Аз докато се оправя тук вие пак сте изписали света!

Тук студено, не студено, преди обед ми прищрака нещо и за 10мин облякох себе си и Боб, успях да организирам изваждане на количката от замръзналата ми кола и бегом към автобусната спирка. И понеже преди да стигна до нея автобуса ме сюрпризира неприятно приближавайки ме, срам не срам го стопирах с умоляващ жест с две ръце!
Та чудесно се разходихме из снежния Бургас с малкото ми момче, посрещнахме си татито от лекции и се прибрахме. В тази връзка:
Ла дида,докаолкото разбрах мъжа ти е полицай,така че мисля,че той няма избор тях ги задължават сега да следват
находката, няма такова нещо! Аз не му давам избор, не полицията!

и като съм тръгнала да те цитирам да изкажа абсолютното си съгласие и с

МаммаТ, и моята Краска е родена на 8ми май! Казваш, че не си прахосница, ха дано и тя не е!

Ама не съм от Сарафово, живеем тук. Защо? 
За подаръците от родилното- 2 часа след раждането ми донесоха снимка с първата снимка на Борис в рамка, да мога да си го гледам
. Подариха ми и подаръчен комплект на Авент и подаръчен комплект на СебаМед, и комплект с първите дрешки за бебето. 3 дена след изписването ми изпратиха фотокнига със снимки от изписването и красив албум за снимки с отпечатъци на ръчичката и крачето. Определено ме бяха впечатлили доста.
Иначе ако го нямаше него , надали щях да плащам, а и надали щях да съм там. Випа е 60 лв на вечер- в стаята имаше LCD тв , хладилник и едно легло на Авент ли беше на ХИП ли беше ше излъжа.... 

Дано скоро всички болници в тази държава са такива
и пакет кърпички - м/у 1лв. и 1.5лв.
Главната в филма беше главната акушерка на отделението и като гледах как изглежда на филма съм сигурна че беше отпреди 20години. Спомням си как обесняваха че указвали помощ на младите майки да кърмят и показвали на всеки какво да прави и помагали във всичко (хахахаххах смея се като се сетя.... егати пародията