Януари си е тука вече, време е за малкото човече - 32 (2 епизод)

• 34 816
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
Хахах, Татяна  Laughing
Не се давам аз толкова лесно Wink Ще се надпреварваме до последно Wink

То и на мен ми бяха обещали предизвикане миналия вторник, ама Цъ! Докторът каза - ще чакаме...
Дано се смилят над мен тази седмица...

# 541
Ааааа, я да се стягате и да раждате до неделя!
Никакво одене в др теми-"родили февруари"-вие сте си януарки Crossing Arms

# 542
  • София - Дианабад
Новия член на нашето вече голямо семейство се казва Елена   Simple Smile
С три породени щерки купона у нас ще е пълен за години напред. А си имаме все още и неизползвано мъжко име   Thinking

# 543
Radi, Татяна, Копнеж  Hug с вас сам и стискам палци! А дано се почне вече  Peace
Goris да ти е жива и здрава и третата принцеса Елена! Желая ти весело и сплотено семейство! Нали знаеш Господ си знае работата!
Колко со големи другите две!

# 544
  • София
goris, породете и едно момченце де, та да им е по-забавно на каките да го терорят Simple Smile Това в кръга на шегата де, да са ви живи и здрави и много да ви радват  Hug

Аз да се отчета. Снощи ни беше първата ДК. Ели е вече 5 кг! Simple Smile Добре съм си я охранила бузанката... казах ви аз, че много са и се наляли бузките, а и бодитата умаляха, скоро и на памперси 3ка ще минем (само да ми свършат 2-ките, че съм се запасила с много). В този ход на мисли марката Памперс хич не ми харесва. Много по-доволна съм от Либеро, имат технология против протичане (lotion free или нещо такова пишеше на пакета). Та идеята е, че имат едни оребрени неща на памперса, които държат акитата вътре, т.е. дори памперса да протече, протича само течност, не и акитата, страшно ме кефят тези памперси. Някой беше писал, че са по-груби, вярно е - но пък на Ели не и пречи (не се подсича изобщо), така че препоръчвам да се пробват Simple Smile Защото Ели преяжда много и след това прави едни такива хубави пастички в памперса, че не мога (а и няма да ви е много приятно) да ви опиша Simple Smile Та пораснала ми е с близо 1600гр. за един месец (изписаха ни на 27.12 3440 Simple Smile)
Дотук с хубавите новини - продължават нашите одисеи с очето и. Утре сме на детски очен лекар да и вземат секрет за изследване, защото последно капах Тобрекс за 5 дена, беше съвсем добре очето, но от 2 дни го спрях и днес ми се събуди с много залепнало оче... А като ходим на очен ще минем и през УНГ да и вземат секрет и от там, че ако са стпрептококи сигурно и там са се завъдили... Та стискайте палци за утре, то сигурно нищо няма да се знае де, чак другата седмица ще може да се каже нещо като излязат резултатите от посявките, но дано поне не ми се тормози много детенцето...

dudeslavka, честито  Hug Radi_, Копнеж, tatyana_77, имате по един шут и от мен  Hug Още малко остана от януари Simple Smile

# 545
  • София
Привет от нас Simple Smile Ох, нямам много време да изчета всичко и хвърлям по едно бързо око, но влизам да кажа, че Катрин сутринта се беше обърнала по гръбче, бях я сложила да спинка на дясно, а я заварих по гръб  Shocked не е ли много рано  newsm78

И друго да се похваля, че съм спечелила конкурса за най-чаровна бременна на месец Януари от списание Моето бебе и аз Simple Smile благодаря на всички които гласуваха   bouquet

Ох аз тия дни бях много зле, с 39 градуса температура, не можех да кърмя и беше ужасно. Нещо ме боли дясната гърда, та най- вероятно от това съм вдигнала темп. Гинеколожката ми изписа някакво мехлемче за крави  Mr. Green сериозно, ветеринаромедицинско, та малко ме поотпусна Simple Smile

И така... другата седмица отиваме в пирогов Sad дано всичко мине наред  Praynig  Praynig Praynig

ИРИ и нашето оченце е така и много се притеснявам... така си ни изписаха от болницата с тези секрети. Един ден ги има друг ден не, трети ден са много после са по - малко... Педи каза да капкам кърма в очетата, ама... понякога минава, друг път не  ooooh!

Копнежче, тайничко се надявах, че си родила Simple Smile Хаийде имаш не един ами два три шута от мене  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Виолетблу, не съм се оплаквала от клизмата  newsm78 даже напротив много добре ми дойде Simple Smile Де да можеше и сега някой да ми направи, че съм ужас с ходенето до ве-цето  Sick при вас как е ?

Кати, за бялото течение на се притеснявай. Аз забелязах още в болницата, че има точно между срамите устнички, но ми обясниха, че било нормално. Мисля, че го нарекоха хормонална криза  newsm78 или нещо от сорта, но ми казаха с памуче с преварена вода да го изчиствам. От тогава не се е появявало. Също така, казаха, че било нормално и ако е смесено с кръв  Thinking Педи потвърди същото  Peace

Последна редакция: пт, 29 яну 2010, 14:22 от Barbie^girl

# 546
Горис, ще е весело у вас  Laughing
Само не знам таткото как ще ги опази Wink
Моят мъж отсега се е разбрал с баща ми да му взима назаем ловната пушка  Mr. Green

Уф, наритайте ме всички хубаво, че да не изтърва Водолея  Crazy

# 547
Здравейте момичета!  Hug
Честито на всички момичета сдобили се вече с дечица! Да са живи и здрави и с много късмет!   bouquet
Напоследък предимно чета. Няма нищо особено около нас, за което да пиша. Георги яде на око и колкото поеме. Мъчим се да го мерим е едно кантарче, уж е наддал малко, но ще видим. Поне започна да ака макар и по веднъж на ден. Измерих го и със сантиметъра дръпнал е засега с 2 см. Иначе е спокоен, засега няма колики, по-нататък ще видим.
Да попитам майките с момченца, как се справяте с памперсите? На Георги вечно му е напикан кръста. Питах педиатърката защо трябва да му слагам нагоре пишката, тя ми обясни, че е за да се избегне някакво отичане на тестисите. Ами слагам всичко нагоре, обаче милия вечно е с напикан кръст. Има ли някой друг с такъв проблем? Какви памперси ползвате? Ние сме с Huggies от 2-5 кг.
За кърменето легнала да ви кажа на мен ми е много удобно, но нашия матрак е доста мек и на него не му е . Не може да захапе добре и много се ядосва  Tired
Barbie^girl, имаше много хубави отзиви за това мехлемче, при декемврийките! И аз малко се изненадах, но явно наистина е добро  Mr. Green
На неродилите още желая да си останат януарки! Peace

# 548
  • на село
Ох, аз още от сега се притеснявам как ще се оправяме с каката и бебето  Confused
Вчера мъжът ми я забелязал че си играе с пластмасовите си бебета - режела им ноктите, ама през средата на пръстите  Rolling Eyes
Не ми се мисли ако се докопа до ножица, какво може да и щукне...
Уж голяма, голяма, ама...

# 549
minana слагай си му пишока надолу. То това си му е нормалното положение. Моето мнение е че това са глупости за пишока. Аз поне не съм процедирала така и сега отново си го слагам надолу  Peace

# 550
Новия член на нашето вече голямо семейство се казва Елена   Simple Smile
С три породени щерки купона у нас ще е пълен за години напред. А си имаме все още и неизползвано мъжко име   Thinking

Горис, честито мила! Да са ти живи и здрави и трите щерки! Да те слушат много, а на теб здрави нерви и много сили!!!!!!!А за мъжкото името - време има да го използвате и него.....

Ааааа, я да се стягате и да раждате до неделя!
Никакво одене в др теми-"родили февруари"-вие сте си януарки Crossing Arms

Правилно - на всички още неродили - краен срок - неделя!!!!!!!

# 551
Няма такова нещо като задължително  Naughty  На самата бланка дето попълваш си има в края да си напишеш твойта си банкова сметка  Peace  Ей сега ще започна да се разхождам с n-на  брой  дебитни карти  Crazy
Да, аз точно там си попълних моята сметка и те ми направиха проблем. Не можело така, трябвало те да ми издадат дебитна карта. И аз не искам да имам сметки в сто банки, а и все пак съм банков служител и трябва да ползваме продуктите на нашата банка, а не да пълним гушите на другите. Ще видим как ще се разправяме  Confused
minana, ние имаме същия проблем. И нашият кръст, особено от страната, на която спи е вечно мокър. Аз не винаги слагам чурката нагоре, мислих, че е от памперсите, защото вчех 2-ка. Предполагах, че са големи, но после взех и 1-ка и отново се мокри. До сега винаги търсих вината в себе си, че не слагам правилно памперса, след като не е от номера на памперса. Иначе, ние сме с Памперс Сензитив.
Barbie^girl, ще стискаме палци всичко да е наред другата седмица  Praynig
И нашият батко ги въръши едни, не са за оставяне и секунда сами с бебетата. Все се навърта, иска да помага, а повече пречи.

# 552
Честито Barbie^girl !  bouquet
Вземи обаче мерки за гърдата..щом имаш и Т работата  става сериозна..имаш ли бучка..само с крем няма да стане-изцеждай и пий лецитин.

minana гравитацията си казва думата..колкото и да го слагаш нагоре пениса, пак в мом в който вдигнеш бебето ще си е надолу (освен ако не го залепиш Mr. Green)..а и затова е опишкан-ако се е задържал нагоре-нема как да попие памперса..
В тази връзка баща ми беше донесъл от Германия на "Памперс", памперси за момчета(имало и за момичета) но тук не съм виждала никога..
Сега в последния бр. на Метро има некакви памперс-гащи (пак на Памперс) за момичета и момчета, но са за големи.

# 553
  • София - Дианабад
Кака Софи е на 3г и 2м а кака Биби на 1г и 8м.
Как сме ги подредили само   Joy Много си приличат, като близначета са но с една глава разлика.
Като ги облечеме еднакво и сме готови за цирка

# 554
  • София
Честито Barbie^girl !  bouquet
Вземи обаче мерки за гърдата..щом имаш и Т работата  става сериозна..имаш ли бучка..само с крем няма да стане-изцеждай и пий лецитин.

Благодаря Simple Smile
Моята гинеколожка ми изписа Линкомицин, аз го купих, но не съм го започвала, тъй като с него не може да се кърми Sad Температурата я свалих с два аналгина, но след това 12 часа не съм кърмила и бяхме на Аптамил... Леле ужас е на изкуствено хранене... много е трудно, а и тя не го иска и и се повдига... изпиваше най-много 50-60 мл... а като изцедя пробно кърма да я пробвам, изяжда 90 - 100 мл  Mr. Green
От вчера съм без темп. и с по - малка болка в гърдата  Praynig та дано да мине съвсем и нямам вече такива неразположения  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт