Жената лъв - 17 част!

• 18 600
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
МУСАКА С КАРТОФЕНО ПЮРЕ

500гр кайма, 1кг картофи, 200мл прясно мляко, 200мл бульон, 30гр масро, 50мл олио, 4 глави лук /може и 1-2 глави/, магданоз, черен пипер, сол /на вкус/

От сварените картофи и млякото се прави пюре и се посолява.В мазнината и 2 лъжици вада се задушава ситно нарязания лук,прибавя се каймата,продължавайки да се задушават.Поръсва се с черния пипер,магданоза,сол на вкус и се добавя бульона.Вари се,докато водата напълно се изпари.Половината от пюрето се слага в намазнена с масло тава,върху него-каймата,а отгоре се покрива с останалото пюре.Поставят се шахматно парчета масло и се запича в силна фурна

ДА ВИ Е СЛАДКО!

# 691
Аз мусака много обичам и то във всичките й вариации - с печени чушки, с патладжани, с тиквички, със зеле. Всички я ядат вкъщи, така че често я правя.
А иначе тиквички най-много обичам на огретен (ама само аз си го ям). И за мен питките са голямо майсторство и много трудоемки, пък.  Naughty

Норче, стискам палци за утре  Peace

Ще се пробва и това!   bouquet

# 692
Норче, ко туй бре Rolling Eyes? За първи път чувам. Какво се прави всъщност? Браво за другото Hug. Дано и утре всичко е наред Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Мерси M_Nik ,Пол, ами ще ми вземат кръв и ще видат дали имам ракови клетки някъде.Резултатите излизат след 2-3 дни. Стискайте палци всичко да е оки  Praynig

Чочо мусаката ти е мн интересна, ама на мен ми се вижда по сложно да направя картофено пюре от колкото да обеля и нарежа картофите  Mr. Green

# 693
  • Sofia

Реа се прибра виждам.

Добра вечер зорки очи  Heart Eyes Прибрах се заведох Кали на танци, но г-жата решила , че няма да има  newsm78 върнах се изведох Нора, и сготвих и сега ВИ чета  Wink Мъча се де, че пак мн страници мн нещо.............

Пол тва го видОх :

"Норче, на теб ще ти пиша довечера, щото и без това няма да четеш през деня ."
 Hug Hug Hug Съгласна съм.

Добре дошла vaflichka. Ти с какво се занимаваш? Професия, извини ако трябва да се повториш.

НА ВСИЧКИ  Hug

сега виждам въпроса  Embarassed сложно е за обяснение,разработвах  специфичен продукт за банките

# 694
Чочке, мерси за идеята, непременно ще се възползвам  bouquet. Жалко, че не го научих това по-рано ooooh!.

Миленка, факт е, че да направиш пита не е чак толкова трудно. И аз така си мислех, преди да направя първата Peace.

Венче, преди няколко години, Даянка беше още малка, отидохме за първи път в Несебър на море. И аз, Лъвичката, в центъра на тоя страхотен град, седнах в едно заведение за бързо хранене и се натъпках с тиквички с кисело мляко hahaha. Толкова много ги обичам #Crazy.

Норче, ще дойда да ти държа ръката Hug.

Вафличке, сама ли живееш?

# 695
Хмммм vaflichka сложно ми звучи..........

Пол съгласна съм  Wink Благодаря все пак.

Отивам да си взема едно душче и идвам Peace

# 696
  • София
Венче, преди няколко години, Даянка беше още малка, отидохме за първи път в Несебър на море. И аз, Лъвичката, в центъра на тоя страхотен град, седнах в едно заведение за бързо хранене и се натъпках с тиквички с кисело мляко hahaha. Толкова много ги обичам #Crazy.
Пол, не в Несебър, ми в Париж да ида, пак тиквички ще си поръчам  Joy!
Абе, аз казвала ли съм ти, че много си приличаме, ха ха ха  hahaha! Най-вкусните тиквички съм яла в едно заведение в Несебър, а ние често ходехме там на почивки. Забравих Гергана ли беше, Александър ли беше ресторанта newsm78!

Стефи, показах схемата на мъжо. Каза, че за непрофесионалист си се справила добре  Peace. Обаче да знаш, че си си извадила размерите за квадратура, а не за разкрой и не си включила фирата.

# 697
  • София
Реа, зло да те забрави! Пропуснах в предния пост да ти напиша, че ще стискам палци и вярвам, че всичко ще е ОК-и  Hug! Знам ги туморните маркери, кумата ходи и тя на всеки шест месеца вече бая години... Успех, мацка, ти си куражлийка и трябва всичко да е ток!

# 698
...Стефи, показах схемата на мъжо. Каза, че за непрофесионалист си се справила добре  Peace. Обаче да знаш, че си си извадила размерите за квадратура, а не за разкрой и не си включила фирата.

Shocked
....квадратура...разкрой....ко туй бре #Crazy? Малиииии, на кви езици говориш Crazy?

Иначе що да си приличаме па чак пък толкоз Mr. Green. Само дето имаме еднакви чаршафи, майките ни са Николинки и са водолейки, обичаме тиквички да ядем в центъра на Несебър, и .....кво друго беше Crazy? Вече забравих Laughing.

# 699
  • София
Пол, ти да не мислиш, че аз разбирам! Писах бързо, докато мъжът ми говореше  Mr. Green!

# 700
Пол, ти да не мислиш, че аз разбирам! Писах бързо, докато мъжът ми говореше  Mr. Green!

hahaha
Ах ти, хитрушо Hug. И викам си аз бреййй, туй Венче я виж как разбира от некви неща hahaha.

Сетих се още една прилика, дето я спрягахме скоро, ма тя не е много за фалене Mr. Green.

# 701
Ей ме на , изчипкана и леко нацупена ( за да си седя спокойно пред компа  Wink Mr. Green) Казах на мъжо да се занимава с децата....... newsm03 понеже съм мн уморена иначе ще стана по зла  Mr. Green

Вени гледам ни помен от вчера, само така  newsm10

Пол в неделя ще направя питката на Радка  newsm18 щото ще се помъча да лунувам в събота.  Peace Ти как си? Вече по свежа?  Peace Слушат ли те у дома?

Жу ти нали искаше дом любимец, кво стана?  Rolling Eyes

нИ помнЯ приликата последната  Mr. Green Ама хич  Peace

# 702
  • София
Пол, отде толкоз акъл иначе  hahaha! Ама старост-нерадост, не помня за коя друга прилика говориш, дай жокерче  Blush.
Реа, яйцето свърши работа  Hug!

Стефи, мъжО разгледа схемата мааалко по-старателно сега. Имам да ти кажа още няколко неща, записала съм си ги на листче, че са много трудни  ooooh!! Утре, като се явиш, ще ти докладвам, или ще ти пиша на лични по някое време  Hug

# 703
Пол, отде толкоз акъл иначе  hahaha! Ама старост-нерадост, не помня за коя друга прилика говориш, дай жокерче  Blush...

Е Норчето и тя беше в кюпа Mr. Green.

Никви лични моля Naughty. Само тука. Че много интелигентно почва да лъха от темата с тез термини Crazy.

Норче, а и на всички съпричастни с мойте неволи от последните дни - всичко е наред Peace. До другият път Twisted Evil.

# 704
Норче, питката можеш да я оформиш и на охлюв - тя даже в рецептата е дадена да се пече в кексова форма. Ако искаш да я завъртиш по-сложно, ще изумуваме нещо Hug.

Общи условия

Активация на акаунт