Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са основните проблеми, които обсъждат майките във форума?
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда теми, свързани с бременността, раждането, грижите за новородени и майчинството. Публикациите включват споделени лични преживявания, съвети и подкрепа за бъдещи и нови майки. Във форума се обсъждат различни теми, свързани с раждането на бебета, грижите за бебета и споделяне на съвети и подкрепа помежду си. Участниците споделят лични преживявания, като се консултират по проблеми като колики, диария и други здравословни проблеми на техните бебета.
-
Какви са основните проблеми, които обсъждат майките във форума?
-
Какви са някои от темите, които майките обсъждат във форума?
-
Какви съвети споделят майките във форума?
-
Кога да сменяте пелената на бебето - преди или след хранене?

- само се чекне и вика край бебето, карам й се, а мъжът ми пък на свой ред ми се кара на мен, че съм я навиквала
и свекърва ми беше плувнала в пот, в спалнята беше същински ад
после свекърва ми ми вика - незнам как ще се оправяш сама с двете деца, като ми свърши отпуската

Ние имаме шезлонг на бертони в който малкия спи през целия ден.Проблема е,че в детската стая където е кошарата е много мрачно.Бих казала,че слънчев лъч не влиза по цял ден,само сутрин е малко по-светло. Затова и държим малкия през деня в всекидневната може би от 10,11 часа до към 20.00 е на шезлонга.Взимам обаче да се притеснявам дали това е редно.Вярно,че полужението му е напълно хоризонтално,но все пак.Имате ли мнение затова.Аз така или иначеси мисля да купим кошара за игра,за да ми е пред очите когато правя нещо в кухнята,но мислех това да стане след поне 3-4 месеца. Дали не е по-добре да я купим сега и през деня да го слагам в нея. Дали в този шезлонг е възможнода получи някакво изкривяване( той е хоризонтален,но все пак бебчо потъва малко когато е сложен на него).Скоро ще имаме среща с педиатъра и ще я питам,но дотогава ще се притеснявам.Хайде кажете си мнението
А като я къпя в коритото направо си стои на краката и се избутва напред
наложи се да пия хапчета за да спрем кърмата