouquet

# 28
Eеее, още ли няма водолеи?  Laughing Много лениви тия водолейчета!  Hug

tatyana_77, и аз си имам 4 годишно козле, знам много добре какво имаш пред вид! И на мен още едно козле много щеше да ми дойде, много се радвам, че почна водолея!  Hug

# 29
  • София
Честита нова тема и нови бебоци!
Мамо Цоци, мнооооого мила картинка са дечицата ти Simple Smile.
Стискам палци най-малката Тарталетка да я изпишат скоро.
Димка, с теб сме родили в един и същи ден и в един и същи ден са ни изписали Simple Smile .
Копнеж, не се тревожи, остани си позитивна. През цялото време ти си най-светлия лъч в темата ни.
Стела има колики и естествено е най-зле нощем. Почти не спя, ама се успокоявам, че ще отмине.
Имаме си и мед. сестра у дома за помощник( майка ми). И добре, че е тя, защото тати получи бъбречна криза и е скован от болка. У дома сме като лазарет- системи закачени по лампиони, спринцовки........
Майка се грижи за Милен и Кари, а аз за Стела Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт