Тwilight/Здрач- тема 57 - СЛЕД НОВОЛУНИЕ ! .... идва Затъмнение!

• 28 620
  • 722
  •   1
Отговори
# 15
чисто гол запис! Simple Smile

# 16
Аз да кажа, че доста огромна част от американските продукции /включително с Уесли Снайпс, Жан Клод Ван Дам и сума ти други/, които се снимат в БГ, почти задължително в един момент се установяват точно под прозорците ми с всичките си камиони, техника и партакеши и снимат разни сцени в един двор срещу нас, при което блокират цялата улица, пренасят ми колата с паяк някъде из квартала /в случай че съм забравила да я махна, въпреки предупрежденията, които слагат под чистачките няколко дни предварително/, разпъват едни софри, химически тоалетни, прожектори и декори навсякъде и се почва снимане, викане, мегафони... лудница. Така и не намерих обяснение какво толкова ги привлича точно в тази улица и двора, но сега започвам усилено да стискам палци мястото да ги привлече и за снимките на Келън  Mr. Green  welcome  newsm17  newsm48  photo

# 17
Връщам се малко назад да мрънкам срещу Емили. Изобщо не ги харесвам като двойка във филма, а пък тя казва, че имали  - "незабавна невероятна химия " Хммм   Crossing Arms

Оооо Деси, ще чакаме горещи снимки на Келън в такъв случай. А може да завардим и ние. Той е виждал Роб, той даже е докосвал Роб  Joy 

Ако набират статисти, хипотетично де, ще се пробвам     Mr. Green.     Аз съм била в няколко български филма и е забавно, ако имаш време за губене.

# 18
Връщам се малко назад да мрънкам срещу Емили. Изобщо не ги харесвам като двойка във филма, а пък тя казва, че имали  - "незабавна невероятна химия " Хммм   Crossing Arms
Йеесссс! Люси, ти си моят човек! Емилито (няма да кажа "оная") хич не ми вдъхва химия с Роб Crossing Arms Аз само на Кристен го давам и то от време на време Laughing (не, че някой ме пита)

Деси и ние стискаме палци за теб Hug

# 19
Добро утрооо  Hug Май днес пак аз ще давам кафетоо Simple Smile и горещия шоколад

Тъй като днес имам рожден ден искам да ви почерпя за мое здраве  Hug Ето ги бонбонките А сега си вземете по 1 чашка и чинийка , сипете по едно пепси Тийм Едуард мога да се почерпят от тук , Тийм Джейкъб от тук за всички останали -

# 20
Sourire,Честит рожден ден!
Желая ти много здраве и семейно щастие!
Късмет, успех и много постигнати цели!  bouquet  bouquet  bouquet

А на такава почерпка няма да откажа! Mr. Green Laughing

# 21
Новините на 21 януари 2010

Ето няколко от заглавията в тях :

* Снимка на Роб от подписването на бенефита „Хаити“

* Бъфи vs Едуард (видео)
* Робуард Татко
* Страхотни колажи с Роб и Кристен
* Дейвид Слейд туитва за Затъмнение
* Кристен на премиерата на Sundance 2009 HQ
* Кой иска обувки като на Кристен?

* Пригответе се за многооо смях защото… част 12
* „Робърт Патинсън е секси“ каза Хю Грант
* Майката на Роб иска бебе от Кристен
* Ексклузивно: Здрач, Илюстрирана книга
* Великите умове мислят еднакво (Робстен)

Или приликите в жестовете и държанието на Роб и Кристен на Български

* EXCLUSIVE! Peter Facinelli To Producers: Please Keep The Sex Scenes In ‘Breaking Dawn’ PG-13 So My Daughter Can Watch!
  „Съгласни ли сте с Peter, че секс сцените между Robert и Kristen в „Зазоряване“ ще са твърде пикантни за тийн аудиторията?

Още много сканове, снимки, видеа на линка !

*Разбира се не на последно място два фика от които единия е съвсем пресен Simple Smile и е от нов автор !

ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 10:16 от WomanitKa

# 22
Добро утро! Утре е петъъъъккк!  Whistling

Една бърза почерпка от мен, че днес моят малък мъж има имен ден!  Mr. Green
Да ви е сладко!

# 23
Добро утро!!!

Sourire, честит рожден ден   bouquet. Да си жива, здрава и много щастлива.

Nikka, честит ти именник. Нека расте здраво, красиво и щастливо дете  Hug

И не на последно място..... НЕ БОНИ, НЕ СЪМ СЪГЛАСНА С ПИТЪР, сцените да са PG-13. Като ще й е неудобно на дъщеря му, да си сложи ръката на очите. Едно време брат ми така правеше, като види че някои се целуват, после започна да си разперва пръстите  Mr. Green

# 24
  • Срещу планината:)
 newsm59 Сури, Здраве и късмет,мечтите да се сбъдват,а усмивка винаги да грее на лицето ти  bouquet Едно виртуално НАЗДРАВЕ!

Ника,честит празник на малкият мъник,да ви е жив и здрав.

сцените да са PG-13   newsm78 Това най -безобидната категория ли са?

# 25

Стефи,желая ти много красота,радост и пълнота!Весел празник!
Никка,да ти е здрав и силен сина!   bouquet

# 26
Sourire, happy birthday, бъди жива, здрава и много щастлива.

Аз ВЪОБЩЕ не съм съгласна сцените да са PG-13... а и дъщеря му ще попорасне дотогава...

# 27
O,  Стефи и Веси (Сури и Никка), честито ви!!

bouquet

Мона, какво стана с анкетата???

Laughing

# 28
  • София
Честит рожден ден, Sourire! Grinning Благодаря за чудесната почерпка!
Относно секс сцените между Robert и Kristen в „Зазоряване“ не мисля, че ще са толкова пикантни ако се следва книгата, а и че е нещо, което тийновете не са виждали.   Blush

# 29
  • Срещу планината:)
Потърсих инфо за тези рейтинги: http://www.mpaa.org/FlmRat_Ratings.asp
И тъй като следващата след PG-13 e R,която е забранена за лица по 17години,май няма шанс да е друга категория.

Стискам палци така да я направят сцената,че магията между Едуард и Бела да я изживеем на 100%

Общи условия

Активация на акаунт