СЕПТЕМВРИ'09, тема 12

• 18 007
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Честита ни нова тема! Атракция,   bouquet
Аз докато се оправя тук вие пак сте изписали света!  ooooh!
Тук студено, не студено, преди обед ми прищрака нещо и за 10мин облякох себе си и Боб, успях да организирам изваждане на количката от замръзналата ми кола и бегом към автобусната спирка. И понеже преди да стигна до нея автобуса ме сюрпризира неприятно приближавайки ме, срам не срам го стопирах с умоляващ жест с две ръце!  Embarassed Обаче шофьорът се оказа пич и половина, спря и отвори вратите да се качим!  Party Та чудесно се разходихме из снежния Бургас с малкото ми момче, посрещнахме си татито от лекции и се прибрахме.
В тази връзка:
Цитат
Ванина,за таксата няма да говорим,направо е ужасно 
Ла дида,докаолкото разбрах мъжа ти е полицай,така че мисля,че той няма избор  тях ги задължават сега да следват

находката, няма такова нещо! Аз не му давам избор, не полицията!  Mr. Green Той образование си има! Ама аз се глася за комисарша!  Joy hahaha

и като съм тръгнала да те цитирам да изкажа абсолютното си съгласие и с
Цитат
ами то реално погледнато вижте колко много боледуват дори да са си вкъщи
   Ако трябва да съм честна Краска се разболява повече като я гледаме през празниците ние, отколкото като ходи на детска градина. Досега освен варицела, друго не е прихващала от градината.  Peace

МаммаТ, и моята Краска е родена на 8ми май! Казваш, че не си прахосница, ха дано и тя не е!  Hug Peace

има ли някой от Сарафово ?

аз  bowuu Ама не съм от Сарафово, живеем тук. Защо?  newsm78

За подаръците от родилното- 2 часа след раждането ми донесоха снимка с първата снимка на Борис в рамка, да мога да си го гледам  Heart Eyes. Подариха ми и подаръчен комплект на Авент и подаръчен комплект на СебаМед, и комплект с първите дрешки за бебето. 3 дена след изписването ми изпратиха фотокнига със снимки от изписването и красив албум за снимки с отпечатъци на ръчичката и крачето. Определено ме бяха впечатлили доста.  Peace

# 76
Аз раждах в Шейново. Платих си за избор на екип, но само защото екипа беше доктора , който  ме наблюдаваше 9месеца  Naughty Иначе ако го нямаше него , надали щях да плащам, а и надали щях да съм там. Випа е 60 лв на вечер- в стаята имаше LCD тв , хладилник и едно легло на Авент ли беше на ХИП ли беше ше излъжа.... Rolling Eyes Останах много доволна от екипа, от акушеркие и от стаята. Грижеха се много добре хората - през 1 час идват итварят вратата, питат "как си, добре ли си..." За операцията и избора на екипа, платих 950 лв. Не съжалявам- много държех на този доктор  Naughty
Ама се издразних единствено на персонала в реанимация- егаси муфтаджииите. Моя мъж дойде да види бебето още там с уговорка чрез моя доктор. Дойде, видя ни  и на излизане един от тея там доктори ли са какви са ...му казал" ай сега да почерпиш за бебето и за тва че те пуснахме тука, щото по принцип е забранено, нали знаеш..."  Shocked И той отишъл и взел КФС-и.. Ееее....ама не стига че толкова пара прибират ми и  толкова очевадно да си просят почепка... #Cussing out
Подаръците бяха един пакет пампи, някакви кремове, шише с биберон(каучуков) , мокри кърпи, пудра и май това е... newsm78
Само не ми стана ясно защо искат да си носим памперси , като после ни подавряват...??? Thinking

# 77
Ладида знам че ражда в новата болница, но определено и мен ме впечатли, че са те впечатлили.
Ами то само рози дет не са ти постлали докато раждаш.
Дано да си запазят такова отношението и по нататък в обслужването.

# 78
  • Бургас

горе долу тъй си беше! Имах на разположение рехабилитатор, психолог, пресни плодове в стаята, бели пухени чехли, пижама, козметика за мен и прочие. Абе все едно не си във болница. Като се прибрах у нас и ме нападна следболнична депресия.  Crazy
Борис беше третото родено бебе след откриването на това Родилно отделение и  отношението беше наистина страхотно. Но отзивите на майките, които в момента раждат там са същите, което много ме радва.  Peace

# 79
  • Варна
Честито на Явор новата прическа! Той си е сладур мамин:)

Аз ли само знам обаче, че бебета не се подстригват до 1 година или нещо се бъркам в поверията? Thinking

Поли, Надина и Бебешондел, гледам че на всички различно са давали в родилния дом, и да обобщя: това е щото всички сме раждали в различни болници във Варна Peace Аз бях в Окръжна.

Ладида, много ВИП болница ми звучи това, нали за новата частна в Бургас говориш?

# 80

горе долу тъй си беше! Имах на разположение рехабилитатор, психолог, пресни плодове в стаята, бели пухени чехли, пижама, козметика за мен и прочие. Абе все едно не си във болница. Като се прибрах у нас и ме нападна следболнична депресия.  Crazy
Борис беше третото родено бебе след откриването на това Родилно отделение и  отношението беше наистина страхотно. Но отзивите на майките, които в момента раждат там са същите, което много ме радва.  Peace

Ай стига бе! #CrazyДано скоро всички болници в тази държава са такива Peace
Нас ни пропуснаха в МД с подаръците newsm78 Иначе като раждах Зоя в АГ ми дадоха.
Много сладък Яворчо с новата прическа Heart Eyes  И верно,от бабешките диветини е това, като  и бременните да не се подстригват до раждането Mr. Green

# 81
Само не ми стана ясно защо искат да си носим памперси , като после ни подавряват...??? Thinking
Аз мога да ти кажа тъй като на една приятелка леля й е акушерка там....та  продават памперси номер 1 и 2 на 10лв. пакета Simple Smile и пакет кърпички - м/у 1лв. и 1.5лв. Simple Smile

И аз бях в Тина Киркова и ми дадоха един пакет с промо кутия на Нивея и някакви 2-3 списания...
Gorska Kitka  с теб бяхме заедно даже като гледахме филмчето ако не се лъжа...... беше там и една мама с двете момченца близначетата и вече не си спомням кой друг. А направата на филма беше както всичко друго там - без коментар  Tired Главната в филма беше главната акушерка на отделението и като гледах как изглежда на филма съм сигурна че беше отпреди 20години. Спомням си как обесняваха че указвали помощ на младите майки да кърмят и показвали на всеки какво да прави и помагали във всичко (хахахаххах смея се като се сетя.... егати пародията Joy ако не бях там можеше и да им повярвам )
Условията не бяха толкова зле въпреки че бях в обикновенна стая....или може би заради УЖАСНОТО отношение на персонала там и най-вече на педиатрите на мен не ми е направило впечатление обстановката. Бяхме 3мами в стаята и ми беше екстра защото се разбирахме една да седи и да пази бебоците докато другите отидат да се видят с близките си и после се редувахме. Много тъпо го бяха измислили свиждането - когато взимаш бебчето при теб тогава точно започваха посещенията  ooooh!  

# 82
Аз раждах без уговорка в болницата в Казанлък. Съответно не съм дала нито лев нито за лекар, нито за престой. Останах по-доволна от предишния път, когато имах уговорка и плащах за лекар. Отделението беше пълно, само аз бях сама (с бебката) в стая, която водеха за ВИП, защото имаше собствен санитарен възел и баня, друго виповско нямаше в нея.
Подаръците бяха мостра на Судокрем, подаръчен комплект на Памперс - 1 памперс Премиум Кеър, една книжкаи лепенка за кола на Хип и на Судокрем. Много тънко са минали при мен, ама за без пари толкоз...

# 83
Гледам на много мами са им подарили лепенки за кола Simple Smile ако някой има излишна може да ми прати по пощата защото аз си нямам. Купих си от Джъмбо някво пластмасово което се лепи, но е много тжко и само пада, а лепенки никаде немога да намеря да се продават   bouquet

# 84
  • Бургас
Ладида, много ВИП болница ми звучи това, нали за новата частна в Бургас говориш?
Да, за нея става дума. Във Бургас до скоро нямаше друга опция освен Окръжна болница. Е,  сега вече са 2 родилните ни отделения.  PeaceГоляма част от бургазлийките ходеха да раждат в Майчин дом, във Варна. Та си имаше нужда от това де.

Сега се сещам мъжа ми колко впечатлено разказваше наскоро на един негов приятел за там: "Оставих я, Кикиморката, да ражда, приеха я, всичко точно и аз отивам в кафенето на болницата. Купих си 24 часа и тъкмо сядам доволен на масата да си изпия кафето с цигарка и вестник на спокойствие и до мен идва и си подава ръката някаква жена и ми казва: Здравейте, аз съм вашия психолог, искате ли да се разтоварите като си поговорим за предстоящите промени във вашия живот?" Петър вика:  Shocked  Shocked Shocked

Та такива работи.
Дано скоро всички болници в тази държава са такива Peace
и аз това казвам! Толкова рядко попадаме на човешко и доброжелателно отношение в нашата страна, че чак се чувстваме неудобно в такива моменти.... Tired

# 85
  • Бургас
vanina123, прати ми адрес на лични. Още утре ще ти изпратя!  Peace

# 86
Аз раждах без уговорка в болницата в ... Съответно не съм дала нито лев нито за лекар, нито за престой. Останах по-доволна от предишния път, когато имах уговорка и плащах за лекар.
това все едно аз го писах  Simple Smile а като се замисля, че се бях засилила пак да плащам. ех, подаръци никакви не получих, но за без пари, какво търся  Simple Smile само с една акушерка имахме хър-мър, ама онзи ден ме видя с децата и много ми се радваше  Laughing
 аз емо ще го пусна на ясла може би месец преди да ми изтече майчинството, да поквикнем и двамата с идеята  Confused
 мама рени, аз съм от раднево, така че среща живот и здраве ще има, само времето да отпусне  Peace
 имам въпрос. дали защото кърмя, очите на емо са още синички. дали ще се променят като го отбия?  newsm78 аз първия път не кърмих, но и не помня какво беше. имам записано на книга, но тя в приятелка Embarassed та питам вас, приятелки  Hug

# 87
Да, за нея става дума. Във Бургас до скоро нямаше друга опция освен Окръжна болница. Е,  сега вече са 2 родилните ни отделения.  PeaceГоляма част от бургазлийките ходеха да раждат в Майчин дом, във Варна. Та си имаше нужда от това де.

Сега се сещам мъжа ми колко впечатлено разказваше наскоро на един негов приятел за там: "Оставих я, Кикиморката, да ражда, приеха я, всичко точно и аз отивам в кафенето на болницата. Купих си 24 часа и тъкмо сядам доволен на масата да си изпия кафето с цигарка и вестник на спокойствие и до мен идва и си подава ръката някаква жена и ми казва: Здравейте, аз съм вашия психолог, искате ли да се разтоварите като си поговорим за предстоящите промени във вашия живот?" Петър вика:  Shocked  Shocked Shocked

Та такива работи.
Дано скоро всички болници в тази държава са такива Peace
и аз това казвам! Толкова рядко попадаме на човешко и доброжелателно отношение в нашата страна, че чак се чувстваме неудобно в такива моменти.... Tired

Само не разбрахме еврата колко бяха за тези услуги???

# 88
  • Бургас
1500 лв.  Peace (без сключен договор със ЗК). От този месец ще подписват и сумата дори ще е по-малка. Да не говорим, че пакета за нормално раждане е 780 лв. (пак без ЗК).  Peace

# 89
Гледам на много мами са им подарили лепенки за кола Simple Smile ако някой има излишна може да ми прати по пощата защото аз си нямам. Купих си от Джъмбо някво пластмасово което се лепи, но е много тжко и само пада, а лепенки никаде немога да намеря да се продават   bouquet
Аз имам май 2 броя, като се видим трябва да ти ги дам  Peace
Ладида, доста добра сума като за такова отношение!!! Брраво!  Peace
Равер, и нашите очи са сини. Ама и Ина е със сини очи, може и на Еличка сини да останат. Нали мъж ми и цялата му рода и откъм кайка му, и откъм баща му, са синеоки... Голям ген, голямо чудо ти казвам  Crazy
От мен лека и до утре!

Общи условия

Активация на акаунт