Жената лъв - 17 част!

• 18 654
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Даже няколко пъти вече ми се случва като ме викнат за нещо и аз да отговарям: "След 3 мин. и 40сек. ще дойда" (колкото ми е времето, оставащо, за да стане нещо си там, в играта)...  hahaha
hahaha  Joy  hahaha
Ша умрЪ, ма, Джулке   hahaha  hahaha  hahaha!

# 601
.... Аз откак започнах да правя бисквити в нас, открих, че се правят, много бързо и лесно, 100 пъти по-вкусни са и не се дебелее от тях  Peace. ...

Мога да потвърдя Peace. Просто движението ни сега е по-малко, предвид сезона.

# 602
http://thenmaster.snimka.bg/family/snumki.247610
Ето малко снимки от последният лайф концерт(за който му се гледа..)....Ще има още,но така малко да видите....Те са по-в края на албумчето....

# 603
Момичета, благодаря ви на всички за ценните съвети за дзверо.   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
А като стана дума.. никой още не ми казал като какво Лъве ще да запишем Мастерче на 1-вото сраница  Mr. Green

И ако може - Пол ще ме замериш ли с рецептата за биШквитките  Praynig

# 604
  Мастерче, като гледам снимките, концерта е минал много добре, а ти направо цъфтиш. Само не ми е ясно как си пяла  стая кашлица. Надявам се не ти е създавала проблем  Peace.
  Джули, по-рано забравих да ти пиша, как това твойто ми е до болка познато  ooooh!. Моят мъж е така откак сме се оженили. някой път направо ми идва да го цапардосам с нещо  Rolling Eyes.
  Аз готвя супа от свинско. Надявам се да стане, че не съм правила от години, а така ми се дояде  Mr. Green!
  Джес, тя май беше родена 1 ден преди Слънцето да влезе в Лъв  newsm78. Може нещо с това да се заиграем  Thinking. Тя да подскаже, че не съм сигурна.

# 605
Оф извинявайте. Сега махнах паролата http://kamence.snimka.bg/travel/egipet-2010.463516.0.big
След малко пак ще се включа, че сега майка ми на гости.  Twisted Evil

# 606
 Мастерче, като гледам снимките, концерта е минал много добре, а ти направо цъфтиш. Само не ми е ясно как си пяла  стая кашлица. Надявам се не ти е създавала проблем  Peace.

мАни,мАни....Ужас беше...То бонбони смуках,то дъвки дъвках...Че да подтискам кашлицата...Справих се де...мА ОЩЕ СИ КАШЛЯМ..... Tired

# 607
Ето ме на тук на НГ 2008-2009  newsm75 това е месец и половина след раждането. Ужас  Shocked От тогава съм свалила повече от 25кг.
Стеф, тя моята е голяма одисея и борба с тези килограми. И при двете бременности качвах около 30 кг. От първата почти не можах да ги сваля каквото и да опитвах, а сега постигнах фурор направо, но в един момент много се изнервих и спрях. Сега обаче искам да сваля още 10-15  Crazy
Гледайте бързо, че след малко ще я изтрия, понеже не мога да се понасям. Аз почти нямам снимки от този период Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 13:54 от The Tulip

# 608
Ками, много си си добре!
Казвам го съвсем чистосърдечно.
Я горе главата.
А Мастерчето от снимките и от начина на писане ми се вижда такъв слънчев човек  Hug
Ей кога ще се срещаме? А?

# 609
Вени***, wee.jess (+ 2 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема.  newsm78

# 610
Как сте,хубавици?
Да ви разкажа случка от преди час-два.
Дойде си моя човек от у-ще и ми каза,че в раницата му има наводнение.Тихо, кротко без да питам отварям и майкоууууууууууу какво да видя  Crazy
Раздали им в у-ще за закуска плодово кисело мляко`Ягодка`,нашия хапнал малко и си го прибрал да има и за у нас.Това ще рече,че от 9.30 до към 12.30 хубаво се  е облягал на раницата и мазалото беше тотално.Добре,че учебниците бяха в другата преграда-та не са засегнати много.Изпрах я,дано изсъхне до утре.
Та такива работи с `прибирния` ми син. Ние у нас къде сме виждали плодово мляко,що да не ни донесе от училище?

# 611
  • София
Леле, Ками, колко сте сладки с мъжът ти на тая снимка! Някак си много си "тичате"  Hug! Аз много пъти съм го казвала, ма ша са потретя и попетя - винаги закръглените жени са ми се виждали по-хубави по някакъв много специфичен начин,  в сравнение с кльощавелките  Peace.
Мастерче, много си се разхубавила на тез последните снимки, наистина грееш! Значи Половинчо добре ти действа, да му пратиш много поздрави и да му забъркаш едни яЙцА довечера  Laughing  Hug!
Ренка, как твоят малък русоляв сладкиш? Свалихте ли температурата?
Ооо, Жу, аз мисля, че крокодили печеш, а ти си спасявала раницата от наводнение  Joy! Как е пекарната, доволна ли си от покупката й?

# 612
Да,Вени,голяма приятелка ми е пекарната.Нали не обичам да се клепам с тесто,та тя ме отменя.Последно правих костенурка,но малко сплескана стана.Тези дни ще се поправя.Измислила съм друга технология за `черупката `и. Laughing

# 613
  • София
Жу, много сложни животни, бре! Я спретни един гол охлюв Joy, няма черупка, няма нищо  Mr. Green!
Като ви гледам творенията и като слушам и виждам какво приготвяте, постепенно почвам да се самонавивам и аз за пекарна... може би като престана да губя пари, ще си купя  ooooh!!

# 614
Мастерче, много си се разхубавила на тез последните снимки, наистина грееш! Значи Половинчо добре ти действа, да му пратиш много поздрави и да му забъркаш едни яЙцА довечера  Laughing  Hug!

Joy Joy Joy Joy Joy
ОХ,РАЗСМЯ МЕ БЕЕЕЕ...хи-хи-хи....Гъбена каша -довечера...Ник'ви Яйца.....Ще закудкудякам вече от тях Mr. Green

А Мастерчето от снимките и от начина на писане ми се вижда такъв слънчев човек  Hug
Blush Hug Hug Hug
Благодаря за милите думи!

Жу,ма детето идкало да донесе и на вас да си хапнете бе.... hahaha Hug

Общи условия

Активация на акаунт