Великобритания-тема 29

• 58 718
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • UK/София

Последните няколко страници не съм ги чела, но ще наваксам.

Знае ли някой колко взима учител по физическо на седмица?Ориентировъчно ми трябва поне.Мисля, че Zlatnata tolumba скоро се колебаеше дали да се захване с учителската професия.

# 181
Ахъм  Crazy

При договор, сключен директно с училището, вземат около 26-32 К, в зависимост от стажа.
Ако се минава през агенция, последните плащат на ден минимум по 105 паунда до към 140.

# 182
  • London
В нашето училище е българин и взима 36К. Той е от доста време учител и предполагам това е фактор. Но и е пример че е постижимо.

# 183
  • След завоя в дясно
Привет от мен момичета.
Имам бързо въпросче, и не ми се смейте моля,  Winkв последно време имам проблем с една от комшииските котки, ходи ми на тоалетна в градината има ли начин да я отуча или е мисия невъзможна. Има ли някое растение, което не харесват и да го засадя там например newsm78 или някакъв друг трик

# 184
  • UK/София

Bean , благодаря!Аз тормозя Zlatnata tolumba на лични.

Ели, изсипи обилно количество белина в котешката тоалетна и би трябвало да се махне.

butterflyve , честито започване на работа!Дано се задържиш там и да ти харесва.Това с ваканциите и децата винаги ми е било чудно.

Биляна, какво стана с третата сливица?

След дълго чакане стигнахме до УНГ.Човекът веднага каза, че трябва да се вадят сливиците.Но странното е, че третата сливица се виждала само като извадят другите две newsm78

Уф, дано тази рецесия бързо да свърши.Едва ли останаха много незасегнати семейства!

# 185
  • London
Биляна, не знам какъв ви е проблема със сливиците, но аз имам извадена 3та, а другите 2 си стоят. Да не би да има сраствания при вас или 2те да са много големи? При мен помня че 3тата предизвикваше синузит и ми пречеше на дишането. За 2те знам че не е хубаво да се вадят освен ако детенцето не прави гнойни истории или да се надуват зле. УНГ в БГ или ЮК?

# 186
Привет от мен момичета.
Имам бързо въпросче, и не ми се смейте моля,  Winkв последно време имам проблем с една от комшииските котки, ходи ми на тоалетна в градината има ли начин да я отуча или е мисия невъзможна. Има ли някое растение, което не харесват и да го засадя там например newsm78 или някакъв друг трик

ЕЛИ,,понеже моята щерка и тя е в Англия,скоро и нейната хазяйка е имала същия проблем.Дъщеря ми ми разказа ,че е разсипвала черен пипер из двора в рамките на 15 дни ,переодично и така се е оттървала от съседските котки, а те са били 2.Ако искаш пробвай и това ,а за белината също съм чувала ,че е ефектен начин ,но ако имаш трева или цветя ,ще изсъхнат.

# 187
  • UK/София
Биляна, не знам какъв ви е проблема със сливиците, но аз имам извадена 3та, а другите 2 си стоят. Да не би да има сраствания при вас или 2те да са много големи? При мен помня че 3тата предизвикваше синузит и ми пречеше на дишането. За 2те знам че не е хубаво да се вадят освен ако детенцето не прави гнойни истории или да се надуват зле. УНГ в БГ или ЮК?

На Александър му извадиха третата преди 2г. в БГ и му минаха всички проблеми.Пролетта пак се започна с хъркането и кашлянето като спи.GP-то ни тук изписа 3 поредни антибиотика на абсолютно здраво дете.Последният не го дадох, но стигнахме до конфликт с лекаря  - не ми се разказва.Лятото го водих в БГ на УНГ и казаха, че третата сливица не се е появила отново, но останалите две нарастват бързо.Когато станат големи трета степен ги вадят защото може да се стигне до лоши последствия.Лекарят тук като видя трите антибиотика един след друг и каза, че в Англия една от причините да вадят сливиците е, ако пие повече от 5 антибиотика годишно.Хубавото беше, че разбра, че Александър беше здрав като му ги изписаха.И той каза, че и двете сливици вече са станали трета степен.

Тук беше последният преглед при лекар УНГ.От него разбрахме, че в болницата има и българска лекарка УНГ, много искам да попадна на нея за да ми обясни някои мистерии.

И понеже е рано сутринта и отивам да гладя униформата на Александър,кажете с какво избелвате белите блузи?Не за лекета, стават сивкави.Никоя реклама на прахове не се оказа истинска Simple SmileОт Сейнсбърис служителите изпаднаха в шок като разбраха, че търся белина за дрехи, имало само за тоалетни.Мъжът ми накрая взел някаква течност за избелване на пердета и аз отчаяна отидох и купих нови блузи Simple SmileНо още малко и те ще започнат да се захабяват.

# 188
Биляна, има белина за дрехи. Бях купила Асе - течна (има картинка с дрехи на нея), и после една на пакетчета, не знам каква марка беше, само си спомням че пакетчето излизаше към паунд. Никакъв ефект. Намират се там където е Ваниша. По-евтино излиза да купуваш нови блузи.  Simple Smile Аз последно съм доволна от Ариел нормален на прах, който купих от Лидл.
Успех с лекуването на сливиците.

Мери, каката още като се преместихме да живеем в София я инструктирахме, никакви разболявания повече и тя  Simple Smile взе че го изпълни. За 3 години там дали има 3 дни да е била болна, не помня. Явно ще прилагам същия инструктаж и за малката.  Simple Smile

# 189
  • Bristol
Привет от мен момичета.
Имам бързо въпросче, и не ми се смейте моля,  Winkв последно време имам проблем с една от комшииските котки, ходи ми на тоалетна в градината има ли начин да я отуча или е мисия невъзможна. Има ли някое растение, което не харесват и да го засадя там например newsm78 или някакъв друг трик

Няма спасение! В моята градина имат няколко явки, не само една  Crazy Пробвах желета, гранули и един много смрадлив прах, от който децата отказаха да излизат в двора. И черен пипер слагах, белина не съм наливала, защото имам растения наоколо. Най-ефикасни са електронните апарати, които със звук ги гонят. Но забравиш ли да им смениш батериите, котките веднага се завръщат. Аз си мислех, че ако поне месец съм ги държала настрана, ще забравят, но нашите явно са много паметливи   ooooh!
Това е причината да се откажа от идеята за домашен любимец котка  Rolling Eyes

Били, проблемът ти се решава в Geroge ASDA  Laughing Като зарита по-активно футбол в междучасията, пак този магазин ми решаваше проблемите  Wink Сега поне синът е със светло сини блузи, но щерката е с бели  Confused

# 190
Биляна аз ползвам новия Ариел+белия Ваниш за сега работи безотказно

Peace

# 191
  • След завоя в дясно
Благодаря за предложенията момичета. Биляна, това с белината е много идейно, но неприложимо при мен понеже имам цветя там. Да споделя какво ми казаха и на мен за писаните, да поръся около мястото където правят бели клонки от роза или някакво растение със бодли. И това ще пробвам нямам избор ooooh!
За избелването и аз като Ани ползвам Vanish за бяло пране.

# 192
И аз да дам един глас за формулата на aniji мама на Джозеф и Кейт със същия течен препарат и Vanish за бяло и цветно действах и аз. Много доволна.
А за котките - в къщата, в която бяхме имахме домашна котка, която си имаше своя тоалетна вътре, но постоянно ходеше в градината да си върши работата  Mr. Green с изключение на големите студове - не са толкова глупави, явно. Според мене единственото спасение е устройството с ултразвук. Мои познати ползват такова за мишките и паяците (брррррр) у тях и са изключително доволни!

# 193
  • Манчестър
Аз обмислям да мина от persil на този Ariel. Aма каква е разликата между трите? В момента в Азда са 2 за 7 лири.

# 194
Аз обмислям да мина от persil на този Ariel. Aма каква е разликата между трите? В момента в Азда са 2 за 7 лири.
Ave доколкото знам лилавия е за цветно пране аз да сега две опаковки съм ползвала от лилавия.За аромата просто няма да ви описвам сами ще разберете.Като ми свърши програмата нарочно се задържам повечко в мокрото помещение така хубаво мирише.Не знам дали има някой от вас които ползват Коско но от понеделник почват нови оферти на Ленор зеления 5л за 6.50 и Ваниша и той 1,5кг за почти толкова така че аз съм там. Peace

Общи условия

Активация на акаунт